- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.521
içimde anlam veremediğim kötü bi his var çok sıkıldım.. merak ettiğin için teşekkür ederim
canım sıkkın dien zeynep arkadaşı merak ettim
bi göründü kayboldu valla. aslında dönüp baktım geçmişe ama yazmamış.
kizlar merhaba nasilsiniz
iyide neden yani bi şey mi oldu yoksa olesine mi
arada bana olur ki bu aralar çok oluyo mesala
üstüme bir fil oturuyo sanki
nedenini bilmiyorum üzerimde tonlarca ağırlık var sankii hani bide böle kötü haber alıcağını hissedip bekler ya insan o moddayımm anlam veremiyorum saçmalamaya bile takatim yok kızlar..
kocalar napıyodu gördünmü hayatım. kesin tavla oynar benimki (.) bu onun göbüşünün resmi:)))
neyse beni boşverin kızlar sizler nasılsınız
görüş alanımda sizler varsınız :)) boşver onlarııı
hayır olsun hayatım. içinde biriktirdiğin şeyler yoktur umarım. çünkü patlama büyük oluyor.
bende de olur ama kafamı bişeylere takarı hemen uzaklaşmaya çalışırım o duygudan.
bizimkide öyle. bilgisayar kullanmayı bile bilmiyo:)))
ama oğlu var işte şeytan. çok fena. fırlamanın teki. o taş koyuyo.
neyse beni boşverin kızlar sizler nasılsınız
aslında kafama takılan bişi var unutmaya çalışıorm olmuyo 4 haftalık hamileyim çok fazla kasıklarım ağrıdığı için dr. düşükten korktu bugünde belim falan ağrıyo o yuzden biraz tedirginim ondan olsa gerek üzüldüm biraz
asyay la sana çok ciddi bir dileğim var..
Allahım bu ay bana değilde çiçeklerime ver bebişi.
burdayımmm içimde kötü bi his var anlayamadımm
aslında kafama takılan bişi var unutmaya çalışıorm olmuyo 4 haftalık hamileyim çok fazla kasıklarım ağrıdığı için dr. düşükten korktu bugünde belim falan ağrıyo o yuzden biraz tedirginim ondan olsa gerek üzüldüm biraz
valla deli gibi bebek istiyoz bazen kendimizi bazen herifleri yiyioz yuvarlanıp gidiyoz işte be gülüm
kizlar merhaba nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?