Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlarr şimdi ziyaret faslı bizde...
izmir bölgeden geliyorlar çay kahve faslı derken ben biraz buralarda olamıcam, sonra girer okrurum yazdıklarınızı.. mucukk..

canım senin bulantın, aşermen filan oluyo mu? süreç nasıl gidiyor?
Bulantım oluyor ama şükür ki rahatsız edecek düzeyde değil. Arttığında kraker yiyorum. Bazen canım çok zeytin çekiyor ya da peynir-ekmek. Tuzlu şeyleri daha çok sever oldum. Sanırım o da bulantılarımdan kaynaklanıyor.

Süreç stresli çünkü benim bazı değerlerim artıyor sürekli. Dün de yazmıştım. O yüzden zaman zaman geriliyorum. Gebeliğime de ilk başta dış gebelik olabilir denmişti mahvolmuştum. Pazartesi kalp atışını duymak için gideceğim inşallah

ben faaliyette olmayan (korunan da diyebiliriz) ama düşünen kısmındayım şimdilik. 2013 yazına kadar düşünücem ondan sonra kısmetse faaliyet :)

Bende düşündüm düşündüm şimdi de tırım tırım arama kısmına geçtim keşke düşünme kısmına geçmeden önce bi kere daha düşünseymişim

müfettişlerde öyle bi durum var canım ya hepsinde, her kurumda, bize de en son gelen beni teftiş etmek yerine nerelym neden burdaym, işimi seviyormuyum, ne zaman evlendim...vb sorulara boğup durmuştu

ben her ay geçiriyorum denetleme. ama böylesi ilk kez geldi. dişlerimi sıkmaktan başım ağrıdı valla

sen kız doğuracan ya ekşi tuzlu durum ona doğru sağlıkla inş.

öyle mi canımm, dış gebelik olma nedeni neymiş acaba? hayrlısı olsun ya, ama bulantılarının çok fazla olmaması iyi, çok tanıdığım var bu süreçte hiçbişey yiyemeyen bulantıdan

Bende düşündüm düşündüm şimdi de tırım tırım arama kısmına geçtim keşke düşünme kısmına geçmeden önce bi kere daha düşünseymişim

şartlar şartlar.... iyi bir gelecek sağlayabilmek için zemin hazırlıkları olmalıydı. ee borcun altına girince de mecbur DÜŞÜNÜYORSUN :44::44::44::44::44:

faliyette olanlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar diliyorum. stresiniz varsa azaltın hobi edinin mesela. ben çevremdeki hamilelerden edindiklerimi harmanlıyorum kafamda :)

kafanızı dağıtacak bir sürü şey bulabilirsiniz. zaten çalışanların iş stresi, evde olanların ev stresi yetiyordur. bunları kafaya takmamak en iyisi sanırım. :)

İnsanın kendi evladı olunca nasıl uyanmaz ki canım benim bi de bizim gibi bekleyenler olursa çocuğun burnuna toz kaçsa dr. a taşınırız herhalde

o kesin piskopata cbağlarız muhtemelen
Biz bebek olunca her şeyine özel itina gösteriyoruz, her aksilikte telaşlanıyoruz. Doktorlarsa "ilk sen doğurmuyosun" modunda. Bozuluyorum ben buna. Açıkla da rahatlat dimi. Napalım acemiyiz

sen kız doğuracan ya ekşi tuzlu durum ona doğru sağlıkla inş.
Bakalım hayırlısı inşallah. İkisi de kabulüm
öyle mi canımm, dış gebelik olma nedeni neymiş acaba? hayrlısı olsun ya, ama bulantılarının çok fazla olmaması iyi, çok tanıdığım var bu süreçte hiçbişey yiyemeyen bulantıdan
HCG ilk iki değerim arasında 2 kattan az artış olmuştu. Farklı yerlerde ölçtürmüştüm ben büyük ihtimalle bundan kaynaklandı. Doktor da sağolsun çok korkutmuştu.
Benim arkadaşların çoğu kusmaktan yemek yiyemiyor iş yapamıyor. Şimdilik sıkıntı yok ama daha bir-bir buçuk ay var bulantı bitmesine.

Biz bebek olunca her şeyine özel itina gösteriyoruz, her aksilikte telaşlanıyoruz. Doktorlarsa "ilk sen doğurmuyosun" modunda. Bozuluyorum ben buna. Açıkla da rahatlat dimi. Napalım acemiyiz

Salak dr. diyeydin ilk doğuran ben değilim ama ben ilk evladımı alacağım kucağıma inşallah onlar makine moduna geçmiş durumdalar ya ondan

Kızlar bol bol çalışın bu gece. Güzelce de dua edin. Bakın nasıl bereketli olacak

İyi akşamlar canlar

Aman onlar makineleşmiş. İlk doğuran ben değilim ama ben ilk bebeğimi alacağım kucağıma manyak diyeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…