- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.001
Seni bekliyor olacağım canımcımmm kaç gibi dönersin acep
Ne tahlili canım özel olmazsa tabi... güzel olacak herşey korkma Allahım yardım edecek dualarım sizinle bugün bitio benim adet abdest alıp akşam yasin okuyayım güllümsünle sana inşallah iyi haberler verirsiniz bize.....
ayyy ne güzeeel. harika bir sürpriz olur .
Bebek haberi bekleyen arkadaşlarım inşallah güzel haberler alıp bayramı çifte bayram olarak yaşarsınız.
Ben dün kötüydüm akşam. Bir başım döndü ki feleğim şaştı. Önce sandalyeye oturup bir iki dakika bekledim. Geçti diye kalktım perdeleri örteyim dedim. Oda etrafımda kaç tur attı blmiyorum hemen yatağa attım kendimi. 2-3 dk bekledim. SOnra bir ateş basması bir bulantı. Yarım saat yattım, kalksam içimdeki her şey dışarı çıkcak gibiydi. Birşeyler yedim tekrar uzandım. Bir bir buçuk saat sonra eşim geldi. Peynir ekmek yedirdi bana. Bulantımı aldı kendime geldim. Hala şokundayım bu olayın
negatifi görürsekte acayip hüsran olurr kuzu yaa bunu düşünmek istemiorummmm
Bulantım bu kadar olmuyordu benim. Baş dönmesi daha çok şaşırttı. Pazartesi soracağım doktorumadesene baş dönmeleri mide bulantıları kendini göstermeye başalmış bol bol dinlen derim tatlım sabahlarıda yatağının yakınlarında çubuk kraker bulundur yataktan kalkmadan yersin bulantıların hafiifler
öğleden sonra pozitifte olsa diğeride olsan yazıcam mutlaka zaten kociş pztesi spoş testine gidecek
Seni bekliyor olacağım canımcımmm kaç gibi dönersin acep
Ne tahlili canım özel olmazsa tabi... güzel olacak herşey korkma Allahım yardım edecek dualarım sizinle bugün bitio benim adet abdest alıp akşam yasin okuyayım güllümsünle sana inşallah iyi haberler verirsiniz bize.....
sen neler kuruyorsun kafamda kuzum deli olma yaaa
Yok canım yormadım ki hiç. Akşam eve girer girmez oldu nerdeyse. Yemek falan yapamadım. Allahtan pişmiş ıspanak vardı biraz ondan yedim. Bugün de leblebi aldım ne olur ne olmaz.geçmiş olsun canım. çok mu yordun kendini.
günaydınn kızlar..
gebelik testi aldım ama bakmaya korkuyorum sanırım bugün yapmayacam. yarını beklerim. çünkü ben hastalanacağıma inanıyorum. umutlanıp ta tekrar üzülmek istemiyorum.
dün eşimede dedim, ben hala hastanlanmadım diye.. ''hşşşşttt sessiz ol'' diyor. sanki sesli söylersem hastalanırım diye düşünüyor :?
günaydınn kızlar..
gebelik testi aldım ama bakmaya korkuyorum sanırım bugün yapmayacam. yarını beklerim. çünkü ben hastalanacağıma inanıyorum. umutlanıp ta tekrar üzülmek istemiyorum.
dün eşimede dedim, ben hala hastanlanmadım diye.. ''hşşşşttt sessiz ol'' diyor. sanki sesli söylersem hastalanırım diye düşünüyor :?
inş. olmazsın ya geç döllenme denilen bişey var inş. o tutumuştur
ne olur ole olsun
sen umutlanma. ama ben umutlanırım dedim asya ya ben. içim de kelebekler uçuşuyo. iyi haber alıcaz ama kimden?
Bugün yapabilirsin aslında silik falan çıkarsa kan testine gidersin. Tabi ki en iyisi biraz daha beklemek. Hadi hayırlısı bakalımgünaydınn kızlar..
Lütfen canımmm inşallah pozitif haber verirsin bize de eşinin gitmesine gerek kalmaz bu topic herkese uğurlu geliooooo
psikopata bağlıyorum işte. doktor korkuttu beni.
hadi bakalım inşallahh ben bu gazlaaa uçarım havayaaaa
tatlım senin neyin var tshın mı yüksek seyrediyor
Bulantım bu kadar olmuyordu benim. Baş dönmesi daha çok şaşırttı. Pazartesi soracağım doktoruma
valla bilmem içindeki ses ne dio sıraki sence kim?????
evet tsh 13 çıktı yani sınırın biraz üstünde. doktorda hemen gebe kalmalısın dedi. iyi değilmiş.ama benim problem aslında başka. plt yüksek benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?