Ilk çocuğunu düşünenler...

evet ilk yaptığımızda 3 hafta gebeyim diye gezdim. sonra regl olunca doktora gittik. çok zor bir durum oluyor. bazen arkadaşlarım gelirken test getiriyodu dalga geçer gibi.

yazık ya ne biçim insanlar var allah akıl fikir versin

gamzecim niye öyle diyon bizimde kirpik diplerimiz ağrıyorya zaman zaman

herhalde öyle dese boğarım oracıkta :))

gamzecim niye öyle diyon bizimde kirpik diplerimiz ağrıyorya zaman zaman

bu ay hiç bir yerim ağrımadı bacım. evde nerdeyse giyinik dolaşmadım valla:)))))
kocişimin kirpik dibleri çok ağrıdı....
çözemedim hala... yok sanırım biz bi yerde yanlış yapıyoz. ayak ????

ya hayır sizi sevmemekle alakalı değil bu ay onlarda benle beraber çok yaklaştı ya o yüzden yoksa ben toplu doğumada razıyım

haha bu sefer boloncuğum çok komiktii!! doğumhanede yan yana birkaç kadın aynı anda ıkınıyorr... hayal dünyası ne ilginç dimii

ay bide şu kirpik karışma olayı varya ona hiç kanmayın :) kaç aydır kirpiklerim birbirine girmiş gibi ama sonuç SIFIR :)

kirpik kaşınınca hamile oluyosun diye rivayet mi var ?

Dimi dimi benim bi kere 5gün geçti dedim kesin hamileyim ille o tek çizgiyi görmemiz lazım ya testi yaptım 2saat geçmedi hastalandım
be kardeşim yapmadan önce gelsene o tek çizgiyi görmeyelim

aynısı bana da oldu çok uyuz bi durum

gamzeve yasemin dikat edin sölediğiniz herşeyi yaşadım ve bu ay gebeyim dikaat edin
sonra benim gibi nasıl sa yok die bi sürü şey yaptım üstüne bi de düştüm cilası oldu yani((5:

bu ay hiç bir yerim ağrımadı bacım. evde nerdeyse giyinik dolaşmadım valla:)))))
kocişimin kirpik dibleri çok ağrıdı....
çözemedim hala... yok sanırım biz bi yerde yanlış yapıyoz. ayak ????

hayatım senin yöntem yanlışşş :)

öyle cıbıl olursan etkilenmez. giyinik olup firikikli olacan

gamzeve yasemin dikat edin sölediğiniz herşeyi yaşadım ve bu ay gebeyim dikaat edin
sonra benim gibi nasıl sa yok die bi sürü şey yaptım üstüne bi de düştüm cilası oldu yani((5:

1 aydır ağrı kesici son 10 gündür +2 antibiyotik kullanıyorum pazartesi kestim pek sanmıyorum yani öyle bişey olacağı

çocuk düşe kalka büyür demişler. ama sen eğitime erken başlamışsın be gülümm :)) Allah korusun dikkat et artık. sağlam bas. çokta düz ayakkabı giyinme belin ağrır. minik bir topuk olsun.

1 aydır ağrı kesici son 10 gündür +2 antibiyotik kullanıyorum pazartesi kestim pek sanmıyorum yani öyle bişey olacağı

allahın işi bende umutlu değildim aama oldu
29 ekimde öğrendim gebe olduğumu
ama dün doktorumada söledim bayramın 3, günü düştüm die
allahtan sıkıntı yok dedi kafamda dönüp duruyodu çünkü

çocuk düşe kalka büyür demişler. ama sen eğitime erken başlamışsın be gülümm :)) Allah korusun dikkat et artık. sağlam bas. çokta düz ayakkabı giyinme belin ağrır. minik bir topuk olsun.

ya evet bilimoydum gebe olduğumu ama yapiştim yere valla
allahtan kıç üstü düşmemişim
sol yanıma yapıştım
doktor iyi korkma bişey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…