Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım benim inanıp yapıyoruz ancak onlardan faydalarını gören insanlarla görüşerek yapıoruz bunu umut evet haklısın herşey bir umut bizim için ancak buna inanarak sadece kendini kahredersin yorarsın buna da hiçbir şekilde emin olamazsın zaten bir de bazen bizim için şer dediğimiz şeyler aslında hayrımızadır birazda bu taraftan bakarsan kendini daha rahat hissedersin bol bol dua et bence tek çıkar yolun bu Allahtan başka sığınacak kapımız mı var

ama ne tuhafdır ki, ben günüm geçmeye baslamısken 3-4gün üstüne gördüm öyle bir rüya.. ve rüyadan sonar adet olmaya basladım.. hepsi birer rastlantı mı o zaman ? ben hiç yok gibi düsünemiyorum cünkü çok frkıl hissediyodum kendimi, görüslerim her ay acır dokunamam bile, smdi hiç acıması yok suan da bile südece büyümüsler gibi normaller .. :s
hiç akıntım yoktu, günüm geçerkene günlerce, rahim ağzım kuruydu, normal bigünümdeymişim gibiydim.. ama o rüyadan sonra yavas yavas ıslaklık olmaya başladı..
off ne düsünceğimi bilmiyom. hepsi rastlantı olamaz yaaaaaaa :S

Son düzenleme:
Aman Allah korudu canım benim isteyerek bilerek yapmadın ya sende şimdiden sonra dikkat edeceksin
demire ve kendine dikkat

evet cnm ya bizim topigin olduğu bölüümde bebeğimi kalp atıışını ne zaman duydunuz die bi konu varya onu okudum elim ayağıma karıştı kızlar bana dua edin ne olur bu bebek doğsun onu kaybetme düşüncesi beni mahvediyo inş.
kalp atışlarını duyarım

cnm en iyisi senin doktora gitmen
düşükmü yapıyon ne oluyo anlarısın
başka yolu yok be cnm onlar bakar bilir senide aydınlatılr

cnm en iyisi senin doktora gitmen
düşükmü yapıyon ne oluyo anlarısın
başka yolu yok be cnm onlar bakar bilir senide aydınlatılr

evt cnm biliyorum.. şu bikaç gün içinde akıntılarım ne oluyo ne bitiyo duruma göre hemen gidicem

olurda öyleyse, nerden bilicem düsük mü ne olduğunu, ya ben gidene kadar

ya cnm hiç düşük te yapmadım gebede kalamamıştım
ama mesale gelen adet gibi bi baksan forma belki düşük farklıdır adet kanamasından
en azında kanaman düşük gibiyse hemen bi acile falan gidersin

Canım herşey doktor olmuyor bazen..Ümmü sübyan diye birşey var.Bebeği öldürüyor yada sakatlıyor..

Yeğenim 2-3 yaşından itibaren kriz geçiriyordu dili geriye kaçıyordu falan..Çok korktuk.Epilepsiden şüphelendi doktorlar ama tüm tetkikleri birkaç kez yapmalarına rağmen bişey çıkmadı..Sonuç olarak uyku düzensizliği dediler çıktılar işin içinden..

Bizde böyle olunca hocaya gittik bu sefer ümmü sübyan çocuğu sakatlamış dedi.Bir muska yazdı.O gün bugün yeğenimde birşey yok..Hoca o sırada bana dediki sendede var ümmü sübyan hamileliğinde gel muska verecem dedi..Ben bunu unutmuştum.İyi oldu hatırlattın..

Duadan zarar gelmez güvendiğin bir hoca varsa git bence

Son düzenleme:

kesinlikle! bu kadar düşünmek hiç doğru değil. bir hobi şart!! Bence en büyük sorun çok düşünmek takmak! doktorumda öyle dedi. nekadar çok düşünüp üstüne düşersen olmaz oluruna bırak bir süre dedi... zamanla olmuyorsa tıbbi girişimler ozaman olur tabi. ama biz insanoğlu pozitif düşünmesini öğrenemediğimiz için illa kendimizi huylandıracaz.

ya cnm hiç düşük te yapmadım gebede kalamamıştım
ama mesale gelen adet gibi bi baksan forma belki düşük farklıdır adet kanamasından
en azında kanaman düşük gibiyse hemen bi acile falan gidersin

yaa gullumsun hakkını helal et arkadasım, sizi de bugün çok yordum

yaa netten baktım da simdi düsük kanaması nasıl olur ne kadar sürer gibisinden de
bunu yazıyordu :

Düşüğün semptomları değişir. Bazı kadınlar için, en önemli uyarı işareti artık hamile olmadıklarını hissetmeleridir.

ya ben (Bazı kadınlar için, en önemli uyarı işareti artık hamile olmadıklarını hissetmeleridir. ) yanlıs okumus anlamısım.. artık hamile olduklarını hissetmeleridir die okuduydum yaa

yani bilmiyorum da, ben öleydim..çok sık idrara gidiyordum, hiç akıntım yoktu, günüm geciyodu.dualarımda içimdeki his bambaskaydı.. sanki o kadar çok yaşlaştığıma inanıyordum ki anlatamam yaa

Genellikle bir kadın krampla birlikte azdan çoğa doğru giden kanama yaşayacaktır. Süreç bir gün de, birkaç gün de sürebilir.

bakim kanamanın durumuna göre gidicem ultrasona

Son düzenleme:

Boswer simdiye kadar yazdığım bikaç msjımı da okuduysan durum böyle

cnm varsa bi hakkımız helelı hoş olsun uzuluyosun die uzuluyorum be bitanem
ne kadar üzügün olduğunu tahmin edebiliyorum yokmu yakınında bi poliklink falan
benim gebelik şüphem vardı
düşük yapıyo gibi hissediyorum kendimi eğer ole bile değilse emin olmak istiyorum desen kovacak değiller ya seni

Boswer simdiye kadar yazdığım bikaç msjımı da okuduysan durum böyle

burda bir arkadaşımız vardı acemiperi..O bir düşük yapmıştı.Koyu ve pıhtılı...Normal değilmiş..Oda hamilelik belirtileri yaşayıp sonra hüsrana uğramıştı meğer düşük yapmış..

Seninki düşükmü bilmiyorum ama ümmü sübyan diye birşey var onu anlatmak istedim aslında..Bazen sebebi anlaşılamayan şeyler oluyor malesef..Duadan zarar gelmez içinde şüphe oluştuysa git bir güvendiğin hocaya..

Bizde anneye yapılmadıysa sübyan muskası çocuğa muhakak yapılır.Bunu hatırlattığın iyi oldu bana hocanın dediği şeyi hatırladım..Bir danışayım bakalım..Zararı yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…