- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.541
oda olur be cnm onca yıl hap kullandın demekki biraz yan etkisi olmuş
onuda bu ay attlattın die umuyorum
bekliyoruz bat kaç 17 kasım mı
merhaba arkadaşlarrr, nasılsınız??
ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim9aydir bir bebegim olsun istiyorum..
akşam deyim benim kocişe. beni evladın gibi gör bu ay
kedin gibi mesela. deyim...
ayy yüz ifadesi geldi gözümün önüne:)))
valla sizin heyecanlarınızı aynen yaşıyorum.
bakalım benim heyecanlarımı paylaşacağım günler gelecek mi??? :44::44::44:
gelir inş tatlım. isteyen herkese verir rabbim.
tşk canım iyiyiz. nerelerdesin sen bakiiim. iyimisin.[/QUO
iyi olmaya çalışıorum cnm giremedim hastanelerde uğraşıorum kaç günlerdir.düşük tehlikesi vardı şimdide o tehlikede dahada yükseldi bir kaç zamandır ara ara baya lekelenmelerim oluyo kalkamıyorum yataktan siz nasılsınız ne yapıyorsunuz
kızlar ben bişey sorucam hamile kalanlara özellikle. siz hamile kalmak istediğiniz vakit önce doktora gidip ben hamile kalmak istiyorum diye ön kontrol yaptırdınız mı?
kromozom testi sonucu kaç canım. merak ettim.
tşk canım iyiyiz. nerelerdesin sen bakiiim. iyimisin.[/QUO
iyi olmaya çalışıorum cnm giremedim hastanelerde uğraşıorum kaç günlerdir.düşük tehlikesi vardı şimdide o tehlikede dahada yükseldi bir kaç zamandır ara ara baya lekelenmelerim oluyo kalkamıyorum yataktan siz nasılsınız ne yapıyorsunuz
çok geçmiş olsun hayatım. dikkat et kendine. sakın doktorunun sözünden çıkma.
gülümsün hamile. ona sevindik bir kaç gündür.
işte bildiğin gibi onun dışında. lütfen dikkat et kendine. yorulma çok
kromozo testini karyotip onu ayrıca yapacaklar galiba canım bunda şu kadar yazmıo
İzole edilen DNA örneğinde, tabloda belirtilen Y kromozomu lokusları incelenmiş olup, mikrodelesyon saptanmamıştır yazıoooo
kızlar ben bişey sorucam hamile kalanlara özellikle. siz hamile kalmak istediğiniz vakit önce doktora gidip ben hamile kalmak istiyorum diye ön kontrol yaptırdınız mı?
çok geçmiş olsun hayatım. dikkat et kendine. sakın doktorunun sözünden çıkma.
gülümsün hamile. ona sevindik bir kaç gündür.
işte bildiğin gibi onun dışında. lütfen dikkat et kendine. yorulma çok
öyle yapmaya çalışıorum bakalım kısmet beklicez gülümsüne çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. senin çalışmalar nasıl gidiyor. :)
öyle yapmaya çalışıorum bakalım kısmet beklicez gülümsüne çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. senin çalışmalar nasıl gidiyor. :)
benim son dk da kociş pes etti. bakalım..
kızlar ben çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar.
yarında güzel haberler alalım inş.
benim kırmızılar gelmesin. :)))
gülümsün güzel haberler versin. bebişini görsün.
asya sen de kendini pek yorma.
asbelovv:))) rahat bırak sal gitsin:)))
öpücükler....
mrba kızlar 10 gün geçti adetime bugun test yaptım ve 2 çizgi çıktı
fakat benim hiç hamilelik belirtim yok aksine göğüslerim şiş ağrıyo ve arasıra hasta olcakmişim gibi karnım agrıyo
bikaç gün öncede çok şiddetli bi sancım oldu ama uzun sürmedi???simdi ben hamilemiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?