Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın kızlar
bu 3 cuma meryem suresini bende deneyeyimm kendimiz okursak da olur değil mi çünkü benim bebek istediğimi kimse bilmiyo
çok güzel dostluk kurmuşsunuz bayılıyorumm sizlere hepinize dua adiyorum her namazımın arkasından rabbim evlatlarımızı en kısa zamanda gönderir inşallah

cnm sürekli namaz kılıyosan oku sürekli kılmak lazımmış o yüzaden benim annem okudu

bat bu geçtiğimiz pazartesi erken olursam 29 ekimdi, normal olursam 30 u salı günü idi. dün olmadı. bgünde yok. toplu iğne bası kadar küçücük kahverengi akıntım var baskada yok, ama çok sık idrara gidiyorum.
bir sürü sey yapıldı artık olduysada hangisinin sayesinde oldu bilmiyorum.

Son düzenleme:

inş. olmuştur
normalde benimde adet öncesi kahverengi lekelerim olurdu
bu ayda oldu ama devam etmedi meğer yerleşme kanamasıymış
belkş oledik biraz daha bekle cnm bi kaç gün daha sonra test yap

bak bu topik uğurludur
ayda 2 gebe çıkarıyoruz en az
sen bize haber ver emi test yapınca

hıhı olur haber veririm cnm vermez miyim hiç, hep yıkarım bu kk yı

mesela sizlerde görünce, şu hamilelik takvimine çok özeniyom nedense, bigün bende yapabilicem mi ki diyorum
ama sizde görünce bayılıyorum ne güzel yakışıyo fln diyorum hosuma gidiyo

mesela sizlerde görünce, şu hamilelik takvimine çok özeniyom nedense, bigün bende yapabilicem mi ki diyorum
ama sizde görünce bayılıyorum ne güzel yakışıyo fln diyorum hosuma gidiyo

bende senin gibiydim cnm
ve o idrar testlerinde artık ikinci çizginin hiç olmadığını düşünüyodum
ama rabbim beni yanılttı dilerim peşimizden sende gelirsin bir an önce

İnşallah bebişin seninledir canım Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok maalesef ona emanet ettim ben kendimi
Sorun neden kaynaklanıo anlatmak istersen canım

Güllümsününde aynı olmuştu ve şimdi hamile inşallah seninde bebişin seninledir canım inşallahhhh

insallah insallah.. bnde öle umuyorum.. sanki bu kadar çok yaklaşmışken, diyorum Allahım bizlerede anne-baba olmayı, o duyguyu tadalım diye dua ediyorum..tsk ederim ilginiz için.herkeslerede dua ediyorum.Rabbim dert verip derman aratmasın, dilerim bizlerinde yüzü güler en yakın zamanda...Aminn...

inş. cnm arada yaz burayada biz bütün gün burdayız merak ederiz bak
ole kaybolma sakın
test yapınca mutlaka yaz ok.

amin canımm allahın izniyle inşallah :)

ya kuzu senle bi çakışamadık bugün ben geliyom sen gidiyon sen gidiyon ben geliyom be çiçeğim ya

Evet canım yaa denk gelemedik bi türlü ben çok stres yaptım şu 2gün neden bilmiyorum
Allahım sabır nasip etsin diye dua ediyorum bol bol
Sen nasılsın yemek yedin mi bakem sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…