- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.561
Yok canım yaa gözümden kaçmış herhalde dur bakem hemen:)
Ama öyle hemen yelkenleri suya indirmek yok tavır yapmaya devammm
seni gülümsüne diiiceeemm. dicem kii. asya teyze olmak istemiyoo bana söz verdi neremi taktırdığı söylemiyoooo...:)
ıhı ıhı ihiii:))))) anammmmm deli olurum ben onsuuuz. noolur onlarda gelsiiin:)
Bilmem artık. Kız olursa Hüma olacak adı inşallah
iş yerindeyim malesef((
Naneli ayran çok güzel bir şeymiş. Cacık hissi veriyorEkşi yiyecekleri daha çok seviyorum sanırım
Kızlar hepinize iyi akşamlar canlarım.
asya nın muhabbet kuşları var onlar önce kavga edip sonra bi güzel öpüşüyolarmış:)
vay vay nerlerini nerlere takıyon kız sen her yerin sahibi var anladın sen ayıp diyemem şimdi nerenin sahibi ney
sağol gülüm. :))))
eee akşam oluyor. ben nereyi çarptım masaya?
hadii asyaa
Hadi bakalım bizde öyle oluruz muhtemelen küs kalamam ben öyle çok zaten ne yapar eder gönlümü alır ama naz yapcam elimden geldiğince banane ki sonu daha tatlı olsun
asya nın muhabbet kuşları var onlar önce kavga edip sonra bi güzel öpüşüyolarmış:)
çalışıyorum işte sorun o dr. bol bol dinleniceksin dedi ama nerde ?
zeynep endişelenmen normal
zor bulunca ole oluyodur kesin bende bi bulursam fanusa kapatacam zaten
ama olumsuz düşünme olumsuzluk anca olumsuzluk doğurur
sen iyi düşün kendini rahatlat bebeğinide strese sok
doğru söylüyosun aslında inşalla snde en kısa zaman da hamile kalırsın fanusa kapamaya gerek kalmaz umarım:)
aa geçmiş olsun gamzecim yaa... popuğunumu çarptın... senin şimdi sandalyeye oturuncada canın acır.
başka nereni çarpacan hayatım :) masanın boyu belli :d
aa geçmiş olsun gamzecim yaa... popuğunumu çarptın... senin şimdi sandalyeye oturuncada canın acır.
başka nereni çarpacan hayatım :) masanın boyu belli :d
ah işte bizlerin tek sorunu bu. bak daisy de çalışıyordu bebeği için bıraktı. maddi olarak eşin halledebilecekse çok zorlama kendini canım. iş her zaman bulunuyor. ama evlat çok zor.
ah işte bizlerin tek sorunu bu. bak daisy de çalışıyordu bebeği için bıraktı. maddi olarak eşin halledebilecekse çok zorlama kendini canım. iş her zaman bulunuyor. ama evlat çok zor.
şu an işi bırakmam çok zor eşimin şirketi kapandı şimdi yeni bi oluşumun içine girdi bende çalışmazsam çok zor durumda kalırız.. doğumdan sonrada mecburen çalışıcam
ama benimde boy kısa haniii:))))) başka neremi çarpabilirim:)))))
ayyy fenayım durrr. iyi fikir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?