- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.301
bende bakmayacam bi daha hıh
kim kiminle konuşuyor belli değil o topiklerde..Bağırasım geliyor bende insanım bende hamileyim
şımarıyım mı azcık azcık yani
inş canım :)) sağol .. çok korkuyorum bende. doktor gebelik oluşursa içeri alacak beni bir kaç gün. pıhtılaşmayı hastanede çözecek.
dikme işine gelince gebe olmasamda dik bacım bu ay cezalı benimki. dikte ulaşamasın hıyar.
sana sonuna kadr katılıyom ya
ya boswer insanın oturduğu yerde başı döenrmi
benim başım 3,5 atıyo yandan yandan
şımarıyım mı azcık azcık yani
Dönsün tabi kuzum hamile olduğunu unutma diye dönüyo
inş canım :)) sağol .. çok korkuyorum bende. doktor gebelik oluşursa içeri alacak beni bir kaç gün. pıhtılaşmayı hastanede çözecek.
dikme işine gelince gebe olmasamda dik bacım bu ay cezalı benimki. dikte ulaşamasın hıyar.
ben bu topiği kaliteli insanlar olduğu için seviyorum. kimse kimseye haddini aşmıyor, akıl vermiyor sadece öneri çözüüm sunuyor.
yada dertdini söyleyi cevabını alınca gitmiyor. önemsenmek istiyorsan önce önemsemek gerekiyor. ben bu yüzden seviyorum sizi beaa. :))
yaaa kızlar
bu akşam dr.um nöbetçiymiş görümcem diyki gel gidelim bu sancılarının nedeni neymiş bi muayene ol diyyyy
ne yapsam gitsem mi korkuyorum sankiiiiii
Dönsün tabi kuzum hamile olduğunu unutma diye dönüyo
yaaa kızlar
bu akşam dr.um nöbetçiymiş görümcem diyki gel gidelim bu sancılarının nedeni neymiş bi muayene ol diyyyy
ben bu topiği kaliteli insanlar olduğu için seviyorum. kimse kimseye haddini aşmıyor, akıl vermiyor sadece öneri çözüüm sunuyor.
yada dertdini söyleyi cevabını alınca gitmiyor. önemsenmek istiyorsan önce önemsemek gerekiyor. ben bu yüzden seviyorum sizi beaa. :))
demi aama eşşek sıpam ansını mahvediyo valla
yaaa kızlar
İnşallah herşey yolunda gidecek canım. ama lütfen geçen defaki kigi yok sıkıldım işe gildim yok yatamam filan yapma. bir süre geçene kadar dikkat.. :))
aa başdönmesi hemen başlıyormu böyle??
ole deme ole deme
lazım o adam bunun 2, var 3. var demi
bata ne kadar vardı canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?