Ilk çocuğunu düşünenler...

asyacım bu ay umutluyum senden
senin kocişde iyice kıvama geldi
bekliyoruz hadi

evet cannım ya kociş artık günlük programları bizim saha çalışmalarına göre yapar oldu.. maşallahhh diyeyim de dönmesin.

tek eksiğimiz bir adet yumurta...

eee beni de alin sohbete acemiyim

:)) hoş geldin.

valla işte gülümsün hamiş oldu , gamze 2 yumurtalı hatunumuz beklemedeyiz, ben o yumurtaları elime bir geçirsem ne yapacağımı biliyorumda bir türlü yumurtlayamadım.

hergün hıncımdan yumurta yer oldum...

diğer hamişlerimizin de çok şükr keyfi yerinde...

evet cannım ya kociş artık günlük programları bizim saha çalışmalarına göre yapar oldu.. maşallahhh diyeyim de dönmesin.

tek eksiğimiz bir adet yumurta...

oda olur be cnm onca yıl hap kullandın demekki biraz yan etkisi olmuş
onuda bu ay attlattın die umuyorum
bekliyoruz bat kaç 17 kasım mı

ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim 9aydir bir bebegim olsun istiyorum..

ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim 9aydir bir bebegim olsun istiyorum..

Allah rahmet eylesin gülüüümmm. çok zor tabi. Rabbim sana meleğini versin acın hafiflesin inş. Bowser de senin gibi anneciğini kaybetmiş. Sabrınızı evladınızla versin rabbim

sagolun arkadslar..bir meelgim gelse acim hhafifleese...gullumsun hayirlisii ile kucagina alirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…