Ilk çocuğunu düşünenler...

içimi okudun az önce kafamdan geçti

eşim bana ''sen şeytansın valla öyle yada böyle yaptırıyorsun istediğini'' diyor. Öyle olmak zorunda onlar zorluyorlarsa bizde şeytanca fikirler buluruz kuzum.

konuya uygun da bir fıkra batlatayım hava ılısın :)

şeytan & kadın

İnsanlığın ilk var olduğu dönemde adamın biri şeytani yakalamaya karar vermiş

fakat bunun için 40 yıl boyunca Tanrı ya ibadet etmesi gerekiyormuş.

Karısıyla,dostlarıyla ve bütün dünya ile ilişkisini kesmiş ve 40 boyunca Tanrıya ibadet etmiş.

40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılığı olarak ona şeytanı ağzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş.

Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittiğini artık öğrenmek istediğini söyleyerek dışarı çıkmış.

Kadıncağız şeytanı merak ediyormuş.

Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin ağzını açıvermiş.

Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış.

Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın.

Kadın da şeytan a ;

Sen o şişenin içinde hiç değildin ki

Şeytan ;

Nasıl olur? şişeden çıktım sende gördün

Kadın;

O şişenin içinde hiç değildin.Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki

Şeytan;

Gireyim de gör (der ve şişenin içine giriverir)

YANI ; ADAMIN ŞEYTANI HAPSETMESİ 40 YILINI,KADININ İSE 5 DAKİKASINI ALMIŞ. ŞEYTANDA TANRIYA İSYAN ETMİŞ VEEEEEEEEEE.

TANRIM MADEMKİ KADINLARI YARATACAKTIN O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN!!!!!!!!!!!!!!!!

bios ayarları yanmış bunların

Anam dr. olduk çıktık sonunda var yaa
Sen hiç onun testinin konusunu yapmadan al git onu yanına başka türlü zor seninki seni dinlemio anam başkalarını dinlio aynı benimki gibi
Çünkü herşeye düz mantık bakıyolarrrrr
Ramlari falan da bozuk bunların canım hepsi bozuk

işte o daoğru takmıyo beni benim bir yılda yapamadığımı anası 5 dk yaptı valla

Çok iyiydi canım yaaaa evet biz buluruz bişeyler hep herşey için bazen kadınlığımızı kullanır bazen çocuklğumuzu ama yaptırırız benimki de senden korkuyorum valla der hep

Benimki de yok gitmem ne gerek var falan diodu
Teyzesi aradı geld diye hiç ağzını bile açmadı tamam dedi ve gitti bu kadar yani
Ben binbir türlü takla atmıştım oysa

geçen bayramda büyük kaynımla küçük kaynım birbirlerine küstüler
orta direk olarakta kv barıştırın şunları dedi neyse bi gün hep bir araya geldik
büyük küçüğe sen ne istiyon beni karımdan öbürküsü dio sen ne istiyon benim karımdan
ya milletin karısı kıymetli benim dişim geçmiyo valla o zamanda dedim onların karısınınkinde altın falan mı takılı sen bi kere beni savunmuyosun dedim
ikiside yanlış yapıyo kardeş kardeşe küsermi dedi
ya üç erkekten banada bu düştü işte

Şu anda sana ne desek boş biliyorum canım ama dün diodun yaa hani beni çocuk gibi sevio falan diye bunları kullanmalısın bence
Aslında sana çok değer verio ama bunlar bu tarz sağlık problemlerini erkeklik sorunu olarak niteliolar o yüzden kabul etmekte zorlanıolar canım benim
Emin ol sneinle ilgili bir problem olsa atlar üstlerine ayrıca geçen pazar ailesine karşı senin için söylediklerini de göz ardı etmemek gerekio bence
Tabi sen bilin şu durumda

ya evet benide şaşırttı o gün gerçi ağzım açık kaldı doğrusu
aman hayırlısı cnm ya
belkide olacak belkide devam edeem aramaya
ne bilim ben
bu ay zaten belli olur bu belirtiler inş. boşuna değildir ve inş. ben yanılıyorumdur sonuçlar içinde

İnşallah canım inşallah
az kaldı şunun şurasında 5gün iş güç derken geçecek zaten
ama bak işte stres yapmaman lazım ya bebişin seninleyse
ona stresin yansımaması lazım
sonuçları ilk aldığım gün bende böyle oluyorum sonra hazmetme süresi dolunca düzelio
Allahımın izniyle bu ay güzel haberler vereceksin zaten ben tüm kalbimle inanıyorum buna

inş. oledir cnm da bende uğraşmam bu admla inş. ikiz olur sağlıklı bi kız bi erkek
sonrada ben bu adamın yüzüne bakarsam insan evledi değilim

allaha olan inancımı kesinlikle kaybetmiyorum
iyininde kötünüde ondan geldiğini hamd olsun ki biliyorum en güzel örenek büyük eltim
6 yıllık evlilik yumurtası olmayan bir kadın görülen tedaviler aşılmalar bilmem neler yok yok yok
en sonunda bi doktor sen zaten 2 ayda 3 ayda adet olan bi kadınsın ve bu durumu düzeltemiyoruz
yumurtan oluşmuyo
oluşanlarda çatlayamaıyo büyüyemiyo
erginleşmeden de vucudun atıyo
dünya yansa senin çocuğun olmaz kzım yeter artık paranı döküp durma dio
biraktı herşeyi olmuyo dedi aradan bir sene geçti belki doktor yanıldı die bidaha başladı tüpe
tüp bebek için yumurta bulamadılar boynunu büktü çok ağladı çok yalvardı allaha
sonra hamile kaldı sakat dediler yaşamaz dediler down sendromu var deiler
anne olarak sağlıksızın bu çocuk yaşayamaz dediler

ama doğdu şimdi 2,5 yaşında ve çok akıllı
çok çabuk yürüd çok erken konuştu
herşeyide çok çabuk öğreniyo gerizekalı olacak dedikleri çocuk
hepsi yanıldı
çünkü ben ole olduğunu ki anneside ole düşünüyö allahın mucizesi dio
şimid 2, arıyo yine aynı sorunlar var önünde

o yüzden allah verirse olacak bunu çok ama çok iyi biliyorum

Sen Allaha inancı olan bir insansın
Allahın avuçlarımı boş çevirmeyecek
Ben şimdi meryem suresi okuyorum 41gün aralıksız okumak gerekiomuş adet olunca da başkasına okutacaksın okudun mu bilmiyorum ama bi denesen

annem okuyo cnm bende dün itibariyle 5 tane okudum her gece yatmadan okuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…