Ilk çocuğunu düşünenler...

İnşallah canım ama benim bat ömrüm boyunca 2-3gün geri kaydı
En iyisi bi test 29unda olman gerekiosa 2gün geçmiş hadi bi test yap da rahatlayalım güzel haberler alalım

ben doktotra dedim 4 gün gecikme oldu diye, 7 güne kadar gecikme normalmiş. 7 günden sonrası gebelikten şüphenilebilinirmiş.

tatlım yaaa en iyi belirti gögüs ucu acımasıymışş ama dün akşam gögüslerim fena şiş duruyordu ve ateş topu gibi yanaıyordu hassaslar evet merdivenden inerken bile sızlıyor :)

cnm sende dikkat et benim göğüslerim acıyo die burda kıçımı yırttım resmen
uçları özlelikle çok acıyodu
ve koyulaşmıştı damarlarım inanılma netti

batmalara dikkat cnm bende de hala oluyo batma ki adet olacakken olmazdı
belkide tuttu

yarın yada öbür gün belli olur artık. yalnız sağ taraftada batma var ama soldaki kadar değil.
sağdaki 25mm idi. soldaki 27mm yumurtalar. 2 side tutsun yeminle bırakıyorum işi.:)))

ayyyy evet çok farklı bir durummm gebe olsanda inanmazsın valla gümbürtüye gider :)

evet ilk yaptığımızda 3 hafta gebeyim diye gezdim. sonra regl olunca doktora gittik. çok zor bir durum oluyor. bazen arkadaşlarım gelirken test getiriyodu dalga geçer gibi.

çıktı çoktan test yaptığım gün son sigaramı içmişim bilmeden
sonra çift çizgiyi görünce bi daha almadım elime

olsun dert etme, hamilelik yeniyken içilen yenilen şeyler hemen etkilememiz bebişi. oldukça dayanıklıymış bu zamanlarda. artık içmeyeceksin nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…