Ilk çocuğunu düşünenler...

seni o kadr iyi anlıyorum ki her ailede vardır bole birileri toplayıcıdır hep
bende senin gibiyim ama geçen eşim dediki
bende sana söylüyorum
"sana güçlü ol annen ve kardeşin için dedim dimdik durdun yaşananalar karşısında ama yeter sen güçlüsün die sadece kendi ailen değil herkes herşeyi senden bekliyo biliyosun buna bizimkilerde dahil
ama unutmaki insansın seninde isteklerin arzuların var artık kendini düşün
başkarının mutluğu ile hayat olmuyo sende taştan değilsin hasta olursun dikkat lütfen" dedi

Çok iyi dedin be canım önümüzde çok güzel bebişlerimizle birlikte tabi bir hayat bizi bekliyor

Canım benim tatlım bilinçaltına öyle bir yerleşmiş ki ayakta kalmak dik durmak sen istesende bırakamıyorsun kendini ama arada bir bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak da lazım be gülüm

aynen öyle hayatım. kardeşimle çocuk yaşta yalnız kaldık o zamandn beri var. kimseye güvenmiyorum en yakınlarıma bile şu derdim var demedim öleceğimi bilsem diyemiyorum işte.

yapabilecekmiyiz bunu dersin hayatım. yılların verdiği alışkanlık var içimizde.

öyle bişey olsa ne bağışlarım ama:)))
bide nedensiz bu yükseliş bulunamıyo. lösemi olabilirim hayatım eğer böyle giderse.

bağışlayabilirsin hayatım ben bağışladım. ama çorumda varmı böyle bir imkan bilmiyorum. ünv. hast. yada löseve danışmak lazım.
ben ege ünv. gidip danışayım dedim. meğer orda lösemi bir çocuk A+ trombosit bekliyormuş... babasıda çaresiz oralarda.. beni gördü yalvardı hemen veririm mümkünse dedim.
bir gün önce birden yarın ege ünv. gidecem kan verecem demiştim eşime. meğer onların duaları beni oraya çağırmış...
işlem 45 dk- 1 saat kadar sürüyor. cihaz bir kolundan kanı alıp ayrıştırıyor diğer kolundan geri veriyor. kansız bile olsan verebiliyorsun yani.
aslıda erkeklerden alınıyor damar yapısı nedeniyle ama çok çaresiz kaldıklarından benden aldılar.
böyle durumlarda ulaşmaları için irtibatımı filanda aldılar. ama işte bilinen bir rahatsızlıktan veya ilaç kullanımı olmaması lazım. son 2-3 gün ilaç içmemiş olman lazım .

bence bir sor, belki sanada faydası olur?

aynen öyle hayatım. kardeşimle çocuk yaşta yalnız kaldık o zamandn beri var. kimseye güvenmiyorum en yakınlarıma bile şu derdim var demedim öleceğimi bilsem diyemiyorum işte.

Bu güzel bişey ama içine attığın için bir müddet sonra bunlar psikolojik veya fizyolojik bir hastalık olarak sana geri dönüş yapıo. O yüzden arada bir koyvermeye çalışmalısın canım dikkat lazımsın bizlere(belki işe yarar)

kontrollerimde bağışlıyorum ilik temiz çıkarsa. kan grubum 0 negetif canım aklınızda olsun ihtiyacı olan olursa. şu ana kadar son 4 tahlilimde temiz çıktı.
burada zor o işler keşke elimin altında olsada uçup gitsem 1 dk düşünmem.

Aynı şeyi eşim bana da söyledi heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…