Ilk çocuğunu düşünenler...

canım kürtaj olduğumda doktorum tsh 13 gördü. rahim filmi istedi. yumurtalıkların alarm veriyo hemen gebe kalman gerekiyo dedi. ama bi tanede kan testi istedi onu verdik sonuç 10-12 gün sonra dediler o sonuç çıkmış ne istedi o testte bilemiyorum ama çok korktuğumdan rahim filminede gitmedim doktoruda aramadım bir daha.

geçmiş olsun canım. çok mu yordun kendini.

Bulantım bu kadar olmuyordu benim. Baş dönmesi daha çok şaşırttı. Pazartesi soracağım doktoruma

bilmiyorum ki nm ama döner dönmez yazacam

günaydınn kızlar..

gebelik testi aldım ama bakmaya korkuyorum sanırım bugün yapmayacam. yarını beklerim. çünkü ben hastalanacağıma inanıyorum. umutlanıp ta tekrar üzülmek istemiyorum.
dün eşimede dedim, ben hala hastanlanmadım diye.. ''hşşşşttt sessiz ol'' diyor. sanki sesli söylersem hastalanırım diye düşünüyor :?

inş. olmazsın ya geç döllenme denilen bişey var inş. o tutumuştur
ne olur ole olsun

asya cım günaydın hayatım. test aldığını bilmeseydim iyi olurdu. taciz edip dururum ben şimdi seni yap yap diye:))

Bugün yapabilirsin aslında silik falan çıkarsa kan testine gidersin. Tabi ki en iyisi biraz daha beklemek. Hadi hayırlısı bakalım

hadi bakalım inşallahh ben bu gazlaaa uçarım havayaaaa

tatlım senin neyin var tshın mı yüksek seyrediyor

evet tsh 13 çıktı yani sınırın biraz üstünde. doktorda hemen gebe kalmalısın dedi. iyi değilmiş.ama benim problem aslında başka. plt yüksek benim.

Bulantım bu kadar olmuyordu benim. Baş dönmesi daha çok şaşırttı. Pazartesi soracağım doktoruma

bebğinin büyümesiyle vücudunu kan ihtiyacı artıyor bedenin adapte olmaya çalışıyor bence bu yüzden olabilir ama drunada sor tabikiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…