Ilk çocuğunu düşünenler...

olede cnm güvenemiyorum ki ben ona
biliyosun bi sene öttürdü beni

Allah korusun canım ama bu sefer kendi gittiğine göre kaçmaz kaçmaz merak etme bende dün oturdum ağladım kocamın yüzünden

bilmiyorum ki nm ama döner dönmez yazacam

Tamam canım gamze sana msj atar onu da haber alırız senden inşallah ikinizdende iyi haberler alırız:)

Pozitifi göreceğiz inşallahhhhhhhhh............

seni okadr iyi anlaıyorum bende az ağlamadım çabalrım hep yanımda kaldı elillerim boş üzülme ama aşacaz dert ortağım benim inş.

asya cım günaydın hayatım. test aldığını bilmeseydim iyi olurdu. taciz edip dururum ben şimdi seni yap yap diye:))

çok düşündüm alıp almama konusunda.. ama bu sefer bugün hastalanmazsam yarın ecz. kapalı olursa daha çıldırırım dedim. en azından el altında olsun. kızlar ben çok korkuyorum.
umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum. sanki azıcık umut girse içime kızmızılar gelecek gibi... hem başka şey düşümeye çalışıyorum..

Yok canım yormadım ki hiç. Akşam eve girer girmez oldu nerdeyse. Yemek falan yapamadım. Allahtan pişmiş ıspanak vardı biraz ondan yedim. Bugün de leblebi aldım ne olur ne olmaz.

sen yiyebiliyosan neli isteyosan göndereyim ben sana taze taze leblebi acemi annemiz.:) demekki gebeliğin sıkıntıları yaşadıkların.

anlıyorum seni. düşününce bende çıldıracak gibi oluyorum. düşünmemeye çalışıyorum. size sarıyorum farkındamısınız:)

geç döllenme nasıl bişey ya? ama kulağa hoş geliyorr :))

ya işte bu yumurtlama günlerinde uzama gibi bişeymiş galiba ne iyi anlattım ama
ya işte

cnm geç yumurtuyosun ve dolayısıyada geç dölleniyosun olay bu
ve bole gebe kalırsan bebeğinin haftası daha az oluyo hanı normalde 5 hafta olacakken seniniki 4 oluyo

bak bak allah neler söletiyo bana

hehehe eşime test aldım ama yapmaya korkuyorum dedim. birden kalbini tutttu derin nefes aldı.. :)) görülmeye değerdi. yazık adamay onuda hemen umutlandırmak istemiyorum...

seni okadr iyi anlaıyorum bende az ağlamadım çabalrım hep yanımda kaldı elillerim boş üzülme ama aşacaz dert ortağım benim inş.

İnşallah canım inşallah benim herifle konuşmaya çalışıyorum kapatıp duruo konuyu benimkinin huyudur her sorunu örtmeye bayılır.
bende başladom ağlamay senle birlikte olmadan nasıl aşcaz bu sorunu diye neyse geldi sarıldı biraz ben senin hep yanındayımlar falan düzeldik biraz
dert ortağım sözü çok güzel geldi kulağa canım yaa sağol inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin de artık uzamaz....

gamze bi rahatla bak proje rulomla yanına gelirim yoksa iki saat sonra orda olur ve popona veririm köteği
of ya kızdırma beni
sakin oluyoruz herşey iyi oluyo

bilmiyordum bak ben bi netten kurcalıyayım neymiş bu... :)

ama ne isterdim bu bayramda böyle haber vermeyi...

gamze bi rahatla bak proje rulomla yanına gelirim yoksa iki saat sonra orda olur ve popona veririm köteği
of ya kızdırma beni
sakin oluyoruz herşey iyi oluyo

:))))))))))
benim şu an bildiğim tek şey var hayatım. sonuç ne olursa olsun teselliyide sizde bulucam sevincide sizle paylaşıcam.
noolur gel çok ihtiyacım var bir dostun omzunda ağlamaya. önce bas köteği ki iyi ağlayım. yıllardır ağlamadım hep içime attım. güçlü olma pozisyonundaki tek kişi bendim.

yine seninki iyiyimiş gelmiş gönlünü yapmaya çalışmış benimki esip gürliyodu kesinlikle kabul etmiyodu
çok üzdü beni çok bu yüzden
inş. bende sıkıldım başa dönmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…