- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.021
olede cnm güvenemiyorum ki ben ona
biliyosun bi sene öttürdü beni
bilmiyorum ki nm ama döner dönmez yazacam
günaydınn kızlar..
gebelik testi aldım ama bakmaya korkuyorum sanırım bugün yapmayacam. yarını beklerim. çünkü ben hastalanacağıma inanıyorum. umutlanıp ta tekrar üzülmek istemiyorum.
dün eşimede dedim, ben hala hastanlanmadım diye.. ''hşşşşttt sessiz ol'' diyor. sanki sesli söylersem hastalanırım diye düşünüyor :?
inş. olmazsın ya geç döllenme denilen bişey var inş. o tutumuştur
ne olur ole olsun
çok can alıcı bir soru oldu buu:)))
Allah korusun canım ama bu sefer kendi gittiğine göre kaçmaz kaçmaz merak etme bende dün oturdum ağladım kocamın yüzünden
Tamam canım gamze sana msj atar onu da haber alırız senden inşallah ikinizdende iyi haberler alırız:)
Pozitifi göreceğiz inşallahhhhhhhhh............
asya cım günaydın hayatım. test aldığını bilmeseydim iyi olurdu. taciz edip dururum ben şimdi seni yap yap diye:))
Yok canım yormadım ki hiç. Akşam eve girer girmez oldu nerdeyse. Yemek falan yapamadım. Allahtan pişmiş ıspanak vardı biraz ondan yedim. Bugün de leblebi aldım ne olur ne olmaz.
sen umutlanma. ama ben umutlanırım dedim asya ya ben. içim de kelebekler uçuşuyo. iyi haber alıcaz ama kimden?
çok düşündüm alıp almama konusunda.. ama bu sefer bugün hastalanmazsam yarın ecz. kapalı olursa daha çıldırırım dedim. en azından el altında olsun. kızlar ben çok korkuyorum.
umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum. sanki azıcık umut girse içime kızmızılar gelecek gibi... hem başka şey düşümeye çalışıyorum..
psikopata bağlıyorum işte. doktor korkuttu beni.
geç döllenme nasıl bişey ya? ama kulağa hoş geliyorr :))
plt derken trombosit mi yoksa prolaktinmi
bana gülümsün olacak gibi geliyor.. :)))
hadi söle söle acaba nedir nedir???
hissiyatına güveniyorum söle bakım içinden neler geçiyo
seni okadr iyi anlaıyorum bende az ağlamadım çabalrım hep yanımda kaldı elillerim boş üzülme ama aşacaz dert ortağım benim inş.
hehehe eşime test aldım ama yapmaya korkuyorum dedim. birden kalbini tutttu derin nefes aldı.. :)) görülmeye değerdi. yazık adamay onuda hemen umutlandırmak istemiyorum...
ya işte bu yumurtlama günlerinde uzama gibi bişeymiş galiba ne iyi anlattım ama
ya işte
cnm geç yumurtuyosun ve dolayısıyada geç dölleniyosun olay bu
ve bole gebe kalırsan bebeğinin haftası daha az oluyo hanı normalde 5 hafta olacakken seniniki 4 oluyo
bak bak allah neler söletiyo bana
gamze bi rahatla bak proje rulomla yanına gelirim yoksa iki saat sonra orda olur ve popona veririm köteği
of ya kızdırma beni
sakin oluyoruz herşey iyi oluyo
İnşallah canım inşallah benim herifle konuşmaya çalışıyorum kapatıp duruo konuyu benimkinin huyudur her sorunu örtmeye bayılır.
bende başladom ağlamay senle birlikte olmadan nasıl aşcaz bu sorunu diye neyse geldi sarıldı biraz ben senin hep yanındayımlar falan düzeldik biraz
dert ortağım sözü çok güzel geldi kulağa canım yaa sağol inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin de artık uzamaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?