- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.521
asyacım bu ay umutluyum senden
senin kocişde iyice kıvama geldi
bekliyoruz hadi
ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim9aydir bir bebegim olsun istiyorum..
sagolun arkadslar..bir meelgim gelse acim hhafifleese...gullumsun hayirlisii ile kucagina alirsin...
ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim9aydir bir bebegim olsun istiyorum..
Ya benden ya benden
hayatım senin performanta artık umuda yer yok. kesin diyelim:)
kızlaaaaaaaaaaaar nolursunuz bana yardım edin, reglime 10 gün var ama meraktan çatlıycam, gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı???? yardımmmm......
Benim kocişin performansı iyi de verim yok tatlım benim yumurtayı bulamıyor misafirler
hayatıımmm idrarda çıkmaz daha. kan yaptırsan da belki diyebilirim. beklemelisin bence.
tamam beklicem teşekkür:)
kızlaaaaaaaaaaaar nolursunuz bana yardım edin, reglime 10 gün var ama meraktan çatlıycam, gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı???? yardımmmm......
hıııhhh... gülümsün gitti karamsarlığı ve isyanlarıyla asbelove geldi...
ooolaaaccaaakkkk....
buulaaaccaaaakkk. yol aynı yol hayatım
kader arkadaşım benim annem 7 yıl oldu bizleri bırakıp gideli...Allah sabır versin..Hiç dinmeyen sürekli artan bir acı
cnm hacıdan geldi işte mekke medine tarafından
4 taneydi zaten 2 sini benim herif ikisini ben içtim hacca giden varsa sole getirdinler
Napıyım be gülüm dert aynı dert normal olarak modda gülümsünle aynı oluo
Gerçi bugün y kromozom testi sonucunu aldım çok şükür temiz çıktı bi de şu sayı ve morfoloji işini çözebilsek ne iyi olacak
Bu yedirdiklerime rağmen düzelmezse direk tüp bebeğe gideceğim ben karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?