Ilk çocuğunu düşünenler...

ooohhhhh tananammm tananaaanaaammm. ağrı azaldı kasıklarda. sol batıyooo. memeler hala acıyooo....
yarın doktor bekliyooo:))))
yusuuuffff yusuuuffff.... ses duyan varmı kızlaaarrr...

yav arkadaş insan niye herbişeyden korkar anlamadımki... :))) biri bitse diğeri başlar. ben yumurtam çatlamayacak diye korkuyorum, gamze bebiş yoksa diye korkuyor, gülümsün kalbi atıyormu diyor, umut düşükmü yaptım acaba diyor... bitmiyor arkadaşşş

kaderimizde ne varsa yaşayacaz kızlar, korkulun kadere faydası yok.. ben artık korkmuyorum!! olmazsa gelecek ay oda olmazsa seneye oda olmazsa belkide sevgili gibi yaşamak kısmettir... bu ne yaahhuuu bıktım korkmayın bakim sizde!!!! kızıyorum haaaa.... :)

gamzecimmmm ins iyi haberlerle gelirsn sevincini paylasirsin bizimle tatlimmm...olumlu bakiyorum ama icimde sknti var...

ben bebiş varmı yokmu ondan değil. doktorun alttan muayenesinden korkuyorumm bacıımm. :)))) çok karıştırıyo beeeaaa....eline alıyo bi çubuk gibim bişey.. allah ne verdiyse dürtüyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…