Ilk çocuğunu düşünenler...

yahu herkes temzlk yapıo azcık bana da enerji gönderin bisürü işim var ya

biraz kalabalıkmış ama gidenler doktordan memnun
ya sen yorugunum diosun gününde geçmiş gebe olma ihtimalın yüksek gibi geldi başka belirtilerin varmı

mesala ben göğüs acısından olecem ama daha var bata inş. olmuştur

eşim göğüslermde sertleşme olduğu söylüyo ama ben pek bişey farkedemedm canım ya, ama iştahım açk sanki kilo bile aldım gibi ben bat dönemim olduğu için şiştğimi sanıyorum ama günüm de geçti hamile de olma ihtimalim yüksek yaa bilemiyorum ki

ya cnm valla üsenme kaç gün geçti bilmorum ama test yap yada pzt.kan ver

ya cnm valla üsenme kaç gün geçti bilmorum ama test yap yada pzt.kan ver

canım normalde eylül 17 adet son adet günüm ama benm 28 gndedir, yani hep 2 gün olmadı 1 gün erken olur kesin, şuan 4 gün filn geçti o zaman, ya aslında haberi almayı da erteliyor olabilrm heyecanlanıyorym, korkuyorm, napcağımı bilmiyorum

valla cnm ne olursa sonuç eninde sonunda öğrenecen bayada geçmiş aslında
en azından sonucu bilir ona göre hareket edersin yani bence

valla cnm ne olursa sonuç eninde sonunda öğrenecen bayada geçmiş aslında
en azından sonucu bilir ona göre hareket edersin yani bence

gidiyim mi test almaya acaba... yada eşimi bekleym en iyisi o gelnce arabyla gider alırız şimdi yolda kalırım gibi o kadar halsizim ya

valla bende merak ediyorum bu bekleyişin sonunu :)

gidiyim mi test almaya acaba... yada eşimi bekleym en iyisi o gelnce arabyla gider alırız şimdi yolda kalırım gibi o kadar halsizim ya

eşine test aldırabilirsin helal olsun valla... :)) benim kociş kendine don almaya bile gitmez dışarda beni bekler. çekingeniz biraz..

kızlar ben kaçıyorum şimdilik buralardayım gelen giden olursa yazarım. öptüm sizi.

ilk çoçuğunu düşünenler kaç yaşınızdasınız?
ben 27 yaşımdayım. kafamı kurçalayan bişiy var iş hayatı olanlar beni daha iyi anlar bir inşaat mühendisi olarak. kariyer mi yoksa önce çoçukmu bilemedim. şimdiye kadar kariyerim için iyi bir adımım olmadı. yeni mezun tecrubesiz sayılırım okula geç başladım. ama şimdi evlendim ve bir sürü iş başvurusu yaptım. bizim iş biraz karışık benim kafam çok karışık. yaşım geçmeden çoçuk sahibi olmak istiyorum ama iş hayatımıda canlı tutmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…