- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.921
Bulantım oluyor ama şükür ki rahatsız edecek düzeyde değil. Arttığında kraker yiyorum. Bazen canım çok zeytin çekiyor ya da peynir-ekmek. Tuzlu şeyleri daha çok sever oldum. Sanırım o da bulantılarımdan kaynaklanıyor.canım senin bulantın, aşermen filan oluyo mu? süreç nasıl gidiyor?
ben faaliyette olmayan (korunan da diyebiliriz) ama düşünen kısmındayım şimdilik. 2013 yazına kadar düşünücem ondan sonra kısmetse faaliyet :)
ayy kendimi kuyruk sallayan kedi gibi hissettim.
İnsanın kendi evladı olunca nasıl uyanmaz ki canım benim bi de bizim gibi bekleyenler olursa çocuğun burnuna toz kaçsa dr. a taşınırız herhalde
müfettişlerde öyle bi durum var canım ya hepsinde, her kurumda, bize de en son gelen beni teftiş etmek yerine nerelym neden burdaym, işimi seviyormuyum, ne zaman evlendim...vb sorulara boğup durmuştu
Bulantım oluyor ama şükür ki rahatsız edecek düzeyde değil. Arttığında kraker yiyorum. Bazen canım çok zeytin çekiyor ya da peynir-ekmek. Tuzlu şeyleri daha çok sever oldum. Sanırım o da bulantılarımdan kaynaklanıyor.
Süreç stresli çünkü benim bazı değerlerim artıyor sürekli. Dün de yazmıştım. O yüzden zaman zaman geriliyorum. Gebeliğime de ilk başta dış gebelik olabilir denmişti mahvolmuştum. Pazartesi kalp atışını duymak için gideceğim inşallah
Bulantım oluyor ama şükür ki rahatsız edecek düzeyde değil. Arttığında kraker yiyorum. Bazen canım çok zeytin çekiyor ya da peynir-ekmek. Tuzlu şeyleri daha çok sever oldum. Sanırım o da bulantılarımdan kaynaklanıyor.
Süreç stresli çünkü benim bazı değerlerim artıyor sürekli. Dün de yazmıştım. O yüzden zaman zaman geriliyorum. Gebeliğime de ilk başta dış gebelik olabilir denmişti mahvolmuştum. Pazartesi kalp atışını duymak için gideceğim inşallah
kızlarr şimdi ziyaret faslı bizde...
izmir bölgeden geliyorlar çay kahve faslı derken ben biraz buralarda olamıcam, sonra girer okrurum yazdıklarınızı.. mucukk..
Bende düşündüm düşündüm şimdi de tırım tırım arama kısmına geçtim keşke düşünme kısmına geçmeden önce bi kere daha düşünseymişim
İnsanın kendi evladı olunca nasıl uyanmaz ki canım benim bi de bizim gibi bekleyenler olursa çocuğun burnuna toz kaçsa dr. a taşınırız herhalde
Biz bebek olunca her şeyine özel itina gösteriyoruz, her aksilikte telaşlanıyoruz. Doktorlarsa "ilk sen doğurmuyosun" modunda. Bozuluyorum ben buna. Açıkla da rahatlat dimi. Napalım acemiyizo kesin piskopata cbağlarız muhtemelen
kızlar ben den bugün iş çıkmıyor.. gidip kociş gelene kadar dinleneyim bari. öpüldünüz.
kızlar ben den bugün iş çıkmıyor.. gidip kociş gelene kadar dinleneyim bari. öpüldünüz.
Bakalım hayırlısı inşallah. İkisi de kabulümsen kız doğuracan ya ekşi tuzlu durum ona doğru sağlıkla inş.
HCG ilk iki değerim arasında 2 kattan az artış olmuştu. Farklı yerlerde ölçtürmüştüm ben büyük ihtimalle bundan kaynaklandı. Doktor da sağolsun çok korkutmuştu.öyle mi canımm, dış gebelik olma nedeni neymiş acaba? hayrlısı olsun ya, ama bulantılarının çok fazla olmaması iyi, çok tanıdığım var bu süreçte hiçbişey yiyemeyen bulantıdan
Biz bebek olunca her şeyine özel itina gösteriyoruz, her aksilikte telaşlanıyoruz. Doktorlarsa "ilk sen doğurmuyosun" modunda. Bozuluyorum ben buna. Açıkla da rahatlat dimi. Napalım acemiyiz
Biz bebek olunca her şeyine özel itina gösteriyoruz, her aksilikte telaşlanıyoruz. Doktorlarsa "ilk sen doğurmuyosun" modunda. Bozuluyorum ben buna. Açıkla da rahatlat dimi. Napalım acemiyiz
Kızlar bol bol çalışın bu gece. Güzelce de dua edin. Bakın nasıl bereketli olacak
İyi akşamlar canlar
Salak dr. diyeydin ilk doğuran ben değilim ama ben ilk evladımı alacağım kucağıma inşallah onlar makine moduna geçmiş durumdalar ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?