Ilk çocuğunu düşünenler...

aynı tereddütler bende de var istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum biraz daha zaman geçsin diyorum bu sefer eşim kırılıyo küsüyo hani bendeki sadece o istediği için mi istiyorum diyorum hayır bende hevesliyim içim kıpır kıpır işte ....

asya henüz olmamış regl hayatım. yarın doktordan randevu aldım. sonuçlar çıkmış çok korkuyorum beeeen..

Korkma canım korkma sen bunca şeye göğüs germiş bir hatun olarak bunu da atlatırsın. Hem herşey iyi olacak evrene pozitif duygular gönderelim ki pozitif olsun herşey
İnşallah bebiş gelioooooo

Korkma canım korkma sen bunca şeye göğüs germiş bir hatun olarak bunu da atlatırsın. Hem herşey iyi olacak evrene pozitif duygular gönderelim ki pozitif olsun herşey
İnşallah bebiş gelioooooo

ahhh ahhh... bu kadar şeyi atlattıkta. inş bunuda kolay atlatırım. herşey zordu benim için hayatta.

Bebek haberi bekleyen arkadaşlarım inşallah güzel haberler alıp bayramı çifte bayram olarak yaşarsınız.

Ben dün kötüydüm akşam. Bir başım döndü ki feleğim şaştı. Önce sandalyeye oturup bir iki dakika bekledim. Geçti diye kalktım perdeleri örteyim dedim. Oda etrafımda kaç tur attı blmiyorum hemen yatağa attım kendimi. 2-3 dk bekledim. SOnra bir ateş basması bir bulantı. Yarım saat yattım, kalksam içimdeki her şey dışarı çıkcak gibiydi. Birşeyler yedim tekrar uzandım. Bir bir buçuk saat sonra eşim geldi. Peynir ekmek yedirdi bana. Bulantımı aldı kendime geldim. Hala şokundayım bu olayın

içim pır pır ediyor valla. nasıl güzel olur ama bayramda mutluluk 2 ye katlanır. sonuç kaçta alıcan canım

öğleden sonra alıcam zaten gizligizli gittim kocam uyuyo zavallının bişiden haberi yok böyle daha heycanlı oluyooo

inş. cnm yarın büyük gün ben sabahtan yokum
bakalım doktor amca ne diyecek bize

Seni bekliyor olacağım canımcımmm kaç gibi dönersin acep

ahhh canım yaa. yarın doktora gidicem özel bir tahlil yaptırmıştım sonuçlar gelmiş. çok korkuyorum inş iyidir sonuçlarda iyi gelirim aranıza

ahhh ahhh... bu kadar şeyi atlattıkta. inş bunuda kolay atlatırım. herşey zordu benim için hayatta.

Ne tahlili canım özel olmazsa tabi... güzel olacak herşey korkma Allahım yardım edecek dualarım sizinle bugün bitio benim adet abdest alıp akşam yasin okuyayım güllümsünle sana inşallah iyi haberler verirsiniz bize.....

desene baş dönmeleri mide bulantıları kendini göstermeye başalmış bol bol dinlen derim tatlım sabahlarıda yatağının yakınlarında çubuk kraker bulundur yataktan kalkmadan yersin bulantıların hafiifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…