- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.621
Kızlar şimdilik ben kaçıyorum bayram gelio malum biraz temizlik yapayım
Güllümsün dikkat et kendine
Asyacım bişey çıkarsa haber verirsin
Hepinizi öpüyorum
yahu herkes temzlk yapıo azcık bana da enerji gönderin bisürü işim var ya
hoşcakal cnm bende artık yarın yapıcam malum bu gün çalışınca
canım nerde çalışıyosun? özelden yaz buraya yazmak istemezsen...
biraz kalabalıkmış ama gidenler doktordan memnun
ya sen yorugunum diosun gününde geçmiş gebe olma ihtimalın yüksek gibi geldi başka belirtilerin varmı
mesala ben göğüs acısından olecem ama daha var bata inş. olmuştur
eşim göğüslermde sertleşme olduğu söylüyo ama ben pek bişey farkedemedm canım ya, ama iştahım açk sanki kilo bile aldım gibi ben bat dönemim olduğu için şiştğimi sanıyorum ama günüm de geçti hamile de olma ihtimalim yüksek yaa bilemiyorum ki
özel bir mühendislik mimarlık ofisinde cnm neden sordun merak ettim
hımm hiç bilmem, oralarda oturan çalışan tanıdıklarımız var, acaba biyelerden tanışık çıkarmıyız diye zorladım ama yok canım bu işi yapan bilmiyorum hiç.
ya cnm valla üsenme kaç gün geçti bilmorum ama test yap yada pzt.kan ver
canım normalde eylül 17 adet son adet günüm ama benm 28 gndedir, yani hep 2 gün olmadı 1 gün erken olur kesin, şuan 4 gün filn geçti o zaman, ya aslında haberi almayı da erteliyor olabilrm heyecanlanıyorym, korkuyorm, napcağımı bilmiyorum
valla cnm ne olursa sonuç eninde sonunda öğrenecen bayada geçmiş aslında
en azından sonucu bilir ona göre hareket edersin yani bence
gidiyim mi test almaya acaba... yada eşimi bekleym en iyisi o gelnce arabyla gider alırız şimdi yolda kalırım gibi o kadar halsizim ya
ole yap yada dediğim gibi en kesini kan pzt. bekle
ama halsizlik te bir belirti olabilir gibi geliyo bana
Pazartesi kan testine gidersin olmazsa canım biraz daha belirginleşir hem o zamana kadar da
Kızlar şimdilik ben kaçıyorum bayram gelio malum biraz temizlik yapayım
Güllümsün dikkat et kendine
Asyacım bişey çıkarsa haber verirsin
Hepinizi öpüyorum
canım normalde eylül 17 adet son adet günüm ama benm 28 gndedir, yani hep 2 gün olmadı 1 gün erken olur kesin, şuan 4 gün filn geçti o zaman, ya aslında haberi almayı da erteliyor olabilrm heyecanlanıyorym, korkuyorm, napcağımı bilmiyorum
gidiyim mi test almaya acaba... yada eşimi bekleym en iyisi o gelnce arabyla gider alırız şimdi yolda kalırım gibi o kadar halsizim ya
eşine test aldırabilirsin helal olsun valla... :)) benim kociş kendine don almaya bile gitmez dışarda beni bekler. çekingeniz biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?