- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.621
nasıl tatlıyız ama demi demi hadi söle oğlumda duymak isiyo bak ona göre
ben hamilelikten şüpheleniyorum gülümsün testmi yapsak
öylesiniz tabi canımmm :) çokk tatlısınızzzz...
nasıl tatlıyız ama demi demi hadi söle oğlumda duymak isiyo bak ona göre
teyzesinin kuzusu neler de istomuş bakayım yerim onu bennn
Gamzecik yarın randevu kaçta söyledin de kaçırdım mı yoksa
oy saol teyzesi bizde seni çok sefiyozzzzzzzzzzzzzzzzzz
kizlarrr ben hala adet olmadimmm cildiracam esim yarin test yapacak bklim durumu nasil..addet olup bende test yapcm sonra igne tedavisi...ins olur moral olur bana :2:
bilmem ki yapsak mı acep
09:15 te yarın sabah...
o zamannnn güllümsünden alırız haberleri yaaniiiii bakın beni de buralarda habersiz bırakmayın çaat diye çatlarım meraktan geldiğinzde bulamazsınız beni
ooohhhhh tananammm tananaaanaaammm. ağrı azaldı kasıklarda. sol batıyooo. memeler hala acıyooo....
yarın doktor bekliyooo:))))
yusuuuffff yusuuuffff.... ses duyan varmı kızlaaarrr...
Ay kızlar iyi ki varsınız yaa sizi bulamasaydım böyle karalar bağlamış oturuodum bat gelsin diyee
yav arkadaş insan niye herbişeyden korkar anlamadımki... :))) biri bitse diğeri başlar. ben yumurtam çatlamayacak diye korkuyorum, gamze bebiş yoksa diye korkuyor, gülümsün kalbi atıyormu diyor, umut düşükmü yaptım acaba diyor... bitmiyor arkadaşşş
kaderimizde ne varsa yaşayacaz kızlar, korkulun kadere faydası yok.. ben artık korkmuyorum!! olmazsa gelecek ay oda olmazsa seneye oda olmazsa belkide sevgili gibi yaşamak kısmettir... bu ne yaahhuuubıktım korkmayın bakim sizde!!!! kızıyorum haaaa.... :)
balon dediğiniz ney kızlar yaaaGamzecimm hayırlı olsun çok sevindimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?