Ilk çocuğunu düşünenler...

ya deli içine boşalınca seni kirlettiğimi düşünüyorum dio düşün
ya hu yarınım ben nereye booşalacan tövbe tövbe ağzımı bozduruyo

tamam kıskınç olsaydı beni deli ederdi biliyorumda.. ama yine de azıcık kıskanılmaz güzel şeydir heralde. insan kendini paylaşılamıyormuş gibi hisseder.
teşekkür ederim canım

canım ilacı bırakınca oluyor sivilceler. benim burnumun üstünden çıkmıştı çok ürün kullandım en sonunda kil maskesi geçirdi.

Benimki de tam aksi anam her fırsatta sırnaşır birazcık kedi gibi sevilmeyi bende istiyorum yaa
Gider sokulurum o da gelir hemen diğer tarafa çeker....

bugünlerinizin kıymetini bilin anamm ilerde cinsellik bitecek kedi gibi seveceksiniz birbirinizi. gençken yaşamak lazım herşeyi.

çok güzel bir hediye olur dimi bebişlerimize..

Keşke annemden bana böyle bir anı olsaydı

tamam kıskınç olsaydı beni deli ederdi biliyorumda.. ama yine de azıcık kıskanılmaz güzel şeydir heralde. insan kendini paylaşılamıyormuş gibi hisseder.
teşekkür ederim canım

hayatım ne kocalar var. bence bunu şans olarak görmelisin. sana çok güveniyor işte. sen onun gözbebeğisin yaa olur mu öyle..

ya deli içine boşalınca seni kirlettiğimi düşünüyorum dio düşün
ya hu yarınım ben nereye booşalacan tövbe tövbe ağzımı bozduruyo

:) hiç güleceğim yoktu yanii. sizin bebiş olayı bu yüzden sıkıntıya girmiş bence.
ama bana göre sizin korunma yönteminizde bilinçaltında böyle etki yaratmış olabilir. gayet mantıklı..

canım ilacı bırakınca oluyor sivilceler. benim burnumun üstünden çıkmıştı çok ürün kullandım en sonunda kil maskesi geçirdi.

dün yapacaktım üşendim. akşam yapayım bari. evde var. böyle bildiğimiz sivilce de değil küçük küçük ağrısız pütürler gibi.

hayatım ne kocalar var. bence bunu şans olarak görmelisin. sana çok güveniyor işte. sen onun gözbebeğisin yaa olur mu öyle..

evet ya asya takılma bacım bizimkilerde bole garip biraz
ben bi ara bu adam bana boynuzu taktı die az piskopatlık yapmadım ama temiz çıktı
onlar bizisiz yapamaz
ama biraz farklı seviyolar olay bu yani napalım bizede bunlar düştü

dün yapacaktım üşendim. akşam yapayım bari. evde var. böyle bildiğimiz sivilce de değil küçük küçük ağrısız pütürler gibi.

canım hormonu birden kesince oluyor benimkide aynıydı azaldı şimdi. foto larda görmüşündür cildim çok güzeldi ergenlikte bile sivilce yağ bezesi nedir bilmedim ben. annem bu işleri iyi bilir. yoğurt sürdü yaş maya sürdü. bal sürdü çok şükür lekesiz geçti.

sizin kocişlerin ruhu temiz bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…