Ilk çocuğunu düşünenler...

ben geldim kizlarr...hamislerimiz nasil bugun...ins bizdede bulanti kusma bas donmesi olur ama hamilelige bagli...kizlar dua eedin bize olurmu?

Ben yemek konusunda sıkıntılıyım.Yemekte soğan görürsem yemeği yiyemiyorum oyüzden dışarda yemek yiyemiyorum..
Evde zorlada olsa yiyorum yemek çok şükür

Bana doktorum folik asit ve vitamin vermişti (elevit) iyiki vermiş yoksa halim dumandı

ben geldim kizlarr...hamislerimiz nasil bugun...ins bizdede bulanti kusma bas donmesi olur ama hamilelige bagli...kizlar dua eedin bize olurmu?

aman canım hamile olunda böyle sıkıntılarınız olmasın...

Dualarımız sizinle inşallah hepiniz peşisıra geleceksiniz

sen baya hasas olcan galiba cnm ya
benim yamediğim belli başlı şeyler vardır
bamya mesala hayatta yiyemem
onun dışında kokmazsa yiyiorum

tsk ederim canim..16 gun gecti adet olmadim cildiracam yaaa..kan tsti nnegatif duphaston diye bir ilac verdi doktor..yurtdisindayim ne yapacam bilmiyorum..:2::2::2:

sen baya hasas olcan galiba cnm ya
benim yamediğim belli başlı şeyler vardır
bamya mesala hayatta yiyemem
onun dışında kokmazsa yiyiorum

Ben yemekte soğanı oldum olası yemem..Çevremde bilir bunu beni yemeğe davet ediyorlarsa yemeklerde soğanlar rendelenir..Hamileliğime özel değil yani..

konuyla alakasız ama konunun başlığını değiştirseniz..
her seferinde "ilk çocuğunu düşüRenler" diye okuyorum, üzülüyorum valla.

annem vefatt ettiginde oolmustu bundan 4 ay once...10. gun dr gittim kaan tsti yaptim yok..sizce kan tsti dogru sonuc vermismidir?:2::2::2::2:

cnm kan testi kesindir banada oldu bi kere
15 gün geçti ve kanda idrarda negetif çıktı ben o negatifi görünce rahatladım tabi ve arkadından geldi kırmızılar

GULUMSUN gebeymişsin çokkk sevindim, epeydir uğrayamıyorum sayfaya. Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana da dua et olur mu ( Doktor bana tüp bebek dedi. Ağlayıp zırlayıp duruyorum yalnız kaldıkça :S

saol cnm çok saol üzülme stres yapma bizde baharda aşılma tutumazsa yaza tüp yapacaktık bak gerek kalmadı inş. sanada gerek kalmaz cnm
arayan herkese inan ki dua ediyorum rabbim isteyeblerin kucağını doldur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…