- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.381
doğumdan sonrada mesaj atarız ''erkek'' ''kız'' diyetabi ozamana kadar öğrenmemek için direnirsek.
ama belli almaz ben belki yine ''tek'' ''çift'' derim
Gen ve y kromozom testi yapıolarmış uzun sürüomuş bekletiolarmış canımcım
Bende onların yalancısıyım
senin şu terliği merak etmeye başladım.
ohooo siz sonuç gelene kadar çocuk yaparsınız. ahada buraya yazdım işte.
ohooo siz sonuç gelene kadar çocuk yaparsınız. ahada buraya yazdım işte.
çok ünlüdüüürrr..:))) bide 35 numara haa... bütün arkadaşlarım bilirler o terliğin hikmetini. kocamda dahil ...:)))
yaa hatun bi atıyooo kaçıyorum duvardan falso veriyo şaaakkk diye buluyo yine... annem çok tecrübeli bu konuda :)))
amiiinnnn...ama sanmıyorum yaa...adete 10 gun varken yaptılar kan yahlılı negatf cıkt onda yıne yok sanırıminş canım. bayramda alıcan haberi olurda çifte bayram yaparsın inş.
merak etme cnm bütün annelerin terliği oledir bende kendi anama dirum sen nasıl virajı aldıryon bu terlikler diorum
ana olunca öğrenirsin dio
bendeeeee en büyük hayalim ikiz bebekk:)bişey yapamazmıyız kızlar yumurtaların ıkı tane olması ıcın falann biişey yapılabılır mı acabaİkiz ikiz ben ikiz istiommmmm):
olduuu çocuk bakmayı öğren. çocuklu anne olmayı öğren. bide terlik kursunamı gitceez:)))
ben yokum abii...:))
amiiinnnn...ama sanmıyorum yaa...adete 10 gun varken yaptılar kan yahlılı negatf cıkt onda yıne yok sanırımyumurtamda 12 mmdi zaten buyumemıstır herhalde
bendeeeee en büyük hayalim ikiz bebekk:)bişey yapamazmıyız kızlar yumurtaların ıkı tane olması ıcın falann biişey yapılabılır mı acaba
kesinlikle durumlar böyle.eşimle konuştum sen böyle dedikçe üzülüyorum diyo eğer biraz daha beklemek istersen 6 ay 1 sene kadar ona da okey diyor.yani hemen olcağı belli değil ama ilk aydan olursa sanki hazırlıksız gibi hissedicem.offf neden bu kararı almak zor oysaki deli olurdum bebek diye iş ciddiyete binince böyle oluyo demekki
siz deniyo musunuz peki?
:))))) sen başkasın canım. ben dayanamam heralde. göster dr amcana ...... derim:))
kız sen bnı guldurdun allahta senın yuzunu guldursun ınsallah:))) aklıma bi fikir geldi. çocuk yapmak için ne yapıyosan 2 kere yap belki ikiz olur:)))))))))))
ay ınsallah dedıgın gıbıdır yoksa bnm psıkolojı gttı artık ınsan her gece ruyasında bebek gorur mu yaacanım 10 gün varken ve yumurta daha küçükken bişey görebilirmiki. niye büyümesin yumurta. gördüklerinde o kadardır. belki seninki geç çatlıyordur.
2,5 ay beklenirmi yaaa. bencede o zamanaaaa... ooo ... dersinizki gerek kalmadı tahlil sizde kalsın..
bendeeeee en büyük hayalim ikiz bebekk:)bişey yapamazmıyız kızlar yumurtaların ıkı tane olması ıcın falann biişey yapılabılır mı acaba
:))) aklıma bi fikir geldi. çocuk yapmak için ne yapıyosan 2 kere yap belki ikiz olur:)))))))))))
ben hissederim heralde :) yeğenime önce kız demişler. ama o mağlum ses bana hep erkek deyip durdu.
erkek meraklısı gibi görünürüm diye söyleyemedimde. sonra diyemesemde haklı çıktım.. yeğenim erkek oldu
inşallah canım inşallahhhh:)
doğduktan sonra da bunun için mi dua attim dersin
Gece de 2kere benim koca pert ondan sonra
ben hissederim heralde :) yeğenime önce kız demişler. ama o mağlum ses bana hep erkek deyip durdu.
erkek meraklısı gibi görünürüm diye söyleyemedimde. sonra diyemesemde haklı çıktım.. yeğenim erkek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?