- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.301
canım bazı erkekleri nekadar kışkırtırsan kışkırt istemiyorsa istemiyor. ben güllümsünü çok iyi anlıyorum. kocalarımız copy-paste mümarek.
beni karısı gibi görmüyor bunu anlıyorum. kendimi hep kız çocuğu gibi hissediyorum. kandımıyım değilmiyim bilmiyorum.
gülümsünün de dediği gibi, ya kedi gibi sever, ya yavrusu gibi. Tamam kötü bişey değil belki saf bir sevgisi var içinde belli ama bizimde kadınlık gururumuz var canım..
kadın gözüyle de bakılsın istiyoruz yani.
neler neler denedim ama fıss... etkilenmedi bacım.
bence kıskanacak bir durum olmamıştır hayatım. dünyadaki tüm canlılar eşini kıskanır bikere. sen çok güzel bir kadınsın. hele şu fırlamalığın hayata heyecanla bakışın varya bence çok harika özellikler bunlar.
bu ayım belli olsunda cilt doktoruna gidecem kızlar. iyice sivilce surat oldum ben. neoldu bana böyle yaa(
ilacı bıraktıktan sonra cilt dengeme bişey oldu böyle sivilcelerim yoktu normalde. hastalanacam desem sönecek gibi de değil. minik bezeler gibi(
zaten kocamda beğenmiyor beni daha da çirkin oldum.. yüzüne ne oldu senin diyor bana
Benimki de tam aksi anam her fırsatta sırnaşır birazcık kedi gibi sevilmeyi bende istiyorum yaa
Gider sokulurum o da gelir hemen diğer tarafa çeker....
hadi bakalım bıktırmayayımda sizi
Boswercim ben de defter bakıyorum aklımdakine uygun. Dışını güzelce süsleyeceğim. İsim yazcağım yeri boş bırakacağım. Ultrason resimlerini ve her muayene sonrası duygularımı yazacağım deftere inşallah.
İnşallah canım. Bebeği her gördüğünde farklı bir duygu kaplıyormuş insanı. Bunları satırlara dökmek istiyorum. Ultrason resimleri de bunda dursun toplu olarak diyorum.ne güzel bir fikir ama yaaa:))) bizede nasip olur inş:)
:))) ben kendi adıma bıkmam. söz veriyorum :)
sen hamiş olda.
tamam kıskınç olsaydı beni deli ederdi biliyorumda.. ama yine de azıcık kıskanılmaz güzel şeydir heralde. insan kendini paylaşılamıyormuş gibi hisseder.
teşekkür ederim canım
ya deli içine boşalınca seni kirlettiğimi düşünüyorum dio düşün
ya hu yarınım ben nereye booşalacan tövbe tövbe ağzımı bozduruyo
anaammmm.... seninkide bi başka türlüymüş bacım:)
canım ilacı bırakınca oluyor sivilceler. benim burnumun üstünden çıkmıştı çok ürün kullandım en sonunda kil maskesi geçirdi.
hayatım ne kocalar var. bence bunu şans olarak görmelisin. sana çok güveniyor işte. sen onun gözbebeğisin yaa olur mu öyle..
çok güzel bir hediye olur dimi bebişlerimize..
Keşke annemden bana böyle bir anı olsaydı
dün yapacaktım üşendim. akşam yapayım bari. evde var. böyle bildiğimiz sivilce de değil küçük küçük ağrısız pütürler gibi.
:) hiç güleceğim yoktu yanii. sizin bebiş olayı bu yüzden sıkıntıya girmiş bence.
ama bana göre sizin korunma yönteminizde bilinçaltında böyle etki yaratmış olabilir. gayet mantıklı..
evet ya asya takılma bacım bizimkilerde bole garip biraz
ben bi ara bu adam bana boynuzu taktı die az piskopatlık yapmadım ama temiz çıktı
onlar bizisiz yapamaz
ama biraz farklı seviyolar olay bu yani napalım bizede bunlar düştü
olabilir bak geri çekilme ile korununca adamın dengeleri bozuldu
sizin kocişlerin ruhu temiz bacım.
:))) bizde öyle korunuyoduk. bi süre zor oldu tabi:) ben yataktan fırlayıp duşa giriyodum hemen şimdi girmeyince zorla kaldırıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?