- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.241
cnm benim ya yokmu ev yemeği yapan bi yerler
folik asit vermedi ya benim doktor aradım telden sordum nie vermedin die
sen amerikalımısın
patates hamburgerlemi besleniyosun dedi yooo dedim
bizde akdeniz mutfağı denen bi şey var bol bol yeşillik ve meyve tüket sebzeni ye
işte bunlar sana folik asit dedi
doğru :)))
o yüzden bole tyzelerin açtığı ev yemekleri dukkanları oluyo ya ole biyer bulsan bol salatalı sıcak yemek yesen
mesala akşam ben bişey yemek istemiyorum ne yiyiosam ofiste yediklerim valla
ben geldim kizlarr...hamislerimiz nasil bugun...ins bizdede bulanti kusma bas donmesi olur ama hamilelige bagli...kizlar dua eedin bize olurmu?
Ben yemek konusunda sıkıntılıyım.Yemekte soğan görürsem yemeği yiyemiyorum oyüzden dışarda yemek yiyemiyorum..
Evde zorlada olsa yiyorum yemek çok şükür
Bana doktorum folik asit ve vitamin vermişti (elevit) iyiki vermiş yoksa halim dumandı
sen baya hasas olcan galiba cnm ya
benim yamediğim belli başlı şeyler vardır
bamya mesala hayatta yiyemem
onun dışında kokmazsa yiyiorum
Ben yemekte soğanı oldum olası yemem..Çevremde bilir bunu beni yemeğe davet ediyorlarsa yemeklerde soğanlar rendelenir..Hamileliğime özel değil yani..
ha normaldede hassasım diyosun yani seni seni
tsk ederim canim..16 gun gecti adet olmadim cildiracam yaaa..kan tsti nnegatif duphaston diye bir ilac verdi doktor..yurtdisindayim ne yapacam bilmiyorum..:2::2::2:
yemekte soğan görmeyi sevmiyorum napim..Eşimde benim gibi..Yemeğe en küçüğünden bir soğan rendelerim ben
ilk defamı oldu böyle canım
annem vefatt ettiginde oolmustu bundan 4 ay once...10. gun dr gittim kaan tsti yaptim yok..sizce kan tsti dogru sonuc vermismidir?:2::2::2::2:
konuyla alakasız ama konunun başlığını değiştirseniz..
her seferinde "ilk çocuğunu düşüRenler" diye okuyorum, üzülüyorum valla.
GULUMSUN gebeymişsin çokkk sevindim, epeydir uğrayamıyorum sayfaya. Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana da dua et olur mu( Doktor bana tüp bebek dedi. Ağlayıp zırlayıp duruyorum yalnız kaldıkça :S
evet ben de öyle okuyorum ne yazık ki
annem vefatt ettiginde oolmustu bundan 4 ay once...10. gun dr gittim kaan tsti yaptim yok..sizce kan tsti dogru sonuc vermismidir?:2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?