- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.641
kızlar ben kaçıyorum şimdilik buralardayım gelen giden olursa yazarım. öptüm sizi.
canım ya tıp merkezinde kan yapmazlar mı akşam acilden?
bilmiyorum ki ama ara sor belki yaparlar
kızlar bugün beta hcg yaptırdım daha doktora sonucumu göstermedim ama labaratuvardaki kadın bana bişey diyemem sınırda çıkmış dedidoktorunuzla görüşün dedi moralimi bozdu ya sonucum 342 çıkmış. bu durumda hamile değil miyim ama?
bi sessiz buralarr, asyaa ne yaptın, var mı gelen giden, dr la görüştn mü nerelerdesin?
mrb hanımlar. geçmişi okumam yaklaşık 1 saatimi aldı.
öncelikle dün ikiz konuşan 2 arkadaşımız vardı asbelov ve yasemin.. sizi bi yakalarsam:)))
kromozom testimiz de normail çıktı. yumurtalardan biri 25mm diğeri 27mm büyüklüğünde yani bir iki güne çatlarmış.
eşim ilk geldiğimizde 1 yumurta ve sonunda hamile kaldın, ,k,nci geldiğimizde 2 yumurta hadi ona varım ama allah 3. kez gelmeyi nasip etmesin dedi:))
ben dediydim ama. it gibi kunlayıp atarım diye:)
asya canım. pazartesi ye kadar olmazsan kesin git doktoruna. neymiş öğrenelim hani gebelik için olmasada adet olamamakta çok sıkıntı veriyo insana.
gülümsün hayatım. belki bana kızacan ama içim yine pek bi ferah senin konuda. ne bileyim ama öyle.
bugün k.v de bir kahve içeyim dedim ama pek keyfi yoktu ama sözünü aldım:)
yok canım ya.. görüşemedim. ulaşamadım bir türlü sonrada sekreterle papaz oldum zaten tama gerek yok dedim kapadım.
p.tesiye kadar beklicem. p.tesi de gelmezde doğru doktora giderim.
sende de mi yok gelen giden :))) aman gelmesin
bak gamzecim bakk işimiz fala kaldı :)))
kızlar bı yardım ya kafam karıstı bı haftadır herseye mıdem bulanıyo ıstahım cok acık ama kokuya karsı acayıp hassaslastım her kokuyu alıyo burnum ve yıne mıdem bulanıyo ama ayın 17 sınde regl oldum herzamankınden bıraz farklı cunkı 2 gun srdu o da azar azar hamıle olma ıhtımalım varmı kı yasmın kullanıyorm bazen unutttugum oldu ama duzenlı kullandım
yok canım ya, iştahım da çok acık senin nasıl?
ahhh ahhhh. ben dedimki Allahım 2 yumurta istiyorum bu ay biri asya mızın olsun biri benim. sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş:)))
fal işin süsü olur hayatım. :))) biz hala şoktayız. eve gelince eşimin fikri değişti yaptıralım iğneyi dedi. :)))
kızlar kan verdm yarın öğleden sonra çıkıcak, asyaa senden naber var mı gelen giden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?