Ilk çocuğunu düşünenler...

senin şu terliği merak etmeye başladım.

çok ünlüdüüürrr..:))) bide 35 numara haa... bütün arkadaşlarım bilirler o terliğin hikmetini. kocamda dahil ...:)))
yaa hatun bi atıyooo kaçıyorum duvardan falso veriyo şaaakkk diye buluyo yine... annem çok tecrübeli bu konuda :)))

merak etme cnm bütün annelerin terliği oledir bende kendi anama dirum sen nasıl virajı aldıryon bu terlikler diorum
ana olunca öğrenirsin dio

kesinlikle durumlar böyle.eşimle konuştum sen böyle dedikçe üzülüyorum diyo eğer biraz daha beklemek istersen 6 ay 1 sene kadar ona da okey diyor.yani hemen olcağı belli değil ama ilk aydan olursa sanki hazırlıksız gibi hissedicem.offf neden bu kararı almak zor oysaki deli olurdum bebek diye iş ciddiyete binince böyle oluyo demekki

siz deniyo musunuz peki?

amiiinnnn...ama sanmıyorum yaa...adete 10 gun varken yaptılar kan yahlılı negatf cıkt onda yıne yok sanırımyumurtamda 12 mmdi zaten buyumemıstır herhalde

canım 10 gün varken ve yumurta daha küçükken bişey görebilirmiki. niye büyümesin yumurta. gördüklerinde o kadardır. belki seninki geç çatlıyordur.

canım sen evliliğini daha tam yaşayamamışsın. iyice bi sindir bakalım. sen hazır olmadan olmaz. kocan istediği kadar hazır olsun. bu işin yükü sende. çokta düşünüp tartma.

:))))) sen başkasın canım. ben dayanamam heralde. göster dr amcana ...... derim:))

ben hissederim heralde :) yeğenime önce kız demişler. ama o mağlum ses bana hep erkek deyip durdu.
erkek meraklısı gibi görünürüm diye söyleyemedimde. sonra diyemesemde haklı çıktım.. yeğenim erkek oldu

:))) aklıma bi fikir geldi. çocuk yapmak için ne yapıyosan 2 kere yap belki ikiz olur:)))))))))))
kız sen bnı guldurdun allahta senın yuzunu guldursun ınsallahbecveremıom bn cocuk yapmayı kızz bıleydım ıkı kre yapardım ama daha bırını yapmayı beceremedık
canım 10 gün varken ve yumurta daha küçükken bişey görebilirmiki. niye büyümesin yumurta. gördüklerinde o kadardır. belki seninki geç çatlıyordur.
ay ınsallah dedıgın gıbıdır yoksa bnm psıkolojı gttı artık ınsan her gece ruyasında bebek gorur mu yaa

2,5 ay beklenirmi yaaa. bencede o zamanaaaa... ooo ... dersinizki gerek kalmadı tahlil sizde kalsın..

inşallah canım inşallahhhh:)

bendeeeee en büyük hayalim ikiz bebekk:)bişey yapamazmıyız kızlar yumurtaların ıkı tane olması ıcın falann biişey yapılabılır mı acaba

doğduktan sonra da bunun için mi dua attim dersin

:))) aklıma bi fikir geldi. çocuk yapmak için ne yapıyosan 2 kere yap belki ikiz olur:)))))))))))

Gece de 2kere benim koca pert ondan sonra

o zaman gidip dünya para dökmeyiz bizde. asya cım sence benim ilk kız mı erkek mi. ne geçiyo içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…