Ilk çocuğunu düşünenler...

ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim 9aydir bir bebegim olsun istiyorum..

bir kere hamile kaldıysan demekki sorun yok olacaktır elbet hayırlısıdır. sıkma canını

canım ben yanlış anlamışım. bebeğini kaybettin sandım. telefonlara cevap verirken arada yazıyorum böyle hatlarım kopuyor bazen kusura bakma..

Son düzenleme:

kızlar ben bişey sorucam hamile kalanlara özellikle. siz hamile kalmak istediğiniz vakit önce doktora gidip ben hamile kalmak istiyorum diye ön kontrol yaptırdınız mı?

evet canım. ben ilk doktora gittim rutin kontrollerimi yaptırmak için. eylül ayı idi. tesadüfen doktorum yumurta gördü. dokunmayalım dedi. kan tahlili falan aldı. sonrasında 1 hafta sonra kontrolde gebelik gerçekleşmiş dedi. ama maalesef kaybettik bebeği. şimdi yeniden deniyoruz. kontrollerini yaptırırsan için rahat olur.

kromozo testini karyotip onu ayrıca yapacaklar galiba canım bunda şu kadar yazmıo
İzole edilen DNA örneğinde, tabloda belirtilen Y kromozomu lokusları incelenmiş olup, mikrodelesyon saptanmamıştır yazıoooo

hıı anladım.
benimde yapıldı tahlil. 3,26 yazıyordu sonuç doktor problem yok dedi.

kızlar ben bişey sorucam hamile kalanlara özellikle. siz hamile kalmak istediğiniz vakit önce doktora gidip ben hamile kalmak istiyorum diye ön kontrol yaptırdınız mı?

ewet cnm mutlaka dr kontrolünden geçmek lazım folik asite başlaman lazım çünkü hamile kalmadan önce bende gittim bana d,rek folik asit verdi şimdi 6 haftalık hamileyim

Kesinlikle gitmeni tavsiye ediyorum biz gittik dr.um ne olur ne olmaz diye eşine de bi bakalım dedi veeee hüsran ama sorunumuz olduğunu erken öğrendiğimiz için şanslıyız 1sene kaybetmemiş olduk

kızlar ben çıkıyorum. hepinize iyi akşamlar.
yarında güzel haberler alalım inş.
benim kırmızılar gelmesin. :)))
gülümsün güzel haberler versin. bebişini görsün.
asya sen de kendini pek yorma.
asbelovv:))) rahat bırak sal gitsin:)))
öpücükler....

mrba kızlar 10 gün geçti adetime bugun test yaptım ve 2 çizgi çıktı
fakat benim hiç hamilelik belirtim yok aksine göğüslerim şiş ağrıyo ve arasıra hasta olcakmişim gibi karnım agrıyo
bikaç gün öncede çok şiddetli bi sancım oldu ama uzun sürmedi???simdi ben hamilemiyim????

Sağol canım iyi akşamlar inşallah gelmez kırmızılarınnnnnn
Tamam canım deneyeceğim
Öpüyorummm

internetten araştırdığım kadarıyla eşle birlikte gitmenin doğru olacağını öğrenmiştim. deneyimli olanlardan da bilgi alınca en azından sağlama yapmış oldum.

hatta yaklaşık 3-4 ay önceden gitmek istiyorum ve eşime sigarayı en az 6 ay öncesinden bıraktırmak istiyorum. ama nasıl sigara sperm kalitesini sayısını direkt etkilediği için ve eşimin sağlığı için bırakmasını istiyorum. eğer kısmet olurda hamile de kalırsam sigara dumanı çekmek istemiyorum evimde

Doğru kan testine canım göğüs şişliği hamilelikte de görülebiliyor adet olmadan önce de canım ondan belirti olarak görmüyorsun burdaki çoğu arkadaş adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar hamile kaldıklarında
Ve 10gün geçmişse bebişin seninleeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…