- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.701
evet ilk yaptığımızda 3 hafta gebeyim diye gezdim. sonra regl olunca doktora gittik. çok zor bir durum oluyor. bazen arkadaşlarım gelirken test getiriyodu dalga geçer gibi.
gamzecim niye öyle diyon bizimde kirpik diplerimiz ağrıyorya zaman zaman
gamzecim niye öyle diyon bizimde kirpik diplerimiz ağrıyorya zaman zaman
ya hayır sizi sevmemekle alakalı değil bu ay onlarda benle beraber çok yaklaştı ya o yüzden yoksa ben toplu doğumada razıyım
ay bide şu kirpik karışma olayı varya ona hiç kanmayın :) kaç aydır kirpiklerim birbirine girmiş gibi ama sonuç SIFIR :)
Dimi dimi benim bi kere 5gün geçti dedim kesin hamileyim ille o tek çizgiyi görmemiz lazım ya testi yaptım 2saat geçmedi hastalandım
be kardeşim yapmadan önce gelsene o tek çizgiyi görmeyelim
yook bacım kasık ağrım daha baskın.
kirpik kaşınınca hamile oluyosun diye rivayet mi var ?
Aynısı bana da oldu çok uyuz bi durum
gerçekten çok ilginç inşallah gerçekten pozitif olur tez vakitte
evet bazı büykler böyle anlıyormuş hamileliği :)
bu ay hiç bir yerim ağrımadı bacım. evde nerdeyse giyinik dolaşmadım valla:)))))
kocişimin kirpik dibleri çok ağrıdı....
çözemedim hala... yok sanırım biz bi yerde yanlış yapıyoz. ayak ????
gözlerimi çıkaracağım kaç gündür keşke öyle olsa :)) nerdeeee
hayatım senin yöntem yanlışşş :)
öyle cıbıl olursan etkilenmez. giyinik olup firikikli olacan
haha bu sefer boloncuğum çok komiktii!! doğumhanede yan yana birkaç kadın aynı anda ıkınıyorr... hayal dünyası ne ilginç dimii
gamzeve yasemin dikat edin sölediğiniz herşeyi yaşadım ve bu ay gebeyim dikaat edin
sonra benim gibi nasıl sa yok die bi sürü şey yaptım üstüne bi de düştüm cilası oldu yani(( 5:
gamzeve yasemin dikat edin sölediğiniz herşeyi yaşadım ve bu ay gebeyim dikaat edin
sonra benim gibi nasıl sa yok die bi sürü şey yaptım üstüne bi de düştüm cilası oldu yani(( 5:
hayatım senin yöntem yanlışşş :)
öyle cıbıl olursan etkilenmez. giyinik olup firikikli olacan
1 aydır ağrı kesici son 10 gündür +2 antibiyotik kullanıyorum pazartesi kestim pek sanmıyorum yani öyle bişey olacağı
Olsun tek çift farketmez gelsin de sağlıkla hayırlısıyla
Ama ne dersen de bana ikiz gibi gelio
çocuk düşe kalka büyür demişler. ama sen eğitime erken başlamışsın be gülümm :)) Allah korusun dikkat et artık. sağlam bas. çokta düz ayakkabı giyinme belin ağrır. minik bir topuk olsun.
kirpik kaşınınca hamile oluyosun diye rivayet mi var ?
aynısı bana da oldu çok uyuz bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?