Ilk çocuğunu düşünenler...

Az da değil yani maaşallah artık alışmış olması lazım ayak uydurması lazım gelenin aileye ama küçükler bizim gibi değiller sanırım
çenelerinin Allahı var

aynen ole valla eşim
küçük eltim için
"çocuk daha hayatı bilmiyo bizim gibi şehir dışında okumadı parasızlık zorluk görmedi burda ansının babasının yanında liseye gider gibi ünv. gitti okul bter bitmezde atanmasını bile beklmeden evlendi
hiç tek başına bi şey yapmak zorunda kalmadı ondan bole herşeyi kolay ona
bilmiyo yaşamadı o yüszden der
ve hiç sevmez küçük eltimi
lafı açılınca bırak şu salağı "der hep

Herşey için hazıra konmuş hiç zorluk çekmemiş ki doğru söylüo valla eşin bırak salağı o zaman:)
Benim görümce de çocuk istiomuş

Herşey için hazıra konmuş hiç zorluk çekmemiş ki doğru söylüo valla eşin bırak salağı o zaman:)
Benim görümce de çocuk istiomuş

vay vay habere bak yeni mi istiyomuş
bizim küçüklerde bizde bebek istiyoz ama siz önce diolardı
eşimde bizim daha yolumuz var ertelemeyin herkesin kısmeti ayrı olsun bizim yaşımız küçük daha önce siz diolardı golu attılar valla
görümceye bak valla
yeni mi evli varmı başka çocuğu?????

Son düzenleme:
Sen iyiymişsin. Keşke benimkiler birazcık daha anlayışlı olsaydı. Ben de hep anne babam kadar yakın olayım diye hayal ettim ama bir yerden sonra kopuyor işte ipler.
Canım senin ne kadar sonra oldu bebişin çok bekledin mi bizim gibi
4. ayımda oldu canım. Ben 1 yıllık evliyim. İstemiyoruz deyince de olmuyor galiba yaftası yapışıyor ya insana. Bir de bizle evlenenler hep bebek sahibi oldu. Onlar da eşim de gaza geldi. HOş ben de az gaza gelmedim, az üzülmedim.

2senelik evli canım sene başında düşüğü oldu beklediler biraz şimdi tekrar istiolarmış tabi bizde istiyoruz önce siz yapında arkanızdan geliriz dio ama her an hamileyim diye çıkabilir huylarıdır

Yok canım hiçbi türlü ailen gibi olmuyor ben eşimden yana rahatım hiçbişekilde ezdirmez beni yoksa kafama ederlerdi. Bi kere görümcem bu evin gelini sensin kalk yardım et deme gaflatinde bulundu yanlışlıkla da eşim dövecekti nerdeyse kocasının yanında o yöndem rahatım çok şükür
Maaşallah maaşallah Allahım hayırlısıyla kucağında göstersin

2senelik evli canım sene başında düşüğü oldu beklediler biraz şimdi tekrar istiolarmış tabi bizde istiyoruz önce siz yapında arkanızdan geliriz dio ama her an hamileyim diye çıkabilir huylarıdır

evet her an olabilir hazırlıklı ol sonra benim gibi dumur olursun
ya istesinler yapsınlarda ona bişey demiyorum ama bole kılıf bulmuyolar mı sinir oluyorum

evet her an olabilir hazırlıklı ol sonra benim gibi dumur olursun
ya istesinler yapsınlarda ona bişey demiyorum ama bole kılıf bulmuyolar mı sinir oluyorum

Tabi ki herkesin hakkı bebiş sahibi olmak ama bu şekilde hani sizin olmuyor ya moduna girmelerine sinir oluyorum hatta gıcık oluyorum hatta o anda boğmak istiyorum
Gerçi bizimkiler henüz sorun olduğunu bilmiyorlar normal yolla deniyoruz olmuo diye düşünüyorlar malum bizim herif kimse bilmesin istiyor yaaa

ya bizimkilerin ailesi biliyo hatta kaynım doktora falan gitmeyi düşünmüş ya abim gibi bende sıkıntı varsa die
bu konuda benim kocadan bi adım onde zaten kendiliğinden gidecekmiş
ya işte olmasaydı sizi bekleyecektik olacaktı bole oluncada herkesi tembihlediler aman abimler duymasın die
olay bu kısa ve öz

İşte öküzlüğün bu kadarı deli ederler bunlar insanı
Bizimkilerde çocuk istediğimizi biliolar ancak sorun olduğunu bilmiolar hep bahaneler buluyorum yok şu oldu yok bu oldu yok borçlarımız var erteleyeceğiz
bi kaç ay ara verdik falan ama ne kadar saklanabilir daha bilemiyorum tabi eşime kalsa tüp bebek bile olsa kimse bilmeyecek ben herşeyime tek başıma gidecekmişim
böyle olacak deyip kenara çekilio insanlarla ben muattap olup dert anlatmak zorundayım bu yük de zorluo beni açıkçası

oda yanlış neden seni tek birakıyo sorun sende olabilirdi
ole olsda saklayacak mıydı

oda yanlış neden seni tek birakıyo sorun sende olabilirdi
ole olsda saklayacak mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…