Ilk çocuğunu düşünenler...

ya ole valla zamanını bekliyorum ben onlara hadlerini bildirecemde
eşim kalcak arada
ama hiç bi şey eskisi gibi tabiki olmayacak
deveyi diken .......hesabı

Canım benim, cidden kendini farkettir. eşine de söyleyebilirsin aslında ailenin tavırları beni olumsuz etkiliyo diye. yani bu konuda anlayışlıysa. bide bişey söyleyeceksen söyle ama bağlantıyı koparma, yani haklı olduğun da savun kendini ki onlar haksız olduklarını anlasınlar. eşinin ailesine de küsme. gidiş geliş devam etsin. sınırların olsun.

hmmm sivilce hep var zaten bende aman napım olecek değilimya gelirse gelsin kırmızılarda
iki ağlar elbet susarım napıyım yanı

Ağlamak yok herşeyde vardır bir hayır... Sen şimdi iyi düşün iyi olsun..Saçma sapan insanlarıda takma

boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aynen öyle boşveriyorum
Ben diyorum güllümsüne bebiş gelio diye ama dinlemioo kiiiii

İnşallah

aman ya aynen ole
kim ağıza salıncak kurarsa o makbul bu devirde

işin püf noktası eşinle küsmeyeceksin, ama ailesi problem çıkarıyorsa "dur" diyeceksin. bunu da eşinle paylaşacaksın fakat kavgacı tavırla değil. anlatacaksın yaptıklarının hoş olmadığını.

o kadar anlayışlı olabilselerdi bunun allahtan geldiğini bilirlerdi boş ver cnm
ben triplerdeyim bu ara onlara zaten duvarlarımı ördüm zaten herşey gerktiği kadar bundan sonra

bu zamanda biraz yüzsüz olacaksın. ekmeğini onlar vermiyor ya... herkes haddini bilsin canım.

ole zaten bende o moda geçiş yaptım
dün kv aradı gelin falan die
bende gelemem işlerim var dedim o da her zamanki gibi sonra yap dedi
ya anne ş,mdi yapacam belki sonra cnm istemez kalır ole
hem ben şimdi sizin yanınaza gelemem hasta olacak gibiyim ayrıca cnm da istemiyo dedi
oğlun gelsin söleyim
ama bak hasta olursan sende bayrama doğru zor olu benim bir kırgınlık var üstümde dedim
sustu
hasta olunca genelde gitmeyiz yanına ee kış geldi hastayım valla bütün kış

Çok doğru söylüosun canım benim eşim o konuda çok iyidir bana gerek kalmaz zaten hiçkimseye hiçbir şekilde ezdirmez beni güllümsünün eşi de öyle ama bizim fıstık benim ilk yıllarımda yatptığım hatayı yapıp işte ailesidir her türlü yanlarında olmalıyız yapmış. Tabi ki ailesi saygıda kusur etmem gerektiği dönemde görevlerimi yaparım ama onlardan önce benim evimin yuvamın sağlığı huzuru önemli kendimi ezdirmem artık zaten buna da eşim müsaade etmez

tam 12 den vurdun cnm

Bence de senin ve ailenin sağlığı için bütün kışı hasta geçirmen lazım canım

Bende ilk yıllarda senin gibiydim ama 2.yıldan sonra patladı 2sene üvey kv ile hiç konuşmadık şimdi barıştık tabi ama sınırlarımı bilğiyorlar artık

aman insan iyilik olsun die yapmıyo eşinin hatırı için yaşlı insalar die yapıyosun ama onlar akrep olup seni sokuyo

Bravo. saygıda kusur etme ama sınırlarını da işgal ettirme...

benim eşim de öyle. saygı da kusur etmemeye çalışıyorum. ama allahtan ben eşimin ailesiyle çok iyiyim allah bozmasın. ama yine de sınırlarım var elbette.

Peki sen filizozan sen bebiş düşünüo musun?

canım ben düşünüyorum da bizim de derdimiz ev. ev aldık kredi ödüyoruz biraz kendimizi toparlayalım diyoruz. sanırım 2013 yazında çalışmalara başlayacağız. şu ana kadar öyle bişey için deneme yapmadık :)

aman insan iyilik olsun die yapmıyo eşinin hatırı için yaşlı insalar die yapıyosun ama onlar akrep olup seni sokuyo

ödün vermeyeceksin. onlar senin iyiliğini düşünüyorlar mı? herkes insan herkesin hakları var. iyilik anlayana yapılır. iyi niyeti suistimal edene değil

He şunu bileydinnnn yerim seni kız ne tatlı şeysin sen öyleeee
Yarın çalışacak mısın sen fıstık ben 2ye kadar burdayım yaa sinir oldum

ben de buradayım yarın. 13:00'e kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…