- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.661
bütün ayakkabılarının altına adımızı yassakmı:)))))
olar valla ben yazarım meraklanma ama artık topuklu yasak bana
düz tabanlara yazarım
sabah çok gergidim, birde ilk muayenede canım acıdı. Ben gerginlikten burnundan soluyan boğa gibi olunca, özür diledi sürekli beni okşayarak muayene etti rahatladım.
doktor çok önemli gerçekten. bir anda gerginliğim gitti. doğumda da doktorun böyle olması çok önemli diye düşündüm. sadece bilgili olması yetmiyor
yemin ettim valla. işi bile bırakıcam ikiz tutarsa. :))))
inş. yaaa. hiç umudum yok valla.
gönlümden geçeni söledim
gamze asya ve sen temmuz annesi olun istiyorum
hadi heep birlkte doğuma... pufff puuuffff. nefes alıyoruuuzzz:)))))
ne güzel oluuurrr
bence gamze benden önce gelecek... asya buraya yazıyor :))
asyamm yaaa. valla artık kendimi pek düşünmüyorum. burası çok uğurlu geldi bize. hayatımda yeni bir boyut açıldı. tüm dostlarımdan uzaklaşmıştım. benim için sevinen. benimde onlar için sevinebileceğim bir tane adam kalmadıydı etrafımda. şimdi geri döndüm şükür.
gönlümden geçeni söledim
aşk olsun biz ne olacağız bizi sevmiyor musun
toplu doğum :) haydi kızlar ıııhhhhhh ııııhhhhh
Ay inşallah canım asyada yumurtaları çatlatır bir kaç güne zaten
Ben çatlattım mı bilmiyorum ama inşallah bebişlerimiz bu ay tutunur bize de hiç bırakmazzzz
gönlümden geçeni söledim
hadi heep birlkte doğuma... pufff puuuffff. nefes alıyoruuuzzz:)))))
ne güzel oluuurrr
Ay inşallah canım asyada yumurtaları çatlatır bir kaç güne zaten
Ben çatlattım mı bilmiyorum ama inşallah bebişlerimiz bu ay tutunur bize de hiç bırakmazzzz
bence gamze benden önce gelecek... asya buraya yazıyor :))
Sonuna kadar arkandayım 2güne alırız gamzeden iyi haberleri
Senden de kasım içinde beklioruz iyi haberleri
İnşallah benden de
kızlar merhaba benimde bata 5 gün kaldı sizi takip ediyorumm...benimde vucut çok sıcak oluyor özellikle gögüslerim ve kasıklarım yanıyor :) ama elim ayagım buzzz gibi..kızlarr ya sizde nasıl belirtiler var batı yaklaşanlarr durumlarınıı söyleyin lütfen..
Tuttu bile Allahımın izniyleeeee
kızlar merhaba benimde bata 5 gün kaldı sizi takip ediyorumm...benimde vucut çok sıcak oluyor özellikle gögüslerim ve kasıklarım yanıyor :) ama elim ayagım buzzz gibi..kızlarr ya sizde nasıl belirtiler var batı yaklaşanlarr durumlarınıı söyleyin lütfen..
benim bat yarın.
eller ayaklar buz gibi. diğer yerler yanıyor. aynıyız. kasıklarım regl olacak gibi ağrıyor. :))
biz çatladık burada onlarda çatlasın bi zahmet yoksa gelisem onlara günlerini gösteririrm bak heeee :))
Üşümenin bir belirti olup olmadığını bilmiyorum ama göğüste renk değişimi ve aşırı hassaslık oluyormuş canım dikkat
canım hadi hakkında hayırlısı olur inş...yarın test yap istersen bat günü zaten çıkıyormuş :)
çekiç ve çiviylemi dalsak:))
Üşümenin bir belirti olup olmadığını bilmiyorum ama göğüste renk değişimi ve aşırı hassaslık oluyormuş canım dikkat
benim idrar testlerim hep pozitif be gülüm((
kan yaptırmam lazım. onada acele etmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?