- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.181
arka arkaya olması gerek dimi canım adet olacakmış benim görümce haftasonu bittikten sonra başlayacak mecburen
3 haftanın cuması yanı toplamda 3 kere yapılıyo cumadan cumaya
saol canım yarın başlayayım ben o zaman
başla başla allahın hikmetinden sual olunmaz
3 haftanın cuması yanı toplamda 3 kere yapılıyo cumadan cumaya
evet cnm 3 cuma peş peşe olacak
onun ki biraz uzun sürüyo anam 8gün kadar aradaki cumayı atlar muhtemelen cumalar peş peşe olması gerek dimi okuduğun ara veremiyorsun
allah kabul etsin o zaman dualarımızı :)
İlk çocuğunu düsünenler
ben ben benhep ben
bu gece rüyamda bebegımı emziriyordum ama cok güzeldi bir türlü tutmuyordu göğsümü oyun oynuyordu sanki benimle çok güzeldii
hoşgeldin
seni görüyorum hep hatta bi kaç soruma cavap vermışliğinde var
dilerim rabbimden daha fazla bekletmez cnm
amin cnm bu günlerde beklemedeyim zaten, Rabbim mutlu sonuç alabilmeyi nasip etsin insallah.tsk ederim cnm dileklerin için.
amin cnm bu günlerde beklemedeyim zaten, Rabbim mutlu sonuç alabilmeyi nasip etsin insallah.tsk ederim cnm dileklerin için.
ben 2,5 yıl bekledim ve senin daha çok beklediğini biliyorum cnm
ama her gece bekleyenlere dua ediyorum
inş. sende beklemezsin artık
uzun zamandan sonra ilk defa gördüm bebekli bir rüya ya cok heycanlıyım :)oy yerim onu ben yeriimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahhh ah ! canımın yandığı kaç 2.5yıl ...
bnde öyle çok dua ediyorum.her namazlarımda, içimden geldiği gibi, son zamanlarda yaptığım Meryem Süresini okuyorum, özellikel sabah namazlarından sonra daha vaktim oluyor.gündüz ise vakit buludğmda okuyorum. ins cnm. Rabbim umutlarımızın kapılarını kapatmasın insallah.
son 3aydır adetim öne öne kaymaya baslıyordu
bu ay ise, yine ölemi olucak derken, paztresi bekliğiyim yine bigün erken dedim.ogün yok
normali temiz kaldığım 20.gün olurdum hep, salı bekledim yine ollmadı.ama gündüzden öyle bir atessli bi bel ağrısı oldu hep dinlendim.
dün çarsamba yine yok .
vücudumda bi atesim var onu hissediyorum, arada bir çoğalıyor, idrarıma sık gidiyorum.çok su içerim ondan mı bilmiyorum artık.akıntım olmadı suana kadar çok sükür.
ama soğansuyu içtim 5-6 kere o yapar mı bilmiyorum böyle gecikme fln ?
bgün persembe bakalım nolcak.
dedim tahlile acele etsem çıkmayabilir mi ki, ama kan tahlili yapmak istiyorum. olmadı bi dk a gidicem muayneye, yoksa bile adetim neden gecikti . diye.
ahhh ah ! canımın yandığı kaç 2.5yıl ...
bnde öyle çok dua ediyorum.her namazlarımda, içimden geldiği gibi, son zamanlarda yaptığım Meryem Süresini okuyorum, özellikel sabah namazlarından sonra daha vaktim oluyor.gündüz ise vakit buludğmda okuyorum. ins cnm. Rabbim umutlarımızın kapılarını kapatmasın insallah.
son 3aydır adetim öne öne kaymaya baslıyordu
bu ay ise, yine ölemi olucak derken, paztresi bekliğiyim yine bigün erken dedim.ogün yok
normali temiz kaldığım 20.gün olurdum hep, salı bekledim yine ollmadı.ama gündüzden öyle bir atessli bi bel ağrısı oldu hep dinlendim.
dün çarsamba yine yok .
vücudumda bi atesim var onu hissediyorum, arada bir çoğalıyor, idrarıma sık gidiyorum.çok su içerim ondan mı bilmiyorum artık.akıntım olmadı suana kadar çok sükür.
ama soğansuyu içtim 5-6 kere o yapar mı bilmiyorum böyle gecikme fln ?
bgün persembe bakalım nolcak.
dedim tahlile acele etsem çıkmayabilir mi ki, ama kan tahlili yapmak istiyorum. olmadı bi dk a gidicem muayneye, yoksa bile adetim neden gecikti . diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?