- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.061
kendimi bildim bileli böyleyim ben. hep mutluluk tabloları çiziyorum. güçlü kadın duruşu yapıyorum. annem hastalandı 12 yaşımdayken kimsecikler gelip bakmadı kardeşimede banada. okuldan gelip kardeşimin altını değiştirip karnını doyurup annemle ilgilendim sokakta oynamam gereken yaşlarımda. hep güçlüydüm. sonra yine aynı yine aynı. teselli eden aileyi toplamaya çalışan hep ben oldum. kardeşim için herşeyi feda ettim. bu şehre çakılıp kaldım. mesleğimi kariyerimi değiştirdim. herkesi ait olduğu yere koydumda kendimi koyamadım be gülüm. evlendim eşimin aanne babası hastalandı ona destek olmaya başladım. sonra ben hastalandım yine etrafımı ben teselli ettim. hiiç bırakamadım kendimi. şööyle salıp bir gün bile doya doya ağlayamadım. en sevdiklerimi kaybettim ama ben ağlayamadım. o durumlarda bile birinin tansiyonumu yükselecek bari kalanlar sağ salim kalsın dedim hep. ne kadar uzaklaşmışım kendimden. şimdi de kendim için korkmuyorum yarın çıkacak sonuçtan. yine kötü bişey çıkarsa herkese sahte mutluluk dağıtıcam biliyorum olsuuun sağlık olsun deyip geçiştiricem.
öyle bişey olsa ne bağışlarım ama:)))
bide nedensiz bu yükseliş bulunamıyo. lösemi olabilirim hayatım eğer böyle giderse.
Canım benim senin güçlü bir karakter olduğun belli. ama insan gücünü ve bulunduğu konumu yaşadıklarıyla kazanıyor. sen demekki yılmamışsın ve kaybetmemişsin aslında.
Herşey biz insanlar için neyazıkki de yaşamak zorundayız. Ben belki senin gibi hastalıklarla değil başka acılarla yoğruldum. ama bende yılmadım. çok şükür akışına bırakmadım kendimi. ve şimdi güzel bir yuvam ve güzel bebek planlarım var. akışa kapılsaydım şuan hayatta değildim bunu biliyorum..
geçmiş geçmiştedir herzaman... önündeki güzelliklere odaklan. onları kaçırma.
Canım benim tatlım bilinçaltına öyle bir yerleşmiş ki ayakta kalmak dik durmak sen istesende bırakamıyorsun kendini ama arada bir bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak da lazım be gülüm
Allah korusun deme öyle şeyler
seni o kadr iyi anlıyorum ki her ailede vardır bole birileri toplayıcıdır hep
bende senin gibiyim ama geçen eşim dediki
bende sana söylüyorum
"sana güçlü ol annen ve kardeşin için dedim dimdik durdun yaşananalar karşısında ama yeter sen güçlüsün die sadece kendi ailen değil herkes herşeyi senden bekliyo biliyosun buna bizimkilerde dahil
ama unutmaki insansın seninde isteklerin arzuların var artık kendini düşün
başkarının mutluğu ile hayat olmuyo sende taştan değilsin hasta olursun dikkat lütfen" dedi
Katılıyorum canım lütfen gamzecim bi kahve alsana sen kendine bakayım
Çok iyi dedin be canım önümüzde çok güzel bebişlerimizle birlikte tabi bir hayat bizi bekliyor
öyle bişey olsa ne bağışlarım ama:)))
bide nedensiz bu yükseliş bulunamıyo. lösemi olabilirim hayatım eğer böyle giderse.
aynen öyle hayatım. kardeşimle çocuk yaşta yalnız kaldık o zamandn beri var. kimseye güvenmiyorum en yakınlarıma bile şu derdim var demedim öleceğimi bilsem diyemiyorum işte.
Çok iyi dedin be canım önümüzde çok güzel bebişlerimizle birlikte tabi bir hayat bizi bekliyor
bağışlayabilirsin hayatım ben bağışladım. ama çorumda varmı böyle bir imkan bilmiyorum. ünv. hast. yada löseve danışmak lazım.
ben ege ünv. gidip danışayım dedim. meğer orda lösemi bir çocuk A+ trombosit bekliyormuş... babasıda çaresiz oralarda.. beni gördü yalvardı hemen veririm mümkünse dedim.
bir gün önce birden yarın ege ünv. gidecem kan verecem demiştim eşime. meğer onların duaları beni oraya çağırmış...
işlem 45 dk- 1 saat kadar sürüyor. cihaz bir kolundan kanı alıp ayrıştırıyor diğer kolundan geri veriyor. kansız bile olsan verebiliyorsun yani.
aslıda erkeklerden alınıyor damar yapısı nedeniyle ama çok çaresiz kaldıklarından benden aldılar.
böyle durumlarda ulaşmaları için irtibatımı filanda aldılar. ama işte bilinen bir rahatsızlıktan veya ilaç kullanımı olmaması lazım. son 2-3 gün ilaç içmemiş olman lazım .
bence bir sor, belki sanada faydası olur?
yapabilecekmiyiz bunu dersin hayatım. yılların verdiği alışkanlık var içimizde.
seni o kadr iyi anlıyorum ki her ailede vardır bole birileri toplayıcıdır hep
bende senin gibiyim ama geçen eşim dediki
bende sana söylüyorum
"sana güçlü ol annen ve kardeşin için dedim dimdik durdun yaşananalar karşısında ama yeter sen güçlüsün die sadece kendi ailen değil herkes herşeyi senden bekliyo biliyosun buna bizimkilerde dahil
ama unutmaki insansın seninde isteklerin arzuların var artık kendini düşün
başkarının mutluğu ile hayat olmuyo sende taştan değilsin hasta olursun dikkat lütfen" dedi
haklısın. gülümsün ,izin verirse bir de sigara içsem. şiştim yine ağlıyamıyorum. anlatıyorum ama içim dolup dolup geliyo:)
Kızlar bende bekle bekle adet oldum sonunda bebiş hayali başka ay'a kaldı :)))
Kızlar bende bekle bekle adet oldum sonunda bebiş hayali başka ay'a kaldı :)))
verdim gitti kız hadi iç bi tane sadece bugüne özel
Aynı şeyi eşim bana da söyledi heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?