Ilk çocuğunu düşünenler...

asbelove sanki sende boş değilsin bu ay içimdeki ses dedi yani

Bilmiyorum be canım ay başından beri çok umutluydum ama yumurtlamanın olmayışı da bu tarz sancılar yapabiliomuş diye duyunca kötü oldum işte
hayallerim yıkıldı ateşimde daha yumurtalamadığımı söylüo zaten

Kızlar sabah aç karnına test yaptım, 2. çizgi çok hafif çıktı, sonra ardından su falan içtim atıştırdım tekrar test yaptım bu sefer çizgi çıkmadı, sizce hamile olma ihtimalim var mı?

ovulasyon testi yap cnm garantiye alırsın
bide sen yumrutlamayı falan geç gün aşırı yap mutlaka biri tutacak ya

tamam kızlar hepimiz için totem yapalım ozaman??? yeni bir bebiş haberi gelene kadar belirtilerden bahsetmeyelim ? :)) (çok zor bir totem oldu yavv)

kızlar benim toplantı başlıyor. bitince gelicem.
soğansuyu saki ol (diyorumda diyene bak:) )
asbelove. Allahın hikmetine sığın canım benim.

dararaam dararaarrm seksen... doksan... :))

canım bende geçen ay yumurtlamadım, ama dediğin gibi çok sancılarım oldu. hatta adet gecikti. fazla aldanmamak lazım.

asyacım topikteki berekete baka sen
sen yumurta bugün olmuştu 16 mm faln

takvime bakacak olursak dün 11. gün bugün 12. gün heralde çatlama için 2 gün daha var ama güven olmakmış takvim. bu ay 4 gün gecikti mesela.. amman çatlasında..
ben tuttururum onu :)) valla dün asken başımdaydı yine.. çok fena disiplin var bizim evde.. disiplinli çalışıyoruz biz

günde kaç mm büyürki bu yumırta?? :)

canım bende geçen ay yumurtlamadım, ama dediğin gibi çok sancılarım oldu. hatta adet gecikti. fazla aldanmamak lazım.

Evet canım dün umutlandım ama sanmıyorum hakkımızda hayırlısı
Böyle ara ara girio ağrı bi anda böyle bıçak saplanıomuş gibi seninde öyle miydi geçen ay

ya cnm bak sen bi daha git yada konuş doktorunla
benim arkadaşım ole muayeneye gitmişti doktora doktor anne olmak istiyomusun demiş
bizim kızda evet ben zaten gebelik öncesi takip için geldim demiş
iyi ozaman bu gece eşinle birlikte ol yarında keza ol çünkü yumurtan ya bu gece yada yarın çatlar demiş
ömrü 24 saat olduğu için bugünü ve yarını iyi değerlendir demiş
2 yaşında bi oğlu var
sen bi daha mı gitsen acaba doktor teyzaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…