- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.941
aman doktorda çeşit çeşit kimisi pek itinalı ota b.ka cevap veriyo
kimiside dut yemiş bülbül
Valla öyle benim eşimde son gittiğinde dr.a adam ağzını açıp tek kelime etmemiş zaten bu konuda benim beyde pek suskun girmiş dr. teste bakmış yeni test yazmış ve göndermiş
gerizekalı ya insan anlatır yeni test nie gerekli sıkıntı ne
Benim herifte problem biye sormuosun sonuç ne bu testler niçin o yüzden ne yapcan kocanın peşini bırakmicannnnn
Zaten bizimki kabullanmiş değil henüz dur bakalım daha kesin bişey yok ki dio
İçimden doğru söylüosun 8milyon sperm %25 hareketlilik ve %0morfolojiyle herşey normaldir diyip boğazına yapışmak istedim ama gel de onu vicdanına anlat:)
bizde sayı iyiydi ilk yaptırdığımızda 70 milyondu
ama hareketlik düşüktü
bu hareketle olmaz dedi
ama bilmiyorum perhiz süreside uzundu onu verdiğinde dur bakalım ak kara cumartesi çıkacak
İşte muhakkak arginin kullansın bak çok faydalıymış canım inşallah güzel haberlerle gelirsin hareketlilik yükselmiştir.
Yaaa boşuna konuşuyoruz sen hamilesin zatennnnnn:)
Canımcım ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah çok öpüyorum seni Allaha emanet ol
asya şuan nasılsn, ben 3-4 gündür bi nasıl isteksizim, hastalancm psikolojisiyle mi öyle oldu acaba...
arkadaşlar konuya sonradan dahil olmak pek iç acıcı deil ama bizde bebek yapmaya karar verdik :)15 aydır evliyiz doğum kontrol hapımı bu ay bırakıyorum.
fakat bebek istemekle istememek arasında git gel yaşıyorum ve bu beni üzüyor aslında çok isteyerek karar verdik fakat düşündükçe anne olmanın zorluğunu korku sarıyo acaba doğru zaman mı biraz daha tadını çıkarsak mı diye?
kimseye bu karardan bahsetmediğim için bunu konuşcak biri yok neden isterken bebeği bu tereddütler?
günaydın hanımlar.. bu sabah nasılsınız. bugün itibariyle 30 ekime kadar yokum.
asya cım adet olmadın umarım.
Günaydın kızlar...
Asya ses ver..durumlar nee
Gamze oh bayram tatiline erken çıkıyorsun demek..Dağ evine gidecektiniz dimi
Gülümsüm sen nasılsın
günaydın cnm iyi sayılırım malum sabah mamurluğu
bide bugün belim çok ağrıyo
Bende gözlerimi açamıyorum.
gunaydin hanimlr bu gece hic uyumadim uykum var uyuyamiyirum
gözlerimi açtımda
hala mal gibiyim algıda problem var
Bende uyuyamıyorum..sabahta zor geliyorum işe uykumu alamadığımdangunaydin hanimlr bu gece hic uyumadim uykum var uyuyamiyirum
kızlar bir gün kaldı biz yarın doktora gidiyo dua edin hayal kırıklığına uğramayalım
o kadar şey yedirip içirdim adama ne olur bi fyadası olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?