Ilk çocuğunu düşünenler...

yani inş. olmaz ya bu saate kadar gelinmez mi bide
misafiri var her ne kadar olesine çıkıp gelsede
bana gelmedi ya bu adam

Dimi dimi en kötü ararsın çıkmadan önce canım daha 2,5saat var gelmese de hiçbişey senin ve bebişinin sağlığından kıymetli değil kiiiiiiiiiiiii

Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)

Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen.Karı koca olmayın dedi..Bu kadar....

Birkaç gün içinde özele gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...

Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)

Son düzenleme:

sıkma canını devlet ole ilgilenmiyolar cnm

:)) hayırlı olsun takvimin hayatım. devlet hastaneleri öyle maalesef. zaten kendine özel bir doktor bulman gerekiyor bu dönemde. birinden başla ve devam et derim. en azından takibi doğru düzgün olur canım.

:)) hayırlı olsun takvimin hayatım. devlet hastaneleri öyle maalesef. zaten kendine özel bir doktor bulman gerekiyor bu dönemde. birinden başla ve devam et derim. en azından takibi doğru düzgün olur canım.

Bir doktor var kafamda gidecem ona zaten..İşte kendimce demiştimki keseyi devlette var derlerse kalp atışından itibaren özele giderim..

Birde özel ve devleti birlikte götürecem tahliller için.Bir ihtimal beğenirim doktorlardan birini doğumu devlette yaparım.(hiç sanmıyorum ama)

aslında olabilir hayatım. benim arkadaşlarımdan biri çok ünlü bir doktora devam etti gebeliği süresince. doğumuda tam ramazan bayramına denk geliyordu. doktor icapcı yaptırır deyince gitti devlet hastanesinde doğurdu..

bende düşünürken 1 aylık evliyim ve hamile kalmışım yaklaşık 4-5 haftalık bebişim var..düşünürken oldu şansa bırkmıştm birzda kısmeti şimdimiş iyiki olmuş ..sağlıkla almayı nasip etsin ALLAHIM amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…