Ilk çocuğunu düşünenler...

vay vay nerlerini nerlere takıyon kız sen her yerin sahibi var anladın sen ayıp diyemem şimdi nerenin sahibi ney

gülümsüüüünnn. asya bana dediki akşama sana plan yapalım dediii.
tamam dedim bende. dediki kocana deki düştüm şuram acıya bi bak de dedi. bende neremi dedim onu akşama kadar düşünürüz dedi... eee şimdi akşam oldu ben neremi acıttım demiyo bana...
(şikayet ettim) :))))))

sağol gülüm. :))))
eee akşam oluyor. ben nereyi çarptım masaya?
hadii asyaa

aa geçmiş olsun gamzecim yaa... popuğunumu çarptın... senin şimdi sandalyeye oturuncada canın acır.

başka nereni çarpacan hayatım :) masanın boyu belli :d

aa geçmiş olsun gamzecim yaa... popuğunumu çarptın... senin şimdi sandalyeye oturuncada canın acır.

başka nereni çarpacan hayatım :) masanın boyu belli :d

ama benimde boy kısa haniii:))))) başka neremi çarpabilirim:)))))
ayyy fenayım durrr. iyi fikir bu

ah işte bizlerin tek sorunu bu. bak daisy de çalışıyordu bebeği için bıraktı. maddi olarak eşin halledebilecekse çok zorlama kendini canım. iş her zaman bulunuyor. ama evlat çok zor.

şu an işi bırakmam çok zor eşimin şirketi kapandı şimdi yeni bi oluşumun içine girdi bende çalışmazsam çok zor durumda kalırız.. doğumdan sonrada mecburen çalışıcam

ah işte bizlerin tek sorunu bu. bak daisy de çalışıyordu bebeği için bıraktı. maddi olarak eşin halledebilecekse çok zorlama kendini canım. iş her zaman bulunuyor. ama evlat çok zor.

evet büyük konuşmuş olmayayım ama başka biryerde çalışsaydım işi bırakırdım öyle durumda. hatta eşim seni eve hapsederdim diyor.. ama
işte bizim durum böyle olunca bende korkuyorum. ilerde hamileliğim sorunlu olursa kime bıracam yerimi diye

şu an işi bırakmam çok zor eşimin şirketi kapandı şimdi yeni bi oluşumun içine girdi bende çalışmazsam çok zor durumda kalırız.. doğumdan sonrada mecburen çalışıcam

allah yardımcın olsun hayatım. seninde eşininde. zor bir sürece girmişsiniz. o halde sende kendini pek yorma yapacak pek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…