- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.441
bak işte senin halin durumun önemli değil. patron içinde öyle. kendini düşün hayatım.
kimse kusura bakmasın valla. kimse senin çektiğini çekmedi.
Bişey olmaz herhalde canım biraz erken çıksan ne olacak ki
yani inş. olmaz ya bu saate kadar gelinmez mi bide
misafiri var her ne kadar olesine çıkıp gelsede
bana gelmedi ya bu adam
tamamm. stres yapmaa lütfeennn...
kendini kastığına değmezki. gelmezse gelmesin kendi bilir.
bende çalışayım azıcık.
gülümsün. güzel haberlerini bekliyorum hayatım. Allah yardımcın olsun.
ne yediriyon sen bu adama bacım. söylede bende yedireyim:))
yani inş. olmaz ya bu saate kadar gelinmez mi bide
misafiri var her ne kadar olesine çıkıp gelsede
bana gelmedi ya bu adam
Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)
Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen.Karı koca olmayın dedi..Bu kadar....
Birkaç gün içinde özele gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...
Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)
birde karacanın reklamı varya cok fena anne kızın konusması
Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)
Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen.Karı koca olmayın dedi..Bu kadar....
Birkaç gün içinde özele gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...
Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)
ya stresten değilde bu gelen adamdan dolayı beni de burda dikmek isteyecek gelse karısıyla konuşurudum adama diemem ki gebeyim hadi eyvallah gidiyom ben die
utanırım ayol
ben çok duygusuz bir insanım galiba? yoksa henüz hamiş değlim ondan mı???
sizi gidi taze hamişler sizziii toplaşıp duygusallaşıyorsunuz haaaa???
:)) hayırlı olsun takvimin hayatım. devlet hastaneleri öyle maalesef. zaten kendine özel bir doktor bulman gerekiyor bu dönemde. birinden başla ve devam et derim. en azından takibi doğru düzgün olur canım.
sıkma canını devlet ole ilgilenmiyolar cnm
Bir doktor var kafamda gidecem ona zaten..İşte kendimce demiştimki keseyi devlette var derlerse kalp atışından itibaren özele giderim..
Birde özel ve devleti birlikte götürecem tahliller için.Bir ihtimal beğenirim doktorlardan birini doğumu devlette yaparım.(hiç sanmıyorum ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?