Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydınlar .. nasılsınız kızlar ne düsünceğimi bilmiyorum bisi diyin bana

idrar testi adetin gecikmesinden kaç gün sonra belli oluyo ?

son 3ayım da hep bigün önceye kaydı adetim. burada bi arkadas, bizim büyükler adetin geri geri gelmeye baslarsa bebek tutunmaya yer arıyordur diyolardı...demisti. bu aralar soğan suyu içtim o da 5-6kereyi geçmemistir.esimde arısütü ve keçiboynuzu kaynatıp içti aç karnına hep, son 2haftadır neredeyse. smdi son ki aylarıma göre yine bigün önce olurmuyum ki dediğimde, 29yani pazartesine geliyodu. normali dündü dün olmam lazımdı yine hiçbir akıntım yok. ama dün çok fena atesli bi bel ağrısı olduydu. bgün oldu halen yine bir akıntım fln yok.
acaba hamile miyimdir sizce?
:26:

kesin benimkini de tanıştırmak lazım :)) yorgun oluyo genelde

kızlarr sol yumurtalıkta iş yokmuş amaaa sağ yumurtalıkta 14 mm boyutunda büyümekte olan bir ciciş varmıışşşşş :))))

Son düzenleme:
gülümsün çok sevindimm herşeyin güzel gitmesine allah tamamına erdirsin canım benim...rabbim dualarını kabul etsin bizde arkandan gelelimm inşallahh

saol cnm hepiniz teker teker gelin peşimizden inş. her gece dua ediyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım kuzucuklarımda melekerine kavuşsun die
rabbim kabul eder inş.

eee Allahhh emii yaa. güldürdün beniii:))))
yarın adet olmazsam tamamdır benimde. ama hiç belirtide yok. sadece göğüslere el değmiyo yani. balon gibi oldular.
olmadı dicem herife cezalısın bu ay diye. 2 yumurta yaaa... düşündükçe deli oluyorum. heba olacak

inşallah canım :)

kızlarr sol yumurtalıkta iş yokmuş amaaa sağ yumurtalıkta 14 mm boyutunda büyümekte olan bir ciciş varmıışşşşş :))))

anaaaammmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süper bir haber buuuuu.... demekki. 2 ayda bir yumurta geliyo..
her ay birinden geldiğini düşünürsek. ooooooooo.... oynuycam valla....
asyaaa mmmm... 4 koli yumurta vericem yemin ettim fakire fukaraya. hadi çok çalış emi:))

çok sevindim canım yaa biliyordum sonraki hamilenin sen olcağını listede sıra sendeydi zaten inşallah sağlıkla alırsın kucağına :)

İnşallah canım yaaa
bizim işyerinde bi arkadaş hamile ve kist tedavisi olurken kaldıııı

işte kısmetmidir nedir artık demek ki bize var daha

günaydın canım...
3 gün sonra tavsiye ediliyor test yapılması. ama ertesi gün yaparsanda sonuç alabilirsin.

canım folik asite başlamak lazımmış ama neden vermediki? hamileliikten önce başlanmalıymış hatta. bugün doktorum bırakma devam et dedi.

neyse herşey yolundaymışş çok şükür takviminde hayırlı olsun , inşallah benimde biricik 14 mm yumurtam çatlarda arkandan gelirirm :)) artık işim şansmış öyle dedi doktorum.

ya çok rahattı rahat ol dedi bir sürü soru sordu bana
onların cevabını alınca senden zaten 2 hafta sonra kan alıcam ona göre bakacam ama şu an herşey normal dedi
ben zaten içiyodum folik asit devam ediyorum kesmedim günde bir tane alıyorum
gidince soracam tekrar
valla hadi bekliyorum yav çatlat o yumurtayı bakım

inşallah çatlar canım. iğne yapmaya gerek varmı çatlatmak için dedim, hayır şuan oluruna bırak hazirana kadar tedavi yok müdehale yok dedi.

sadece çalışacak ve düşünmeyecekmişiz. sakın hesap kitap yapmayın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…