Ilk çocuğunu düşünenler...

İşte bende bir ihtimal belki olur diye 2 taraflı doktora gideyim diyorum

kasıklarım çoook ağrıyooorrr.
benim kocişte evde spor yapıyormuş. çıldırdım tabi. bu enerjiyi 1 hafta önce bulaydı kendinde.

Karıkoca olmayın ne demek yahuu??? :)) ilişki yok mu demek istedi. ne çekingen doktormuş..

yoksa yaşlı bir amcamıydı doktor

Karıkoca olmayın ne demek yahuu??? :)) ilişki yok mu demek istedi. ne çekingen doktormuş..

yoksa yaşlı bir amcamıydı doktor

acemiye dediği gibi sanırım. flört hayatına dönüş yapın.
gülümsüüünn.
artık tertemiz flört hayatınıza dönebilirsiniz sizde.
:)

Bir arkadaşın dedesi jinekologmuş...(Deden ne iş yapıyo jinekolog hahahaaaa ne komik geldi bana )

İlginç birşey söylemiş..Anne karnında bebek tırnaklardan kalsiyum alıyormuş..O yüzden oje sürmek çok tehlikeliymiş..Tırnakla birlikte kimyasalıda alıyormuş bebek..Hatta demişki saç boyamaktan daha zararlı oje...

noolur beni ihmal etme:))))

boynum hala ağrıyor amuda kalkcam diye. boynum ağrıdıkçada kocişten alıyorum hıncımı.

yavrum okadar da değil, bebek için boynundan olacan Allah korusun. beline kadar dik dursan tamam işte. boğazına ulaşması gerekmiyor ya... :))

ben üşüyorum hemen düz yatıp örtünüyorum valla. benim kocacık asker gibi dibimde dik durmamı bekliyor dk sayıyor valla.. nolur üşüdüm diyorum hemen sıvışıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…