- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.601
bide ben biliyom şimdi ısrarla ulaşmaya çalışırım tam konuştuktan sonra hastalanırım daha uyuz olurum. beklerim ben arkadaş :)))
ben varım cnm ben angaralıyım
neresindesin????
bencede bekle hep diorum ya 15 gün geçti benim testler negatif doktordan randevuyu aldığım gün regl oldum
o yüsden pzt kadar bekle ole git
aaaaa çok güzel, uzağız merkeze ama ,purssaklar canım sen neresndesin?
Kızlar ben geldim..
Bugün evdeyim..Evimi temizledim.çamaşırklarımı yıkadı astım..Sizlere bakayım dedim
Gamzenin 2 yumurtası varmış..Hadi inşallah bu ay güzel haberleri gelecek
Asya hala kırmızılar gelmemiş..İdrarda negatif çıkmış.Biraz daha bekle bence..Pazarteside gelmezse kan testi yaptırırsın..
Gülümsün eşinin değerlerine üzülmüşün..Değerler hakkında bilgim yok ama üzülme bu kadar..Allah büyük..
Dilca seninde adetin geçmiş..İdrar testi yapmalısın bence..Benim 1 gün geçikmişti adetim..Çift çizgi belirgin çıkmıştı..
Kızlar ben geldim..
Bugün evdeyim..Evimi temizledim.çamaşırklarımı yıkadı astım..Sizlere bakayım dedim
Asya hala kırmızılar gelmemiş..İdrarda negatif çıkmış.Biraz daha bekle bence..Pazarteside gelmezse kan testi yaptırırsın..
Gülümsün eşinin değerlerine üzülmüşün..Değerler hakkında bilgim yok ama üzülme bu kadar..Allah büyük..
Dilca seninde adetin geçmiş..İdrar testi yapmalısın bence..Benim 1 gün geçikmişti adetim..Çift çizgi belirgin çıkmıştı..
doktorun kim canım nereye gidiyosun muayneye benm ne bir doktorum ne de hastanem var
Kızlar ben geldim..
cnm oldukça çok doktora gittim en son aydan biriye gidiodum memnunum baya ama işimede evede ters bi yerde
o yüzden bundan sonra ya tolga ecemişe yada kemal göle gidecem biri işime biri evime yakın yol üstü
izin almak istemediğim için
cebini aradım açmadı, sonra aradım meşguldü, sonra aradım meşgule aldı....
hastası vardır tamam anlıyorum ama tamamen özel olsa hastaya dönüş yaparlar. 3 gün gecikmesini de büyütmek istemiyorum yani.
bilemiyorum yani aramıyorum artık. idrarda bişey çıkmayınca kandada çok belirgin olmaz zaten. hemen yaptırmaya gerek yok. doktorda ya bekle dicek ya gel test yapalım dicek. ama bekle der...
hoş geldin canım. valla kırmızlar gelse dertt, gelmese dert... sen nasılsın, nasıl gidiyor?
onlar uzak bana sanırım sana yakınsa eğer, başka var mı daha beşevler, en uzak emek, yada yenimahalle taraflarında bildiğin tanıdğın denedğin memnun kaldığın?
gülümsün sadece sildim süpürdüm..biliyorsun büyük temizliği hamileliği öğrenmeden yapmıştım..Ama çabuk yoruluyorum..
dilca adetin geçikmiş insan meraktan koşa koşa gider eczaneye
gülümsün sadece sildim süpürdüm..biliyorsun büyük temizliği hamileliği öğrenmeden yapmıştım..Ama çabuk yoruluyorum..
dilca adetin geçikmiş insan meraktan koşa koşa gider eczaneye
ya gitmedim ama yenimahllede lina kadın sağlığı die bir yer varmış gidenler memnun
orda şükran çakmağı övüyolar
valla aydan hoca balgatta cnm
kemal hoca evime çok yakın oda G.O.P DA cumhurbaşkanlığının orda
tolga hocada kavaklı derede yinede ben söleyim sna
Kızlar şimdilik ben kaçıyorum bayram gelio malum biraz temizlik yapayım
Güllümsün dikkat et kendine
Asyacım bişey çıkarsa haber verirsin
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?