Ilk çocuğunu düşünenler...

ya kesinlikle bu doktoru bende çok sevdim
sanki doktorun değilde arkadaşın gibi konuşuyo

Ay inşallah canım asyada yumurtaları çatlatır bir kaç güne zaten
Ben çatlattım mı bilmiyorum ama inşallah bebişlerimiz bu ay tutunur bize de hiç bırakmazzzz

kızlar merhaba benimde bata 5 gün kaldı sizi takip ediyorumm...benimde vucut çok sıcak oluyor özellikle gögüslerim ve kasıklarım yanıyor :) ama elim ayagım buzzz gibi..kızlarr ya sizde nasıl belirtiler var batı yaklaşanlarr durumlarınıı söyleyin lütfen..

gönlümden geçeni söledim
gamze asya ve sen temmuz annesi olun istiyorum

hadi heep birlkte doğuma... pufff puuuffff. nefes alıyoruuuzzz:)))))
ne güzel oluuurrr

Ay inşallah canım asyada yumurtaları çatlatır bir kaç güne zaten
Ben çatlattım mı bilmiyorum ama inşallah bebişlerimiz bu ay tutunur bize de hiç bırakmazzzz

biz çatladık burada onlarda çatlasın bi zahmet yoksa gelisem onlara günlerini gösteririrm bak heeee :))

benim bat yarın.
eller ayaklar buz gibi. diğer yerler yanıyor. aynıyız. kasıklarım regl olacak gibi ağrıyor. :))

Üşümenin bir belirti olup olmadığını bilmiyorum ama göğüste renk değişimi ve aşırı hassaslık oluyormuş canım dikkat

Üşümenin bir belirti olup olmadığını bilmiyorum ama göğüste renk değişimi ve aşırı hassaslık oluyormuş canım dikkat

tatlım yaaa en iyi belirti gögüs ucu acımasıymışş ama dün akşam gögüslerim fena şiş duruyordu ve ateş topu gibi yanaıyordu hassaslar evet merdivenden inerken bile sızlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…