- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.541
canım benim işte insan basına neler neler geldikten sonra hersey duyuyo..
hamile kalmadan nasıl olur bilemedim ki demeşsin ? ben hissediyodum bana göre vardı..., ben ta ki günüm geçmeye basladığında gördüm öyle bir rüya... çok arada bir beni birseyler korkutuyo öle rüyalarımda, ya bağırarak uyanıyom, ya ağlıyarak ..
adet gibi değildim cünkü göğüs acılamarım yoktu, halen daha yok, sadece büyümüs gibiler, birde hiç böle adet yaşamamıştım.. hadi ben kendime inandım da böle düsünüyorum desem, içimde bir his vardı, onca dualarımdan içimde hissettiğim histi bu. . hadi her duyduğuna inanma desen, e simdi çocuk olsun die bir umud herseyi yapıyoruz, soğansuyu, dualar, keçiboynuzu,arısütü vs. ve daha birçok sey .. bu da bir nevi her duyduğumuza bir çesit inanıpta yapmıyo muyus arkadasım :26:
afferin doğrusunu yappıyosun bak benim tutumuş bilemedim düştüm
hala aklıma geldikçe acayip kızıyorum kendime
Canım benim inanıp yapıyoruz ancak onlardan faydalarını gören insanlarla görüşerek yapıoruz bunu umut evet haklısın herşey bir umut bizim için ancak buna inanarak sadece kendini kahredersin yorarsın buna da hiçbir şekilde emin olamazsın zaten bir de bazen bizim için şer dediğimiz şeyler aslında hayrımızadır birazda bu taraftan bakarsan kendini daha rahat hissedersin bol bol dua et bence tek çıkar yolun bu Allahtan başka sığınacak kapımız mı var
Aman Allah korudu canım benim isteyerek bilerek yapmadın ya sende şimdiden sonra dikkat edeceksin
demire ve kendine dikkat
ama ne tuhafdır ki, ben günüm geçmeye baslamısken 3-4gün üstüne gördüm öyle bir rüya.. ve rüyadan sonar adet olmaya basladım.. hepsi birer rastlantı mı o zaman ? ben hiç yok gibi düsünemiyorum cünkü çok frkıl hissediyodum kendimi, görüslerim her ay acır dokunamam bile, smdi hiç acıması yok suan da bile südece büyümüsler gibi normaller .. :s
21mm canımcım 22 mm diyebiliriz ama dedi her an çatlayabilir dedi
cnm en iyisi senin doktora gitmen
düşükmü yapıyon ne oluyo anlarısın
başka yolu yok be cnm onlar bakar bilir senide aydınlatılr
nerelere gittiniz yavrucuklarrrr:44:
inşallah benimki de çatlar ya. şimdi çatlamazsa gelecek ayada yumurta oluşmazsa ohooo :?
asya seninkide olgunlaşmış ve çatlamış olabilr bitanem bu aralar dikkat et kuzu aman diyim
evt cnm biliyorum.. şu bikaç gün içinde akıntılarım ne oluyo ne bitiyo duruma göre hemen gidicem
tamam ama çok bekletme eğer düşündüğün gibi düşük falan yapıyosan
tehlikeli olablr ok.çok bekleme sakın
olurda öyleyse, nerden bilicem düsük mü ne olduğunu, ya ben gidene kadar
kızlar ben bisey danısmak , sormak istiyorum sizlere..
ben çok takıldım bu durumuma..
unuttuğum birsey var yeni aklıma geldi..
rüyada korkutulunca bebek düser mi ??
yani korkudan dolayı, cünkü benim günüm geçiyordu, adet olucam gibi değildi ..göğüslerim de hiç acıma yoktu simdi bile yok.. sadece büyümüsler gibiydi ....günüm geçmeey baslayınca gördüm ben o rüyayı..
ve suan da üzüntüm bambaska bir hal aldı .. ne düsünceğimi bilmiyorum..
bir ablama danıstımm dedim böle böle..
hani sübyanlık fln dedi. birsey senin çocuğunun olmasını istemiyor .. ondan senin günün geçmeye baslayınca rüyana girip korkuttu seni deyip kadıncağız ahlanıp vahlanmaya basladı . .. ben şok oldummmm...siz ne düsünürsünüz bu konuda nolur bisi deyin :26:
Valla ben ilk defa duydum canım lohusayken veya hamileyken dikkat etmek gerek biliorum ama daha hamile kalmadan nasıl olur bilemedim canım,
Bence senin bir an önce bir uğraş faaliyet bulman lazım bence yoksa düşün düşün mahvedersin kendini....
ya cnm hiç düşük te yapmadım gebede kalamamıştım
ama mesale gelen adet gibi bi baksan forma belki düşük farklıdır adet kanamasından
en azında kanaman düşük gibiyse hemen bi acile falan gidersin
Canım herşey doktor olmuyor bazen..Ümmü sübyan diye birşey var.Bebeği öldürüyor yada sakatlıyor..
Yeğenim 2-3 yaşından itibaren kriz geçiriyordu dili geriye kaçıyordu falan..Çok korktuk.Epilepsiden şüphelendi doktorlar ama tüm tetkikleri birkaç kez yapmalarına rağmen bişey çıkmadı..Sonuç olarak uyku düzensizliği dediler çıktılar işin içinden..
Bizde böyle olunca hocaya gittik bu sefer ümmü sübyan çocuğu sakatlamış dedi.Bir muska yazdı.O gün bugün yeğenimde birşey yok..Hoca o sırada bana dediki sendede var ümmü sübyan hamileliğinde gel muska verecem dedi..Ben bunu unutmuştum.İyi oldu hatırlattın..
Duadan zarar gelmez güvendiğin bir hoca varsa git bence
yaa gullumsun hakkını helal et arkadasım, sizi de bugün çok yordum
yaa netten baktım da simdi düsük kanaması nasıl olur ne kadar sürer gibisinden de
bunu yazıyordu :
Düşüğün semptomları değişir. Bazı kadınlar için, en önemli uyarı işareti artık hamile olmadıklarını hissetmeleridir.
yani bilmiyorum da, ben öleydim..çok sık idrara gidiyordum, hiç akıntım yoktu, günüm geciyodu.dualarımda içimdeki his bambaskaydı.. sanki o kadar çok yaşlaştığıma inanıyordum ki anlatamam yaa
Genellikle bir kadın krampla birlikte azdan çoğa doğru giden kanama yaşayacaktır. Süreç bir gün de, birkaç gün de sürebilir.
bakim kanamanın durumuna göre gidicem ultrasona
yaa gullumsun hakkını helal et arkadasım, sizi de bugün çok yordum
yaa netten baktım da simdi düsük kanaması nasıl olur ne kadar sürer gibisinden de
bunu yazıyordu :
Düşüğün semptomları değişir. Bazı kadınlar için, en önemli uyarı işareti artık hamile olmadıklarını hissetmeleridir.
ya ben (Bazı kadınlar için, en önemli uyarı işareti artık hamile olmadıklarını hissetmeleridir. ) yanlıs okumus anlamısım.. artık hamile olduklarını hissetmeleridir die okuduydum yaa
yani bilmiyorum da, ben öleydim..çok sık idrara gidiyordum, hiç akıntım yoktu, günüm geciyodu.dualarımda içimdeki his bambaskaydı.. sanki o kadar çok yaşlaştığıma inanıyordum ki anlatamam yaa
Genellikle bir kadın krampla birlikte azdan çoğa doğru giden kanama yaşayacaktır. Süreç bir gün de, birkaç gün de sürebilir.
bakim kanamanın durumuna göre gidicem ultrasona
Boswer simdiye kadar yazdığım bikaç msjımı da okuduysan durum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?