Ilk çocuğunu düşünenler...

Ay işin çok zormuş senin. Benim kv uzak biraz. Ona rağmen sürekli gelelim gidelim onlarda yatalım ister. Önceleri gece kalmak sıkıntı değildi araba da yoktu. Ama bazı olaylardan sonra hiç içimden gelmiyor. Üstelik üstüne ne vazifeyse annemlere az gidelim onlara çok gidelim istiyor. Geçen bayram annem 10 dk uzaklıktayken, 1,5 saat uzaklıktaki kv gidip el öptük, ama annemin elinin bayramın ikinci günü akşam öptüm. Kardeşim de şehirdışından 6 saatlik yerden geldi benden önce bayramlaştı. O kadar ağırıma gitti ki bu durum. Şimdi yine bayramın iki gününü onlarda geçirmemiz için nasıl başardıysa eşimi ikna edivermiş. Dünden beri delleniyorum.

sadece ne istiyorum b,liyomusun absolove
bu ay bayram şekerim gelsin onların da ağzı kapansın bi şey yap dediklerinde yapamam gebeyim
demek
biraz analarına babalarına destek olmayı öğrensinler
bi parça bi şey yapsınlar ya
geçen sen kv buzdolabı bozuldu eşim gitti aldı
alacak tabi ona bişey demiyorum büyük babam alsaydı size ne dedi
kendini küçük düşürmüşüz
küçük kaynımda madem ole bende salonlarınının avizesini değiştireyimm demiş
eşim böle ihityaçlarını karşılayınca kardeşlerini küçük düşürüyomuş
ne alaka o ana baba sadece eşimin mi bi şeylerde siz yapın o kadar okuttu büyüttü sizleri
ama yok bide biz yapınca suçlu oluyoz
ya yakınız die kadın bütün şeyleri benim dolaba koydu kp alamadı para yoktu o dönem
eşim ilk önce ikisinede teklif etti gelin üç kardeş bir araya elip alalım dedi ikiside yanaşmadı sonra iş başa düştü dedi gitti aldı bide suçlu oldu benm kocam ya

valla seninkide hiç hoş olmamış cnm
ya üzüldüm ama ole napcam
bi zaten bayram sabahı kv de oluruz kahvaltı orda yapılır
ya aslında iyi bir kv ama bole dengesizlikleri var oda onun dikeni napalım
beni asıl dellendiren kardeşleri valla
o kadar alıştılarki herşeyi bizim yapmamaıza
e yapın siz yakınsıznız diolar
kv organ nakilli kortizonlardan çok kilo aldı geçen sene dikişleri attı 10 gün hastanede kaldı
valla benimde feleğim şaştı izin aldım işten eve koş kp ile ilgilen hastaneye koş sonra hastaneden getiridklerini yıka itile derken mahvaoldum
tabi yapacam bu benim görevim benimde anam ama abisi görüş satlerinde gelip gitti eltim hiç uğramadı hastaneye eşim de bende çok üzlüdk

Canım hastalık konusunda siz yine doğru bildiğinizi yapın, gelen gelir gelmeyen utansın. Sağlık başka şey. Biz de elimizden geldiğince maddi manevi destek olmaya çalışıyoruz. Aynı şehirde olduğumuz için bir çok işlerine biz koşuyoruz. Benim şikayetim onların tavrından. Olmasa da alsak tamam ama onlar başka şeylere bol bol harcayıp bizi afersin inek gibi sağmaya çalışıyorlar. Hem de bunu çok borçlu olduğumuz dönemde yapıyorlar. Anlayış bazen sıfırın altına iniyor. Ben buna kızıyorum en çok. Yoksa görünüşe bakarsa öyle aman aman bir zararları yok bize. Gittiğimizde de yüzümüze karşı çok iyi ağırlar, yedirir içirir. Arada lafını da söyle ama ben yarısından çoğunu duymazlıktan gelirim.

Benim bebek olayında da bana diyemiyorlardı eşimi boyuna karşı komşunun çocuğu olmuyormuş muhabbetiyle dolduruyorlardı. Son zamanlarda eşim tüp bebek merkezlerini araştıralım, yok şöyle doktor varmış öbür ay olmazsa ona gidelim demeye başlamıştı. Çok üzücü ve stresli bir durum bu. Rabbime şükürler olsun ki meleğim bunlara gerek kalmadan geliverdi

yok bak allahtan bole huyları yoktu yoksa hakkaten yoktur
yani varken bize yatırmaya çalışmazlar
bizde bişeyini bi ihityacını alıca çok dua eder
allah kesenizin berektini artırsın der her zaman
o konuda hakkını yiyemem
çocuk konusunda da bu son olanlara kadar hep olur merak etme canını sıkma derdi
ama dedim ya dakkada satar
kardeşi kardeşten korumaya çalışması bombası oldu ki oda eltim ve kaynımın halt yemesi
her gün arar ofisten geçen haftadan beri çıkmıyorum tellerine kendimce krıldığımı anlatmaya çalıştım anladımı bilmem mecbur bayramda gideeceğimiz için o zaman anlayacam

Canım tele çıkmamakla kırılma mesajı verilmez. Kv anlayışlı sanırım. Geçip karşısına anne ben buna kırıldım de sıcağı sıcağına. Yoksa zaten yaşlı insanlar, farklı da anlayabilirler.

Ben gidip karnımı doyurayım.

İnşallah canım inşallah kapak olur herkese
Siz üstlenmişsiniz nasıl olsa diye onlarda rahat rahat yayılıyorlar
Benimkilerde aynı sana ihtiyaç duyduklarında senden iyisi yoktur ama ihtiyaçları yoksa nasılsın bile demezler
Eşinin kardeşleri de bi cins valla sen yine iyi dayanıyorsun ben bu kadar tahammül edemezdim herhalde

zaten hep derim millet kv çeker
bende eltilerden
annem de bana hep derki kuma gemisii yürürde elti gemisi yürümezmiş der
ikiside ya çok iyidir yada çok dengesiz
onlara göre şerbet ayarı yapmaktan yoruldum artık onlar bana şerbet hazırlasın valla
son noktayı koydum

Son düzenleme:
Valla ikinizin işi de zor be güllümsün okudum da şimdi
Şu kardeşler mahverdio olayı zaten sende anladığım kadarıyla dolduruyorlar mı kv yi acaba:26:
Acemiperinin işi de acaip zor canım Allah kolaylık versin
Bizimkiler ne etlisine ne sütlüsüne hiç karışmazlar da istemezler de Allahtan
Ama yan apartmanımda oturuyorlar. Zaten kp nin 2.eşi olduğu için eşimde çok gidip gelmez ilk evlendiğimiz yıllar bayağı badireler atlattık çünkü
2sene gibi bir süre hiç görüşmedik kp kadının korkusuna gelip gidemiodu iyiydi
Şimdi barıştık ama yine öyle çok gidip gelmeyiz çünkü o yönden rahatım bi de şim beni hiç ezdirmez ne yaparlarsa yapsınlar bırak der aksine biz gidelim babandır falan derim
Görümcemde benden küçük kafasını kırarım onunda eşimden aldığım güçle tabi

Bencede canım anası babası değil ki çekmek zorunda olasın bırak ne halleri varsa görsünler
Anladığım kadarıyla çekememe durumu var sizinkilerde biraz

Bencede canım anası babası değil ki çekmek zorunda olasın bırak ne halleri varsa görsünler
Anladığım kadarıyla çekememe durumu var sizinkilerde biraz

işte bu doğru artık bende ole düşünüyorum
çünkü ben evelnirken büyük benim babamın yaptıklarından dolayı kv neden bana yapmadın falan dedi
kv kendi ailesi yapıyo seninkilerde yapsaydı dedi
küçük zaten bizden 3 ay sonra evlendi
oda bende ne var ondada var o kadar bizimkiler yüzüne karşı çok iyiydir
arkadan iş görürler
onuda becerebilseler bari
dakkasında öğrenirim
zaka başka şey kıskaçlıklarından kaflarını pek kullanamıyolar maalesef

Canım senin ne kadar sonra oldu bebişin çok bekledin mi bizim gibi

Kafasızlar bi de seninkiler tabi sende zeki olunca hemen ortaya çıkıo hemen
Amannn kıskançlar bırak kendi hallerine ne yaparlarsa yapsınlar
Ben hiç takmıyorum artık önceden değer verirdim ama değer verilecek insanlar değil ki uğraşasın sen evinin mutluluğuna huzuruna bak
Allahım tez zamanda da bebişlerimize kavuştursun bizleri evimizin neşesi artsın inşallahhhhhh

inş. cnm inş.
yine büyük biraz farklı ağzında hiç bişey ısalnmaz dakkada yumurtlar ama bi huyu vardır hiç yalan sölemez neyse o
zaten çenesini tutamadığı için dokuluyo herşeyi
küçük daha fena baya zamanımı aldı onu çözmek
çok böle takvalı allah allah die gezer ortada
ama çok sinisidrir yanında bi şey dmeye gelmez dakkada uçurur
ama herkes bi çeşit işte ne yapcan

mesala büyük küçük çok küser biribirine
bi benle ikiside küsmedi ama artık küsserlerde bende rahatlasam

Hiç fena olmaz aslında kafa dinliyorsun mis gibi ohhh
Yani bu insanlar insan gibi davransalar da paşa paşa yaşasak ne güzel kocaman aileler olarak ama bunu düşünmüyorlar
İyi bari büyük saklayamıo ne var ne yok anlatıosa biliosun diyeceğim ama bilmek de kötü be canımcım insanı rahatsız eder
Sinsi insan zordur vesselam uzak duracaksın ondan kaç yıllık evlisiniz siz canım?

ya evet ama onlarda ole
büyük 8 yıllık evli
ben 2,5 yıllık evliyim
işte küçükte benden 3 ay sonra evlendi onunda yaklaşık 2,5 oldu cnm

ilginçç.. nedemek sende çocuk yok? çocuk olunca ne oluyor?

ya evet ama onlarda ole
büyük 8 yıllık evli
ben 2,5 yıllık evliyim
işte küçükte benden 3 ay sonra evlendi onunda yaklaşık 2,5 oldu cnm

Az da değil yani maaşallah artık alışmış olması lazım ayak uydurması lazım gelenin aileye ama küçükler bizim gibi değiller sanırım
çenelerinin Allahı var

Saçmalık işte canım ağzının ayarı yok bunların

hoş bir durum değil tabi. güllümsün kocan, içinde zor bir durum. insanın ailesine tepki verip silmesi zor bişey. bunu anlıyorum.
yani benim, eşimin ailesi ile sorunum varsa ben bir daha görüşmem olur biter ama diğer taraftan bakınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…