- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.041
:))))))))))
benim şu an bildiğim tek şey var hayatım. sonuç ne olursa olsun teselliyide sizde bulucam sevincide sizle paylaşıcam.
noolur gel çok ihtiyacım var bir dostun omzunda ağlamaya. önce bas köteği ki iyi ağlayım. yıllardır ağlamadım hep içime attım. güçlü olma pozisyonundaki tek kişi bendim.
biraz trombosit bağışlarsın sende bol bolvarkentrombosit hayatım .. 924 e kadar yükseldi.
çünkü asyamız zaten hamiş:)))
bilmiyordum bak ben bi netten kurcalıyayım neymiş bu... :)
ama ne isterdim bu bayramda böyle haber vermeyi...
trombosit hayatım .. 924 e kadar yükseldi.
:))))))))))
benim şu an bildiğim tek şey var hayatım. sonuç ne olursa olsun teselliyide sizde bulucam sevincide sizle paylaşıcam.
noolur gel çok ihtiyacım var bir dostun omzunda ağlamaya. önce bas köteği ki iyi ağlayım. yıllardır ağlamadım hep içime attım. güçlü olma pozisyonundaki tek kişi bendim.
sana bundan sonra içine atmayı yasaklıyorum
hiç bişeyi içimze atmıyoruz bağıra bağıra ağlıyoruz ama atmıyoruz
yeter ya sonra onlar içimizde dert yapıyo hsatalık hastalık
ne gerek var haketen söle gitsin ama kendini yıpratma
Sakin canım sakin....
İyi sonuçlarla döneceksin aramıza
ağızından ballar akıyo
sen pozitif bir insansın gamzecim ve ben inanıyorumki sen hayatına yön veriyorsun düşünce tarzınla. herşey güzel olacak.
ama yinede arada ağla tabi. Allah bizi sulugöz yarattı yapacak bişey yok.. :))) yaratıllışımız böyle.
Bence hem asya hem sen şu anda hamilesiniz canımmm
yine seninki iyiyimiş gelmiş gönlünü yapmaya çalışmış benimki esip gürliyodu kesinlikle kabul etmiyodu
çok üzdü beni çok bu yüzden
inş. bende sıkıldım başa dönmekten korkuyorum
kızlaarr hadi benim için totem yapalım.(
kimse benim hamiş olduğumu düşünmesin... hem olmasamda üzülmem en azından. benim öyle inanışlarım vardır.
sanki sihirli sözcükleri söylesem istediğim olmayacak gibi düşünürüm. o yüzden bişey netleşmeden kimseye sırrımı söylemem ki olsun.
şuan hamilelik ve ben düşüncesini kovuyorum aklımdan. totemime göre bugün değil yarın test yapmak var. tabi kırmızılar gelmezse...
yarın sabaha kadar da sanki bat günüme daha varmış gibi yapalım...
çok saçma gibi biliyorum ama ben nezaman totemi bozsam isteğimde bozulur.((
ben ben bennn
kendimi bildim bileli böyleyim ben. hep mutluluk tabloları çiziyorum. güçlü kadın duruşu yapıyorum. annem hastalandı 12 yaşımdayken kimsecikler gelip bakmadı kardeşimede banada. okuldan gelip kardeşimin altını değiştirip karnını doyurup annemle ilgilendim sokakta oynamam gereken yaşlarımda. hep güçlüydüm. sonra yine aynı yine aynı. teselli eden aileyi toplamaya çalışan hep ben oldum. kardeşim için herşeyi feda ettim. bu şehre çakılıp kaldım. mesleğimi kariyerimi değiştirdim. herkesi ait olduğu yere koydumda kendimi koyamadım be gülüm. evlendim eşimin aanne babası hastalandı ona destek olmaya başladım. sonra ben hastalandım yine etrafımı ben teselli ettim. hiiç bırakamadım kendimi. şööyle salıp bir gün bile doya doya ağlayamadım. en sevdiklerimi kaybettim ama ben ağlayamadım. o durumlarda bile birinin tansiyonumu yükselecek bari kalanlar sağ salim kalsın dedim hep. ne kadar uzaklaşmışım kendimden. şimdi de kendim için korkmuyorum yarın çıkacak sonuçtan. yine kötü bişey çıkarsa herkese sahte mutluluk dağıtıcam biliyorum olsuuun sağlık olsun deyip geçiştiricem.
kendimi bildim bileli böyleyim ben. hep mutluluk tabloları çiziyorum. güçlü kadın duruşu yapıyorum. annem hastalandı 12 yaşımdayken kimsecikler gelip bakmadı kardeşimede banada. okuldan gelip kardeşimin altını değiştirip karnını doyurup annemle ilgilendim sokakta oynamam gereken yaşlarımda. hep güçlüydüm. sonra yine aynı yine aynı. teselli eden aileyi toplamaya çalışan hep ben oldum. kardeşim için herşeyi feda ettim. bu şehre çakılıp kaldım. mesleğimi kariyerimi değiştirdim. herkesi ait olduğu yere koydumda kendimi koyamadım be gülüm. evlendim eşimin aanne babası hastalandı ona destek olmaya başladım. sonra ben hastalandım yine etrafımı ben teselli ettim. hiiç bırakamadım kendimi. şööyle salıp bir gün bile doya doya ağlayamadım. en sevdiklerimi kaybettim ama ben ağlayamadım. o durumlarda bile birinin tansiyonumu yükselecek bari kalanlar sağ salim kalsın dedim hep. ne kadar uzaklaşmışım kendimden. şimdi de kendim için korkmuyorum yarın çıkacak sonuçtan. yine kötü bişey çıkarsa herkese sahte mutluluk dağıtıcam biliyorum olsuuun sağlık olsun deyip geçiştiricem.
biraz trombosit bağışlarsın sende bol bolvarkenşaka bi yana tedavisi var değilmi tsh da düşebilir tedaviyle sen kont aksatma ikiside çok önemli
keşke yaa şöyle bağıra bağıra ağlamayı unuttum çok oldu...
Canım benim senin güçlü bir karakter olduğun belli. ama insan gücünü ve bulunduğu konumu yaşadıklarıyla kazanıyor. sen demekki yılmamışsın ve kaybetmemişsin aslında.
Herşey biz insanlar için neyazıkki de yaşamak zorundayız. Ben belki senin gibi hastalıklarla değil başka acılarla yoğruldum. ama bende yılmadım. çok şükür akışına bırakmadım kendimi. ve şimdi güzel bir yuvam ve güzel bebek planlarım var. akışa kapılsaydım şuan hayatta değildim bunu biliyorum..
geçmiş geçmiştedir herzaman... önündeki güzelliklere odaklan. onları kaçırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?