- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.221
inş. cnm arada yaz burayada biz bütün gün burdayız merak ederiz bak
ole kaybolma sakın
test yapınca mutlaka yaz ok.
insallah insallah.. bnde öle umuyorum.. sanki bu kadar çok yaklaşmışken, diyorum Allahım bizlerede anne-baba olmayı, o duyguyu tadalım diye dua ediyorum..tsk ederim ilginiz için.herkeslerede dua ediyorum.Rabbim dert verip derman aratmasın, dilerim bizlerinde yüzü güler en yakın zamanda...Aminn...
Evet canım yaa denk gelemedik bi türlü ben çok stres yaptım şu 2gün neden bilmiyorum
Allahım sabır nasip etsin diye dua ediyorum bol bol
Sen nasılsın yemek yedin mi bakem sen
geçen ay üye olmustum buraya., artık buradayım ins. burada insan çok sey öğreniyo, gerçi biraz bildiklerim vardı da, bilmediklerimde oldu.
meselaa :
burdab i arkadas bizim büyükler adetin öne öne kaymaya baslarsa, bebek tutunmak için yer arıyor derler dedi. çok sasırmıstım.
e benmde öle oldu simdi. hadi benzetmiyeyim diyorum.. ama durumlar aynı nasıl benzetmem
tabiki mutlaka yazarım
yemedim daha hazır değilmiş ama menü güzel beklşiyom hadi gel yemek hazır desinle die
valla 70 kilo ile gebe kaldım bole giderse 100 bulacam ben kuzum ama olsun oğlumu sağlıkla kucağıma alımda
bak oğlum diom o kadar hissediyorum yanı
Olsun canım verirsin sonra hayırlısıyla sağlıkla gelsin de oğluşun
Bırak seni bizim bile ağzımız alıştı baksana
hatyırlsı cnm sağlıklı olsunda
inan hiç önemli değil bizim için kız yada erkek olması ama içimden geçen o eşimde ole hisediyomuş oğlum dio demirim geliyo dio başkada bişey demiyo
kız olursa kocaman bi süpriz olur herhalde
Sağlıkla gelsin de canım yumuk yumuk ne güzel kokar o ay yerim onu bennnnnnnnnn
ya demi mis gibi inş cnm ya hoca 13 kasımda gel dedi hemen gelsede gitsen isitoyrum
valla tam buldumcuk oldum sorma sorma
inş. en kısa zamanda sizde gelin peşimden
her akşam dua ediyom inş. rabbim kabul eder
Allah razı olsun canımmm hakkımızda hayırlısı kasım 13 ikimiz içinde önemli bir gün bakalım inşallah hayırlı haberler veririm bende o gün
:) valla bakarda eşref saati olması lazım hayatım. bide. adınız soyadınız.
inş. ben burda size kalp atışlarını duydum derim sende gebeyim dersin
rabbim ne olur böle olsun güzel allahım sen duy sesimi
zar zor bir kase çorba içtim çok şükür..
Sizler daha dönmedinizmi yemekten kızlar
Amin canım aminnnnnnn Allahım umutlarımızı almasın
cnm sen neden yiyemiyosun kusmalar başladı mı yoksa
kusma yok hatta bariz şekilde bulantımda yok..
Ama sanırım ilk zamanlar sütü,yumurtayı,peyniri çok abarttığım için iştah sorunu yaşıyorum.
Acıkıyorum ama bunları yiyecem diye canım istemiyor..Bende bu öğlen gittim çorbacıda sıcak bir çorba içtim.Yanında içecek olması gerekmediği için rahattım..
cnm ya gebe olunca herkes bi çullanıyo zaten üstüne şu yenilecek bu içilecel die
benim kocamda sabah hakmış portkal sıkmış bunu işe götüreceksin dio getirdim biraz içtim gerisin arkadaşlara dağıttım
valla öğlen ofiste ne çıkıyosa onu yiyiom ben
Bizde yemek dışarda yeniyor şehir merkezindeyiz..Hergün helak oluyorum ne yesem diye..Keşke yemek yapılsaydı burdada ne olsa zorla yerdim...
Benim üzerime kimse gelmedi.Ben yaptım bunu kendime...Hamileliğimi öğrendiğimde hemen başladım yumurtalı peynirli kahvaltıya..Sabah akşam süte..Balığa...Tabi bir yerden sonra gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?