Ilk çocuğunu düşünenler...

nedenini bilmiyorum üzerimde tonlarca ağırlık var sankii hani bide böle kötü haber alıcağını hissedip bekler ya insan o moddayımm anlam veremiyorum saçmalamaya bile takatim yok kızlar..

nedenini bilmiyorum üzerimde tonlarca ağırlık var sankii hani bide böle kötü haber alıcağını hissedip bekler ya insan o moddayımm anlam veremiyorum saçmalamaya bile takatim yok kızlar..

hayır olsun hayatım. içinde biriktirdiğin şeyler yoktur umarım. çünkü patlama büyük oluyor.
bende de olur ama kafamı bişeylere takarı hemen uzaklaşmaya çalışırım o duygudan.

hayır olsun hayatım. içinde biriktirdiğin şeyler yoktur umarım. çünkü patlama büyük oluyor.
bende de olur ama kafamı bişeylere takarı hemen uzaklaşmaya çalışırım o duygudan.

aslında kafama takılan bişi var unutmaya çalışıorm olmuyo 4 haftalık hamileyim çok fazla kasıklarım ağrıdığı için dr. düşükten korktu bugünde belim falan ağrıyo o yuzden biraz tedirginim ondan olsa gerek üzüldüm biraz

Allah tamamına erdirsin canım
Aman dikkat ne yapıyoruz fazla hareketten kaçınıyoruz ve bol bol yatıyoruzzzz

canım ben geçen önceki hafta kaybettim bebeğimi. aklına getirme öyle şeyler. kasık ağrısı normal. bel ağrında olabilir. dikkatli ol. streste sıkıntıda etkiliyor onu.
bak sıkıntın aslında görecey miş.

valla deli gibi bebek istiyoz bazen kendimizi bazen herifleri yiyioz yuvarlanıp gidiyoz işte be gülüm

Benim adamı o kadar didiklemişim ki sabah saçma sapan bi sebepten bağırdı bana sonra da biraz gerginim bu ara sebepsiz dio
Ben de küstüm
Akşam ne yapcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…