- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.281
Ay kızlar ne güldüm ne güldüm
Bizim dükkanda fare avına çıkıldı görmeniz lazımdı herkes bi yerde ben fareden tırsan biri olarak kapıda beklemek suretiyle ava çıkan arkadaşlara emir yağdıraraktan olayı çözdük
Ama herkes tırsak bir şekilde fare peşinde koştu ya çıkarsa diye izlemek çok komikti yerlere yattım gülmekten vallaaa
kan için beklerken doğururum heralde:)))))
belkide bu topicin demirbaşları olduk ondan direk cevaplanıyor
ya evet açmışlar oraya topic temmuz anası haziran anası die
yazıyom bende varım die dana yerine bile koymuyolar ya((((
yok ya burda ki içtenlik hiçbi topicte yok be güzelim
ya evet açmışlar oraya topic temmuz anası haziran anası die
yazıyom bende varım die dana yerine bile koymuyolar ya((((
ayy banada olmuştu. koltuğun üstüne çıkmış. bana dedilerki yavaşça kalk ve dışarı çık. neyse çıktım. pat küüttt sesler geldi içerden baktım kürekle almış götürüyolar
ben ölürüm görürsem orada ama bizim çocuklar çok komikti yaaa görmen lazımdı asyacım güya erkek olacaklar benden tırsak çıktı bi tanesi hele görünce hayvanı gam gam star dansı yaptı o derece yaneee
üzülme seeennn... açarız bizde topikkk noolacak ..
benced en azından kibarız biz gelene bi hoşgeldin diyok yanı bunlarda oda yok hıh
kıyamam sana beenn valla ben başka topiclere bakmıyorum bile hıhhh :)))
ayy banada olmuştu. koltuğun üstüne çıkmış. bana dedilerki yavaşça kalk ve dışarı çık. neyse çıktım. pat küüttt sesler geldi içerden baktım kürekle almış götürüyolar
benced en azından kibarız biz gelene bi hoşgeldin diyok yanı bunlarda oda yok hıh
yok ya buranın yeride tadı başka anca biz hep beraber başak topige geceriz anca o tatı alırım yeniden
hayır ya şurda altı üstü 5 gün bekleyecen ne sanki yani
tut bi yerlerini doğurmak düşürmek yasak gelir dikerim oraları haberin olsun
şaka bi tarafa inş. kzum olmuştur ve daha önceki gibi olmaz rabbim yar ve yardımcın olsun
üzülme seeennn... açarız bizde topikkk noolacak ..
kim kiminle konuşuyor belli değil o topiklerde..Bağırasım geliyor bende insanım bende hamileyim
ööğğhhhh kusuyorum galiba... aman nolur kapatalım ağzımın tadı değişti....
güllümsününnn topiciii diye :)
sana sonuna kadr katılıyom ya
ya boswer insanın oturduğu yerde başı döenrmi
benim başım 3,5 atıyo yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?