- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.201
hatırlarsan bende bu cumartesi eşimin sonuçlarını alıp doktora gideektim
bizim bebeğimiz olmuyo die
ve rahim filmiye yumurta takibi başlanacaktı
doktor salı günü beni karşısında görünce hayırdır günlerimi karışıtrdın dedi
inş
sende bunlara gerek kalmadan gebe kalrısın
cnm benim annem yaptı ama sen kime nasıl yaptırırsın bilmiyom
sürekli namaz kılan birine kılıyosan kendin yap
3 hafta cuma günleri
sabah namazından sonra bir tane meryem süresi
birtane yusuf süresi okusunlar ve bebek için dua etsinler
annem tamam yaptım bitti dedi bana cuma günü
ben pzt.gebe olduğumu öğrendim
unutma dünya duayla dönüyo
günaydın kızlar
bu 3 cuma meryem suresini bende deneyeyimm kendimiz okursak da olur değil mi çünkü benim bebek istediğimi kimse bilmiyo
çok güzel dostluk kurmuşsunuz bayılıyorumm sizlere hepinize dua adiyorum her namazımın arkasından rabbim evlatlarımızı en kısa zamanda gönderir inşallah
cnm az önce yazdım 3 cuma sanah namazından sonra meryem ve yusufu süresini oku dua et
annem yaptı inana bende dualar sayesinde gebeyim yoksa zordu biraz
inancını kaybetme sakın
bata ne kadar var
ole soğan suyu falan içemedim
ama bende stres ateş falan vardı
bat bu geçtiğimiz pazartesi erken olursam 29 ekimdi, normal olursam 30 u salı günü idi. dün olmadı. bgünde yok. toplu iğne bası kadar küçücük kahverengi akıntım var baskada yok, ama çok sık idrara gidiyorum.
bir sürü sey yapıldı artık olduysada hangisinin sayesinde oldu bilmiyorum.
inş. olmuştur
normalde benimde adet öncesi kahverengi lekelerim olurdu
bu ayda oldu ama devam etmedi meğer yerleşme kanamasıymış
belkş oledik biraz daha bekle cnm bi kaç gün daha sonra test yap
ama hiç böle olmamıstım.bu sıkıntılarım hiç olmadıydı, hani adet gecikmesi lfn, derdim hep bir rüya gibi, baskaları anlatırken.
bak bu topik uğurludur
ayda 2 gebe çıkarıyoruz en az
sen bize haber ver emi test yapınca
cnm sürekli namaz kılıyosan oku sürekli kılmak lazımmış o yüzaden benim annem okudu
hıhı olur haber veririm cnm vermez miyim hiç, hep yıkarım bu kk yı
sabah namazlarına pek kalkamıyorum ama bundan sonra kalkmaya çalışayım o zaman
mesela sizlerde görünce, şu hamilelik takvimine çok özeniyom nedense, bigün bende yapabilicem mi ki diyorum
ama sizde görünce bayılıyorum ne güzel yakışıyo fln diyorum hosuma gidiyo
mesela sizlerde görünce, şu hamilelik takvimine çok özeniyom nedense, bigün bende yapabilicem mi ki diyorum
ama sizde görünce bayılıyorum ne güzel yakışıyo fln diyorum hosuma gidiyo
ahhh ah ! canımın yandığı kaç 2.5yıl ...
bnde öyle çok dua ediyorum.her namazlarımda, içimden geldiği gibi, son zamanlarda yaptığım Meryem Süresini okuyorum, özellikel sabah namazlarından sonra daha vaktim oluyor.gündüz ise vakit buludğmda okuyorum. ins cnm. Rabbim umutlarımızın kapılarını kapatmasın insallah.
son 3aydır adetim öne öne kaymaya baslıyordu
bu ay ise, yine ölemi olucak derken, paztresi bekliğiyim yine bigün erken dedim.ogün yok
normali temiz kaldığım 20.gün olurdum hep, salı bekledim yine ollmadı.ama gündüzden öyle bir atessli bi bel ağrısı oldu hep dinlendim.
dün çarsamba yine yok .
vücudumda bi atesim var onu hissediyorum, arada bir çoğalıyor, idrarıma sık gidiyorum.çok su içerim ondan mı bilmiyorum artık.akıntım olmadı suana kadar çok sükür.
ama soğansuyu içtim 5-6 kere o yapar mı bilmiyorum böyle gecikme fln ?
bgün persembe bakalım nolcak.
dedim tahlile acele etsem çıkmayabilir mi ki, ama kan tahlili yapmak istiyorum. olmadı bi dk a gidicem muayneye, yoksa bile adetim neden gecikti . diye.
bat bu geçtiğimiz pazartesi erken olursam 29 ekimdi, normal olursam 30 u salı günü idi. dün olmadı. bgünde yok. toplu iğne bası kadar küçücük kahverengi akıntım var baskada yok, ama çok sık idrara gidiyorum.
bir sürü sey yapıldı artık olduysada hangisinin sayesinde oldu bilmiyorum.
herşeyin bi zamanı var yeterki rabbim nasip etsin zamanını bekler herşey
Çok doğru söylüyorsun canım sanırım biz biraz sabırsız davranıyoruzz
insallah insallah.. bnde öle umuyorum.. sanki bu kadar çok yaklaşmışken, diyorum Allahım bizlerede anne-baba olmayı, o duyguyu tadalım diye dua ediyorum..tsk ederim ilginiz için.herkeslerede dua ediyorum.Rabbim dert verip derman aratmasın, dilerim bizlerinde yüzü güler en yakın zamanda...Aminn...
insallah insallah.. bnde öle umuyorum.. sanki bu kadar çok yaklaşmışken, diyorum Allahım bizlerede anne-baba olmayı, o duyguyu tadalım diye dua ediyorum..tsk ederim ilginiz için.herkeslerede dua ediyorum.Rabbim dert verip derman aratmasın, dilerim bizlerinde yüzü güler en yakın zamanda...Aminn...
ya kuzu senle bi çakışamadık bugün ben geliyom sen gidiyon sen gidiyon ben geliyom be çiçeğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?