- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.741
İşte öküzlüğün bu kadarı deli ederler bunlar insanı
Bizimkilerde çocuk istediğimizi biliolar ancak sorun olduğunu bilmiolar hep bahaneler buluyorum yok şu oldu yok bu oldu yok borçlarımız var erteleyeceğiz
bi kaç ay ara verdik falan ama ne kadar saklanabilir daha bilemiyorum tabi eşime kalsa tüp bebek bile olsa kimse bilmeyecek ben herşeyime tek başıma gidecekmişim
böyle olacak deyip kenara çekilio insanlarla ben muattap olup dert anlatmak zorundayım bu yük de zorluo beni açıkçası
gülümsün gamze ; çok kötüyüm çok...gecen ay malesef hayırlı haber alamadım bu ay tekrar çalışmalara devam dedik doktoruma neticeyi bildirdim.
Oda olur sıkıntı yapma dedi adet döneminin 12. günü duphaston adlı ilaca başla dedi nitekim dün aldım sonra ilacın prospektüsüne baktım regl düzenleyiciymiş bu ilaç.
daha sonra bi kaç kişiye danıştım sen bu ilacı neden alıyosun hamile kalmaya çalışıosan dediler bnde emin olmak için başka bir jinekoloğu aradım
oda dediki neden aldın almadan önce arasaydın bırak alma dedi neden bnm doktorum böle bişi yaptıki dünde ilaçtan iki tane almış oldum hemde 12.günümde yumurtlamanın en ii olduğu günde suan o kdr üzgünümki anlatamam napıcam şimdi ben
oda yanlış neden seni tek birakıyo sorun sende olabilirdi
ole olsda saklayacak mıydı
gülümsün gamze ; çok kötüyüm çok...gecen ay malesef hayırlı haber alamadım bu ay tekrar çalışmalara devam dedik doktoruma neticeyi bildirdim.
Oda olur sıkıntı yapma dedi adet döneminin 12. günü duphaston adlı ilaca başla dedi nitekim dün aldım sonra ilacın prospektüsüne baktım regl düzenleyiciymiş bu ilaç.
daha sonra bi kaç kişiye danıştım sen bu ilacı neden alıyosun hamile kalmaya çalışıosan dediler bnde emin olmak için başka bir jinekoloğu aradım
oda dediki neden aldın almadan önce arasaydın bırak alma dedi neden bnm doktorum böle bişi yaptıki dünde ilaçtan iki tane almış oldum hemde 12.günümde yumurtlamanın en ii olduğu günde suan o kdr üzgünümki anlatamam napıcam şimdi ben
Bence saklamazdı problem olarak görüyor nedense sağlık sorunu bu bir de bu uzun süren bi tedavi süreci olsa bile daha ne kadar saklayabilirim bilmiyorum annem durmadan dua edio Allahım size de nasip etsin diye her defasında annemin boynuna atlayıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum bakıo moralim bozuk ne oldu dio söyleyemiyorum çok zor canım çok zor sonra da sebepli sebepsiz ağlayıp duruyorum
anlayabiliyorum benim eşimde isteemedi ama etraf okaadr şıkıtırdıkı bir gün hem ağladım hemde anlattım kendi annesine
daha fazla taşıyamadım
Muhtemelen benimde öyle olacak patlayacağım bi gün sanırım ama ne kadar sabredebilirim bilmiyorum
eee normalıde bu değil mi her insanın bi taşıma noktası var
Yani yani bakalım yıl sonunda çıkacak testleri bekliyorum bekleyebildiğim kadar tabi görümcem sorup duruo meryem suresi okumaya bile başladı benim için
bu ilaç adet düzenleyiciymiş yani adet dönemini düzenliomuş gebelik sürecinde yada gebe kalmak isterken bi nevi yuvarlak tabletli hapları kullanmak gibi bişey işte bu =(
bak buda iyi bişey en azından yardımcı olmak istiyo sana bizimkiler gibi köstek olmuyo
merhaba kızlar nasılsınız gorusmyelı gecmısı okuyamdım sızlerde ne haberler var bende acayıp degısıkler var yaaa hamılelık belırtılerı gıbı psıkılojıkde olabılırrr tabııı gullumsun en cok senı merak ettım batın a 2 gun kaldı varmı bı gelısme
bu ilaç adet düzenleyiciymiş yani adet dönemini düzenliomuş gebelik sürecinde yada gebe kalmak isterken bi nevi yuvarlak tabletli hapları kullanmak gibi bişey işte bu =(
ya cnm hala göğüslerim deli gibi acıyo özelliklede ucu
benim normaldede adet öncesi acırdı ama bole değil birisiyle sarılamıyorum bile o kadarr acıyo
evet iki gün kadı kasıklarda batmada var göğüs ucu da koyulaştı ama umarım psikoojik değildir
anlayacaz az kaldı bata
He yok hakkını yiyemem şimdi bana bitkisel şampuan isimleri bulmuş geçen hamilelik süresince kullanmam için falan ama böyle köşe bucak saklamak zor oluo kız her dk benim için bişeyler bulup şunu yap bunu yap dedikçe ben çok kötü oluyorum her dk hatırlatılması çok zorluo beni o aslında zavallım hani iyi niyetle benim için araştırıo ama ben hatunu bigün dövcem bana bunları söyleme diye herhalde
ya cnm hala göğüslerim deli gibi acıyo özelliklede ucu
benim normaldede adet öncesi acırdı ama bole değil birisiyle sarılamıyorum bile o kadarr acıyo
evet iki gün kadı kasıklarda batmada var göğüs ucu da koyulaştı ama umarım psikoojik değildir
anlayacaz az kaldı bata
psikolojik olsa göğüs uçlarının rengi değişir mikiiiii
bence bebiş gelio bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?