Ilk çocuğunu düşünenler...

aasyaa regl oldunmu. olmadıysan sende hemen doktoruna git hayatım
bizim çalışmalar kocişten dolayı tek ledi:)
hayırlısı bakalım. tam olması gereken zamandı gücü tükendi adamın yavvv.

arkadaşlar mehaba, ben evliliğimin ilk haftalarındayım, eşimle ilişki sırasında aşırı ağrı hissediyorum ve onu itmek zorunda kalıyorum, bu ilk ilişkilerde normal midir? Sonradan geçen bir ağrı mı?

canım vajinismus konusunu okursan daha iyi aydınlanrsın, olur evet de geçer sonra , problemlyse, hani geçmicek gibiyse dokra gtmende fayda var.

canım vajinismus konusunu okursan daha iyi aydınlanrsın, olur evet de geçer sonra , problemlyse, hani geçmicek gibiyse dokra gtmende fayda var.

yo bizim ilişki oldu, yani bende vajinismus durumu yok, ilişki gerçekleşirken rahim kısmım ağrıyor, devam edemiyorum ilişkiye. yani ilişki başlayamama korkma durumu değil, ağrı zaten ilişki sırasında oluyor......

Ne diyeyim bilemedim ki şimdi
Ben dediydim demek vardı ama neysseeeeeee
Hadi gelio ikizlerrr çalışmalara devam son süratt fıstık
Eşine bol bol keçiboynuzu badem ver ki yorulmasın adamcağız

Asyacım yarın doğru dr.a artık bekleme lütfen yoksa ben burda orta yerimden çattttt diye çatlayacağım meraktannnn

Günaydın kızlar

Geçmişi okudum ama çok bir şey anlayamadım. Asya sanırım henüz regl olmadın. Haberlerini bekliyoruz.

Güllümsün canım eşinin değerleri asorunlu galiba tam anlayamadım.Tolga Beye mi gittin. O ne dedi?

Dilca hala regl olmadıysan test yaptır.

yok cnm biz üroloji uzmanına gittik ben bu değerlerle normal yoldan gebe kalabilirmişim
sinir oldum kör göze parmak sokmak bu adamın ileri hareketli ayni asıl gebeliği gerçekleştireceği spermi %0 ve herşey normlmış başa döbdük sorma cnm cok sıkkın aklıma geldikçe ağlıyorum
eşim artık iyice diredi ayağını benim işim dualara kaldı rabbim verise olacak yoksa yok
bende bayramdan sonra eltimin doktoru kemal göle gidecem
tolga da vazgeçtim çok yoğunmuş o yüzden pek sallamıyomuş o yüzden kemal hocaya gidecm bildiğimiz hoca die

Sende sorun yok eşinin spermleri mi hareketsiz?
Tolga Bey çok yoğun evet ve ben tecrübelerden öğrendiğime göre yoğun doktora gitmeyeceksin. Ama tüp bebek ve üreme sıkıntısı durumlarında çok iyiymiş.

Eşinin inadı kırılır bir süre sonra. Şu an kendisini sorunlu bilip erkekliğine yediremiyor kabullenemiyor sanırım. Bu yolsa ikinizin de çaba harcaması gerek. Sen onu ikna edersin eminim ben, sadece biraz zaman ver aklı başına gelsin

Kısa sürede sorunlarınızı aşacaksınız inanıyorum ben. Sonra gelsin bebişler

evet cnm sorun eşimde bende yoktu bi sıkıntı ama bakalım bide bayramdan sonra gidecem rahim filmi isteyecem
bi o kalmıştı
inş. dua edin
bole olunca insanın isteği dah çok artıyo ulaşmadığın için daha kıymete biniyo
yaza tüp bebek kararı almıştık
şimdi iyiyimişin ne gerek var olur dio
ama ole değil morfolojisi hareketi sıkıntılı bi tane sağlam sperm mi yok neredeyse
kemal hoca bildiğimiz hoca
ailecede güveniyolar eşimin sonuçlarıyla gidecez eltimle
sonra kemal hoca evet bu sonuçlar sıkıntılı derse eşimin bi şey demeyeceğini düşünüyoruz eltimle bakalım

Canım istedikçe önüne engeller çıkıyor ama aşacaksınız eşinle beraber. Sen güzel bir doktora git. Eşinin diyecek bir şeyi kalmasın, güzelce konuş onunla. Ben onun da inadının çok sürmeyeceğine eminim.
Tüp bebeği B planı gibi düşün. Eğer doktor normal yoldan çok zor olur ve zaman alır derse gidip yaptırırsınız.
Bak bayram geliyor. Bol bol dua et. İyi düşün iyi olsun. HEr şeyin başı sağlık. Önce sen iyi olacaksın ki bebek sağlıkla gelsin.
günaydın kızlar
Günaydın tatlım

muhakak ole sağlık herşeyden önemli bunu çok ta iyi biliyorum
ama isteğime kelepçe vuramıyorum
bole oluna hem öfkeleniyorum hemde daha çok istiyorum
gerçi hiç bir tartışmaya girmedim eşimle ona bile dermanım yok
bakalım hserşeyi hayıra bıraktım olursa haktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…