- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.981
arkadaşlar konuya sonradan dahil olmak pek iç acıcı deil ama bizde bebek yapmaya karar verdik :)15 aydır evliyiz doğum kontrol hapımı bu ay bırakıyorum.
fakat bebek istemekle istememek arasında git gel yaşıyorum ve bu beni üzüyor aslında çok isteyerek karar verdik fakat düşündükçe anne olmanın zorluğunu korku sarıyo acaba doğru zaman mı biraz daha tadını çıkarsak mı diye?
kimseye bu karardan bahsetmediğim için bunu konuşcak biri yok neden isterken bebeği bu tereddütler?
asya henüz olmamış regl hayatım. yarın doktordan randevu aldım. sonuçlar çıkmışçok korkuyorum beeeen..
hadi bakalımmmmm bu ay bebiş ayı olacak bak görürsünüz:))))))
sağol gülüm. yarın sende gidiyosun doktora. inş güzel sonuçlar alırız ikimizde. beni habersiz bırakma olurmu
Korkma canım korkma sen bunca şeye göğüs germiş bir hatun olarak bunu da atlatırsın. Hem herşey iyi olacak evrene pozitif duygular gönderelim ki pozitif olsun herşey
İnşallah bebiş gelioooooo
hadi tatile çıkmadan güzel bir haber daha alayım
bende şu anda regl olacakmışım gibi ama çok erken daha
ay ay ayyyy
bebiş gelioooo canım inşallah pozitifleri beklioruz ne zaman çıkacakmış sonuç canım
ahh bende nasıl istiyorum güzel haber alamyı tam bayram üstü herkese ne güzel haber olur
ozaman üşütmüş olabilrisin..Tabi her gece atraksiyon olunca normal
inş. cnm ya valla bende kokuyorum
eşimin sağı solu belli değil ki
gülümsün de verir inş bize o haberlerden:)
bence senin kociş şimdi pek yan çizmez. bak kendi gidip verdi bu kez testi.
içim pır pır ediyor valla. nasıl güzel olur ama bayramda mutluluk 2 ye katlanır. sonuç kaçta alıcan canım
olede cnm güvenemiyorum ki ben ona
biliyosun bi sene öttürdü beni
inş. cnm yarın büyük gün ben sabahtan yokum
bakalım doktor amca ne diyecek bize
ahhh canım yaa. yarın doktora gidicem özel bir tahlil yaptırmıştım sonuçlar gelmiş. çok korkuyorum inş iyidir sonuçlarda iyi gelirim aranıza
ahhh ahhh... bu kadar şeyi atlattıkta. inş bunuda kolay atlatırım. herşey zordu benim için hayatta.
öğleden sonra alıcam zaten gizligizli gittim kocam uyuyo zavallının bişiden haberi yok böyle daha heycanlı oluyooo
Bebek haberi bekleyen arkadaşlarım inşallah güzel haberler alıp bayramı çifte bayram olarak yaşarsınız.
Ben dün kötüydüm akşam. Bir başım döndü ki feleğim şaştı. Önce sandalyeye oturup bir iki dakika bekledim. Geçti diye kalktım perdeleri örteyim dedim. Oda etrafımda kaç tur attı blmiyorum hemen yatağa attım kendimi. 2-3 dk bekledim. SOnra bir ateş basması bir bulantı. Yarım saat yattım, kalksam içimdeki her şey dışarı çıkcak gibiydi. Birşeyler yedim tekrar uzandım. Bir bir buçuk saat sonra eşim geldi. Peynir ekmek yedirdi bana. Bulantımı aldı kendime geldim. Hala şokundayım bu olayın
utandım ya:))))
dimi ama... ayy yoksa başka bişey mi var.doktor çok acele ediyor ya. menepoza mı giriyorum ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?