Ilk çocuğunu düşünenler...

iyi geceler duamı okudum geldim sizlerede dualar ettim hayırlı bebekler istedim rabbimden
teyzeleri gebeliğim normal bir gebelik ve 4+6 günlük
altan baktı ve keseceğimizi gördü 13 kasımda tekarar çağırdı
iyi bir doktor
rahat ol kasma herşey yolunda olması gerektiği gibi dedi
çok şükür
canın ne istiyosa onu ye zorlama dedi folik asitte vermedi henüz
süper bir doktor acayip kanım ısındı
çok şükür doktorumu buldum bebeğimin kesesini gördük iyiyiz biz teyzelerim

Tatlım benim çok şükür Allahım hayırlısıyla kucağında da göstersin oh oh 1ayı da tamamlamışız bak keretaya sennnnn
Yerim ben onu yirimmmmm

:)))))) teyzesi kurban olsun onaaaa....
çok sevindim gülüümm.. çok şükür. hadi beni kırma şu listeye yaz bakiim. en başa adını. inan daha mutlu olucam.

Son düzenleme:

valla şu hamilelik denilen zaman öyle çabuk geçiyor ki.. Görümcemden biliyorum ha 1 aylık ha 5 aylık derken çocuk doğdu da 4 aylık oldu bile :)

sen şimdi hamilelik denilen evrenin her dakikasının tadını çıkar, zorlama kendini ve no stress no smoking

sağlıklı ve hayırlı bir evlat diliyorum senin için.

günaydınnn kızlarr ben dün akşam test yaptımmm ama malesef negatif cıktıııı ama hala adet olmadımm oda bı enteresannn

Daisy b Bebek geliyo :)))))
acemiperi Bebek geliyo :)))))
Gamze1923 Yüklemeye geçti bir iki aya gelecek meleği:)))
gullumsun Bebek geliyo :)))))
asyaeren Tavuklarla dertleşip gelecek
boswer Beklemede
asbelove Beklemede
41zeynep Beklemede
simaybebe Beklemede
soğansuyu Beklemede
sdtive Beklemede
taliha Beklemede
hifanur Beklemede
Poff41 Beklemede
Ysmn_gln Beklemede
nazzenin Beklemede

oldumu gamzeciğim cnm her gece sizlere dua ediyorum rabbim kabul eder inş.
13 kasımı bekliyorum sabırsızlıkla

Günaydın kızlarrrrr
Çok kötüyüm mide bulantısından ölcem dün akşamdan beri
Ammaaaa midem kötü olsa da ödevimi unutmadım akşammmm gerçi benim herif unutturmadı sağolsun

günaydın kızlarrrrrr
dün doktora gittim çok şükür herşey normal dedi ben kist vardır diye korkuyodum ama tertemiz dedi yumurtalarımda güzelmiş :) eşime tlefonu cebinde taşıma dedi spermleri öldürüyomuş..üstümden büyük bi yük kalktı rahatladımm yaa. çalışmalar yoğun bi şekilde devam ediyoo...şuan yumurtlama dönemindeyim doktor gün aşırı ilişki önerdi ama hergün mü yapsak yaa sizler nasıl yapıyosunuz kızlar...bide bişe daha sorcammm ilişkidn sonra en az yarım saat yatıyorum ama ayağa kalkınca sanki hepsi gidiyoo sizdede böyle oluyomu.....utandımm yaaa :)

Bende öyle yapıodum canım ama bu ay hiç kalkmadan sabaha kadar yatıorum bi de öyle deneyelim dedik öteki türlü içimde bir endişe oluodu acaba diye sabah kalkıp banyo yapıorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…