Ilk çocuğunu düşünenler...

Bende öyle yapıodum canım ama bu ay hiç kalkmadan sabaha kadar yatıorum bi de öyle deneyelim dedik öteki türlü içimde bir endişe oluodu acaba diye sabah kalkıp banyo yapıorum artık

bende duşu sabah yapıyorumm canımm doktor düşünme dedii kafana takma dedii vücüt kendini hamile hissediyomuş ve gelen spermi kabul etmiyomuşş....ama düşünmeden edemiyorum kii

ben 24 yasimdayim..20 kasimda 1 sene olacak..15 nisanda melegimi yani annemi kaybettim 9aydir bir bebegim olsun istiyorum..

günaydın bayanlarrrrr :)) güllümsün çok sevindim yaa allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bugün güzel bi gün desenize arkadaşımda test yapmış hamile inşallah güzel haberler bekletmeden devam etsin

Tebrik ederim temmuz annesi :)

gülümsün çok sevindimm herşeyin güzel gitmesine allah tamamına erdirsin canım benim...rabbim dualarını kabul etsin bizde arkandan gelelimm inşallahh

bende duşu sabah yapıyorumm canımm doktor düşünme dedii kafana takma dedii vücüt kendini hamile hissediyomuş ve gelen spermi kabul etmiyomuşş....ama düşünmeden edemiyorum kii

Bilmem ki canım böyle yapınca daha rahat hissediyorum ben o yüzden şimdilik böyle devam vücut kendini hamile mi hissediyormuş hadi ya ben kalamayacağım diye korkuyorum ama öyle olunca

süper olduuuu süperrrrr... :)))))
takvimde yapılmış ooohhh tam oldu nazar değmesin arkadaşıma:))

Günaydın kızlarrrrr
Çok kötüyüm mide bulantısından ölcem dün akşamdan beri
Ammaaaa midem kötü olsa da ödevimi unutmadım akşammmm gerçi benim herif unutturmadı sağolsun

:) yakın olaydın kocişleri bi tanştıralım dicektim hayatım. :)))))
biz uyuyoruz:)

:) yakın olaydın kocişleri bi tanştıralım dicektim hayatım. :)))))
biz uyuyoruz:)

Valla yaa
Akşam ben salonda oturuyorum birden koca kayboldu lavaboya gitmiştir falan dedim sonra baktım ses seda yok
Evin içinde ararken bi de ne göreyim soyunmuş yatağa girmiş hadi seni bekliyorum dio
Eee o saatten sonra mide falan düşünecek halim kalmadı tabi bende cup yatağa

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Yüklemeye geçti bir iki aya gelecek meleği:)))
gullumsun Bebek geliyo :)))))
asyaeren Tavuklarla dertleşip gelecek
boswer Bebek geliyo :)))))
asbelove Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede

özür dilerim listeler karışmış uzun süre bakmayınca ole oldu utanadım :26::26::26::26::26:

günaydın canım.. çok sevindim bir problem olmamasına.
utanacak bişey yok. amuda bile kalkıyoruz valla:)))
ama bence sabaha kadar yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…