- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.761
yok cnm 30 ekime kadar bekleyecem ben çünkü bazen 2 3 ün atar benim kırmızılarbende de bende de aynıı gogus uclarımda bı acayıp acı hassasıyet var sonra wcden cıkamıyorum cok sık ıdrara cıkmaya basladım basımda donuyor arada bır ama ben bunların hıc bırıne gebelıge yormamaıstım nebılyım yaa bıraz forumda belırtıler baktımda ee bunlar hepsı bendede varbırden kafma dank ettıaslında sen kan testı yapsan cıkar yaa 2 gun cok azzz benım daha var
yok cnm kocaman bahane bunlar elalemin karısı kıymetli
biribirlerine karıları yüzünden küsüp sen benim karımdan ne istiyon die kavga ettiklerini bilirim
önemli olan kocanın kıymet bilmesi ki biliyor anlattığın kadarıyla. gerisi boş zaten salla gitsin...
kızlar çok rahatsızım yatmak istiyorum yaaa( öyle çok sancıkm yok ama söyle bir uzanmaya ihtiyacım var yani.. bitsin bugünde hemen duş yapıp uzanacam. öff
durumu bilmeyice normal nerden bilsin üzülürsün tabi anlayabiliyorum
böle kibaraca ya çok sıkıldım bu konudan sürekli aklıma takılıyo stres yapıyorum buda süreci uzatıyo bir süre düşünmemeye kara verdim falan desen sıkıştırmaktan vazgeçer mi acaba
asbelove bak
alıntı topic
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...rm-sekli-bozuk-olupta-hamile-kalan-varmi.html
"bızım durum pek parlak degıldı canım sayı sızın ıyı bızde hepsınde sorun vardı sayı 4-5 mılyon, ılerı hareketlı 0, morfolojı %1dı. Rabbıme sukurler olsunkı hamıleyım gun sayıyorum az kaldı ınsallah sagsalım kucagımıza alırız. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu arada bızım kendılıgınden oldu"
dio arkadaş
ya olur belki rabbim bizede verir bunlar bize umut olsun
bizde erkek infilitesinin güzel hamişleri olurz belki
Neler denedim çocuk yapmaktan vazgeçtim ara verdim bile dedim bu seferde kararımı değiştirmek için baskı yapıo anacım hepsi ayrı problem
Gözlerim doldu canım yaa inşallah inşallah Allahım yardım etsin inşallah hiçbişeye gerek kalmadan bu ay hamile kalırızz
aman asya benim canımı sıkmasınlarda aferdersin ne b.k yerlerse yesinler
bizim evdeki totem dün eşimin suratıyla son buldu :?
sabah ben hastalandım dedim. sonra uzzunn bir sessizlik.
neyse çabuk toparlandı, önümüzdeki maçlara bakacaz dedi.
tabi canım sen onları duyma bile. insanın kendi derdi kendine yeter zaten. bide dert yapmıyorlar mı böyle.
pardonda cnm çüş demek istiyorum
ya bi insan bu kadar sıkıştırılmaz ki
Maalesef canım maalesef insanların ağzı torba değilki büzesin
asbelove bak
alıntı topic
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...rm-sekli-bozuk-olupta-hamile-kalan-varmi.html
"bızım durum pek parlak degıldı canım sayı sızın ıyı bızde hepsınde sorun vardı sayı 4-5 mılyon, ılerı hareketlı 0, morfolojı %1dı. Rabbıme sukurler olsunkı hamıleyım gun sayıyorum az kaldı ınsallah sagsalım kucagımıza alırız. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu arada bızım kendılıgınden oldu"
dio arkadaş
ya olur belki rabbim bizede verir bunlar bize umut olsun
bizde erkek infilitesinin güzel hamişleri olurz belki
olsun olsun sağlığınız huzurunuz yerinde olsun da o da olur Allahın izniyle asyam
canım benim. ne olur bunları araştırıp ta ruhunu yorma. tabi ki ne nedemek öğren ama sen de biliyorsun çıkmadık candan bile ümit kesilmez. ne insanlar çocuk sahibi oluyor.
siz genç , sağlıklıi bilinçli bir çiftsiniz. Kader de varsa anne baba olmak kaçsan bile olursun.
hepimiz tediirginlikler , heyecanlar taşıyoruz zaman zaman olumsuz oluyoruz. sırf bu sabırsızlıklarımızda belki canımızı da sıkıyoruz.
öyle kötü bir tablonuz yok bence, herşey yoluna girecektir.
canım benim. ne olur bunları araştırıp ta ruhunu yorma. tabi ki ne nedemek öğren ama sen de biliyorsun çıkmadık candan bile ümit kesilmez. ne insanlar çocuk sahibi oluyor.
siz genç , sağlıklıi bilinçli bir çiftsiniz. Kader de varsa anne baba olmak kaçsan bile olursun.
hepimiz tediirginlikler , heyecanlar taşıyoruz zaman zaman olumsuz oluyoruz. sırf bu sabırsızlıklarımızda belki canımızı da sıkıyoruz.
öyle kötü bir tablonuz yok bence, herşey yoluna girecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?