- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.561
internetten araştırdığım kadarıyla eşle birlikte gitmenin doğru olacağını öğrenmiştim. deneyimli olanlardan da bilgi alınca en azından sağlama yapmış oldum.
hatta yaklaşık 3-4 ay önceden gitmek istiyorum ve eşime sigarayı en az 6 ay öncesinden bıraktırmak istiyorum. ama nasılsigara sperm kalitesini sayısını direkt etkilediği için ve eşimin sağlığı için bırakmasını istiyorum. eğer kısmet olurda hamile de kalırsam sigara dumanı çekmek istemiyorum evimde
kızlar ben bişey sorucam hamile kalanlara özellikle. siz hamile kalmak istediğiniz vakit önce doktora gidip ben hamile kalmak istiyorum diye ön kontrol yaptırdınız mı?
Doğru kan testine canım göğüs şişliği hamilelikte de görülebiliyor adet olmadan önce de canım ondan belirti olarak görmüyorsun burdaki çoğu arkadaş adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar hamile kaldıklarında
Ve 10gün geçmişse bebişin seninleeeeeeee
mrba kızlar 10 gün geçti adetime bugun test yaptım ve 2 çizgi çıktı
fakat benim hiç hamilelik belirtim yok aksine göğüslerim şiş ağrıyo ve arasıra hasta olcakmişim gibi karnım agrıyo
bikaç gün öncede çok şiddetli bi sancım oldu ama uzun sürmedi???simdi ben hamilemiyim????
ayyy çok heycanlıyımm:))))
peki bu göğüs ağrısı tüm hamilelik boyunca devam ediyomu???
cnm anlattıkların zaten hamilelik belirtileri göğüsler şişiyor kasıklar hasta olucak gbi ağrıyor testtede 2 çizgi çıktıysa hayırlı uğurlu olsun :) ama mutlaka bir dr. a gidip kan testi yaptır muayene ol derim ben
Henüz yaşamadığım için çok detay bilmiyorum ama ilk dönemde bi yaşıyorsun sanıyorum bir de son dönemde o da süt bezleri çalıştığı için
Allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canımmm
sağol canım hani baş dönmesi mide bulantısı genelde öle bilinir ya öle düşünmüştüm ben
ewt iki çizgi çıktı ewt ilk işim dr gitmek olcak...
peki kızlar,
bu hamile kalmak/kalamamak streslidir evet ama benim bundan daha çok streslendiğim başka bi konu var. yetiştirebilmek. yani onun iyi bir birey olması için ne yapmam gerek diye düşünür dururum her seferinde. iyice kafayı yiycek gibi oluyorum öyle böyle değil...
Canım evliliğimin ilk dönemlerinde bende bundan korktuğum için çocuğa yanaşmadım ama evliliğim oturduktan sonra o korkular kendiliğinden gitti bende
Allahımın izniyle hayırlı evlatlar yetiştireceğiz
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşalla . bende 6 haftalık hamileyim ama hiç öle baş dönmesi veya mide bulantısı yaşamadım bünyeden bün
yeye değişio sanırım bazıları mide bulantısından hastanelere bile düşüo allah yardımcıları olsun. umarım rahat bi hamilelik geçirirsin[/
amin canım hepimizde inşaALLAH senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun..
benim yengemin çok zor geçiyor mide bulantısından yemek yiyemiyor 4 aylık hamile
inşaALLAH rahat geçiririz canım....
yani problem bende değil. herkesin başına gelebilcek şeyler öyle değil mi? bazen yok diyorum "çocuk yapmayayım. kendimize bakamıyoruz (maddi anlamda değil), nasıl zaman ayırırız ona, yazık çocuk dünyaya geldiğine pişman olmasın." diye.
sonra da rüyamda görüyorum bebekleri sanki gerçek hayatta varmışlar gibi. bir benimsiyorum ki, sabah bi kalkıyorum bebek arıyorum :)
Ben anneliğe kendimi hazır hissettiğim zaman yok oldu galiba bütün sinir stres acaip korkuyordum kimin ellerine bırakırım nasıl yaparım diye ama geçti hepsi
Hayırlısıyla bi olsun pamuklara saracağım onu ben
Allah'ım benim içime de bir rahatlık ver yarabbim.
göğüsler çok ağrıyo el değdiremiyorum bu normal bir belirti. zaten büyükler daha bi şişti:)))
bilemiyorumki. kürtajdan sonra kolay diyolar hep bakalım 3 gün kaldı hayırlısı olsun gülüm. asya mızda yarın doktora gidicek.. yımırtalar adadım ben onaa:))
büyük çok sevinidi zaten onla çok takıntılı değildik bide o bayramda kocasını çocuğunu aldı tatile gitti en yiyisinide yaptı
küçük ilk önce kv ve eşimi falan aramış beni aramıyo
sonra beni ardı akşam
işte tebrik etti yarım ağızla
sonra kendince tavsiylerde bulundu
bende teşekkür edrim bu dediklerini biliyorum zaten falan dedim soğuk soğuk konuştum napım içim almıyo dengesiz dioki bak
"düğünlerimizde peş peşe olmuştu zaten artık beraber büyütürüz
vallahi kendi bebeğimden daha çok sevindim senin ole olmadı bizim olunca biz svinmemiştik kendimize zaten bole iyi oldu bende rahatladım dio"
buna sölenecek çok şey vardı ama ben saol dedim sadece yani can çıkar huy çıkmaz arkadaş
ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim9aydir bir bebegim olsun istiyorum..
hıı anladım.
benimde yapıldı tahlil. 3,26 yazıyordu sonuç doktor problem yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?