Ilk çocuğunu düşünenler...

yok cnm 30 ekime kadar bekleyecem ben çünkü bazen 2 3 ün atar benim kırmızılar

yok cnm kocaman bahane bunlar elalemin karısı kıymetli
biribirlerine karıları yüzünden küsüp sen benim karımdan ne istiyon die kavga ettiklerini bilirim

önemli olan kocanın kıymet bilmesi ki biliyor anlattığın kadarıyla. gerisi boş zaten salla gitsin...

asbelove bak

alıntı topic
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...rm-sekli-bozuk-olupta-hamile-kalan-varmi.html

"bızım durum pek parlak degıldı canım sayı sızın ıyı bızde hepsınde sorun vardı sayı 4-5 mılyon, ılerı hareketlı 0, morfolojı %1dı. Rabbıme sukurler olsunkı hamıleyım gun sayıyorum az kaldı ınsallah sagsalım kucagımıza alırız. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu arada bızım kendılıgınden oldu"

dio arkadaş
ya olur belki rabbim bizede verir bunlar bize umut olsun
bizde erkek infilitesinin güzel hamişleri olurz belki

kızlar çok rahatsızım yatmak istiyorum yaaa ( öyle çok sancıkm yok ama söyle bir uzanmaya ihtiyacım var yani.. bitsin bugünde hemen duş yapıp uzanacam. öff

Neler denedim çocuk yapmaktan vazgeçtim ara verdim bile dedim bu seferde kararımı değiştirmek için baskı yapıo anacım hepsi ayrı problem

Gözlerim doldu canım yaa inşallah inşallah Allahım yardım etsin inşallah hiçbişeye gerek kalmadan bu ay hamile kalırızz

bizim evdeki totem dün eşimin suratıyla son buldu :?

sabah ben hastalandım dedim. sonra uzzunn bir sessizlik.

neyse çabuk toparlandı, önümüzdeki maçlara bakacaz dedi.

canım benim. ne olur bunları araştırıp ta ruhunu yorma. tabi ki ne nedemek öğren ama sen de biliyorsun çıkmadık candan bile ümit kesilmez. ne insanlar çocuk sahibi oluyor.
siz genç , sağlıklıi bilinçli bir çiftsiniz. Kader de varsa anne baba olmak kaçsan bile olursun.
hepimiz tediirginlikler , heyecanlar taşıyoruz zaman zaman olumsuz oluyoruz. sırf bu sabırsızlıklarımızda belki canımızı da sıkıyoruz.
öyle kötü bir tablonuz yok bence, herşey yoluna girecektir.

Öyle diosun da canım araştırmadan edemiyorsun elinden başka hiçbişey gelmio çünkü ben işyerinde iş yapamaz oldum bunları araştırmaktan
Allahtan ümididmizi kesmiyoruz tabi ama bi umut işte

ya evet bide ben o kadar acemi periye çemkirdim burda okuma okuma die şimdi napıyorum ya haklısın valla :26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…