Ilk çocuğunu düşünenler...

İnşallah bir sorun yaşamazsınız ama yine de kontrol ettirmekte fayda var belki vitamin takviyesi de yapması gerekecek folik asit kullanmaya başlaman gerek
O yüzden birlikte gidin baksınlar sonra hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah canımmm

kızlar ben bişey sorucam hamile kalanlara özellikle. siz hamile kalmak istediğiniz vakit önce doktora gidip ben hamile kalmak istiyorum diye ön kontrol yaptırdınız mı?

evet canım. hemen folik asit başlattı mesela.. ön kontrol gerekli bence.

ayyy çok heycanlıyımm:))))
peki bu göğüs ağrısı tüm hamilelik boyunca devam ediyomu???

cnm anlattıkların zaten hamilelik belirtileri göğüsler şişiyor kasıklar hasta olucak gbi ağrıyor testtede 2 çizgi çıktıysa hayırlı uğurlu olsun :) ama mutlaka bir dr. a gidip kan testi yaptır muayene ol derim ben

peki kızlar,

bu hamile kalmak/kalamamak streslidir evet ama benim bundan daha çok streslendiğim başka bi konu var. yetiştirebilmek. yani onun iyi bir birey olması için ne yapmam gerek diye düşünür dururum her seferinde. iyice kafayı yiycek gibi oluyorum öyle böyle değil...

ayyy çok heycanlıyımm:))))
peki bu göğüs ağrısı tüm hamilelik boyunca devam ediyomu???

Henüz yaşamadığım için çok detay bilmiyorum ama ilk dönemde bi yaşıyorsun sanıyorum bir de son dönemde o da süt bezleri çalıştığı için
Allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canımmm

sağol canım hani baş dönmesi mide bulantısı genelde öle bilinir ya öle düşünmüştüm ben
ewt iki çizgi çıktı ewt ilk işim dr gitmek olcak...

amiin amiin çok sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaALLAH

sağol canım hani baş dönmesi mide bulantısı genelde öle bilinir ya öle düşünmüştüm ben
ewt iki çizgi çıktı ewt ilk işim dr gitmek olcak...

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşalla . bende 6 haftalık hamileyim ama hiç öle baş dönmesi veya mide bulantısı yaşamadım bünyeden bünyeye değişio sanırım bazıları mide bulantısından hastanelere bile düşüo allah yardımcıları olsun. umarım rahat bi hamilelik geçirirsin

Canım evliliğimin ilk dönemlerinde bende bundan korktuğum için çocuğa yanaşmadım ama evliliğim oturduktan sonra o korkular kendiliğinden gitti bende
Allahımın izniyle hayırlı evlatlar yetiştireceğiz

Canım evliliğimin ilk dönemlerinde bende bundan korktuğum için çocuğa yanaşmadım ama evliliğim oturduktan sonra o korkular kendiliğinden gitti bende
Allahımın izniyle hayırlı evlatlar yetiştireceğiz

yani problem bende değil. herkesin başına gelebilcek şeyler öyle değil mi? bazen yok diyorum "çocuk yapmayayım. kendimize bakamıyoruz (maddi anlamda değil), nasıl zaman ayırırız ona, yazık çocuk dünyaya geldiğine pişman olmasın." diye.

sonra da rüyamda görüyorum bebekleri sanki gerçek hayatta varmışlar gibi. bir benimsiyorum ki, sabah bi kalkıyorum bebek arıyorum :)

Ben anneliğe kendimi hazır hissettiğim zaman yok oldu galiba bütün sinir stres acaip korkuyordum kimin ellerine bırakırım nasıl yaparım diye ama geçti hepsi
Hayırlısıyla bi olsun pamuklara saracağım onu ben

benim arkadaşımda kürtaj oldu ve 20 gün geçmeden 2. bebeğine hamile kaldı şimdi 5 buçuk aylık hamile allah hayırlısını nasip etsin :)

onlar yeterince dumur olmuşlar zaten sen bebişin tadını çıkarmaya bak :)) öyle anlarda kucağına aldını ve mis gibi kokusunu duyduğunu düşün :)) seni mutlu görünce daha da uyuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…