Ilk çocuğunu düşünenler...

bide ben biliyom şimdi ısrarla ulaşmaya çalışırım tam konuştuktan sonra hastalanırım daha uyuz olurum. beklerim ben arkadaş :)))

bencede bekle hep diorum ya 15 gün geçti benim testler negatif doktordan randevuyu aldığım gün regl oldum
o yüsden pzt kadar bekle ole git

Kızlar ben geldim..

Bugün evdeyim..Evimi temizledim.çamaşırklarımı yıkadı astım..Sizlere bakayım dedim

Gamzenin 2 yumurtası varmış..Hadi inşallah bu ay güzel haberleri gelecek

Asya hala kırmızılar gelmemiş..İdrarda negatif çıkmış.Biraz daha bekle bence..Pazarteside gelmezse kan testi yaptırırsın..

Gülümsün eşinin değerlerine üzülmüşün..Değerler hakkında bilgim yok ama üzülme bu kadar..Allah büyük..

Dilca seninde adetin geçmiş..İdrar testi yapmalısın bence..Benim 1 gün geçikmişti adetim..Çift çizgi belirgin çıkmıştı..

saol cnm aman dikkat et temizlik falan abartma sakin

forumda bir problem var. sayfa sonuna gidemiyorum. yazdıklarınızı da okuyamıyorum bu yüzden....

çok iyi canım ya, benm de o kadar işim var ki ama sabahtan beri buralardayım, daha hiçbi iş yapmadım şimdi de uyumayı düşünüyorum biraz, çok halsizim eczane uzak canım nasıl üşenyrm keşke dün alsaydım işten dönüşte

doktorun kim canım nereye gidiyosun muayneye benm ne bir doktorum ne de hastanem var

cnm oldukça çok doktora gittim en son aydan biriye gidiodum memnunum baya ama işimede evede ters bi yerde
o yüzden bundan sonra ya tolga ecemişe yada kemal göle gidecem biri işime biri evime yakın yol üstü
izin almak istemediğim için

hoş geldin canım. valla kırmızlar gelse dertt, gelmese dert... sen nasılsın, nasıl gidiyor?

gülümsün sadece sildim süpürdüm..biliyorsun büyük temizliği hamileliği öğrenmeden yapmıştım..Ama çabuk yoruluyorum..

dilca adetin geçikmiş insan meraktan koşa koşa gider eczaneye

onlar uzak bana sanırım sana yakınsa eğer, başka var mı daha beşevler, en uzak emek, yada yenimahalle taraflarında bildiğin tanıdğın denedğin memnun kaldığın?

Pazartesi kan testine gidersin olmazsa canım biraz daha belirginleşir hem o zamana kadar da

hoş geldin canım. valla kırmızlar gelse dertt, gelmese dert... sen nasılsın, nasıl gidiyor?

evet canım ya..İnşallah son bekleyişin olur bu..

Akşam karın ağrısından sağlıklı uyuyamadım..Ne zaman bitecekki bu ağrılarım..Karnım ağrıyınca tuvaleete gidip bakma gereği duyuyorum.Psikolojim bozuldu ya...

onlar uzak bana sanırım sana yakınsa eğer, başka var mı daha beşevler, en uzak emek, yada yenimahalle taraflarında bildiğin tanıdğın denedğin memnun kaldığın?

ya gitmedim ama yenimahllede lina kadın sağlığı die bir yer varmış gidenler memnun
orda şükran çakmağı övüyolar
valla aydan hoca balgatta cnm
kemal hoca evime çok yakın oda G.O.P DA cumhurbaşkanlığının orda
tolga hocada kavaklı derede yinede ben söleyim sna

gülümsün sadece sildim süpürdüm..biliyorsun büyük temizliği hamileliği öğrenmeden yapmıştım..Ama çabuk yoruluyorum..

dilca adetin geçikmiş insan meraktan koşa koşa gider eczaneye

Boswer o kadar ağır ki vücudum kafamı kaldıramıyorum ya uyumak istyrm hiçç çıkamam yaa haklısın merak da edyrm ya dün akşam karnım çok kaçındı bide hemen göbişimin altı, dedim yırtılıyo mu ne iyice abarttık galiba daha gebe miyiz o bile belli olmadan

aslında burdaki yıorumlardan okuduğum kadaryla en yakın lina gelmişti , sanırım orayı denicem bii...

Kızlar şimdilik ben kaçıyorum bayram gelio malum biraz temizlik yapayım
Güllümsün dikkat et kendine
Asyacım bişey çıkarsa haber verirsin
Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…