- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.961
ya yapsın ama yapamıyo işte
ortalık daha fena batıyo
mutfakta bi potakal sıktı gel gör yanı her yer portakal
temizledim dio bide daha da çıldırıyorum ben
onlarda kurumuş ki nasıl çıkacak merak ediyorum şimdide ütüye başladı
ya çok sinirliyim asya kafasında iki tel var onuda ben yolacam şimdi o kadar
KIYAMAM SANA BEENNN... senin kocana isim buldum been! ACEMİBABA
bak kv. hala yanımda bana fena bakıyor. onun bakışları paha biçilemezzzsana gönderirim haaaa....
ya zaten doktor bebek sinir yapar demişti
valla çığlık atacam inaıdıma yapıyo ya sanki
bir gömlek ütülüyo gülermisin ağlarmısın ya
kollara gerek yokmuş
o ne demekse
[/B]
ahhhh o bakislarrrrrr
yaa sorma akşam akşam fena fırça kaydı bana.... :) tabi ben geyiğe vurdum. napim?
KIYAMAM SANA BEENNN... senin kocana isim buldum been! ACEMİBABA
bak kv. hala yanımda bana fena bakıyor. onun bakışları paha biçilemezzzsana gönderirim haaaa....
sen şimdi hassas bir zamandasın tabi geçecek gülüm ama kendini yıpratma be kuzum. hamileliğinin tadını çıkar. Çok şükür bak bebeğin seninle artık 3 kişilik bir aile olacaksınız. güzel düşün ferahlarsın.
yaa sorma akşam akşam fena fırça kaydı bana.... :) tabi ben geyiğe vurdum. napim?
nedennnn tatlimmm amannn konusur konusurrr susarlarrrr sen keyfineee bakkkk
ya aslında yardımcı oluyum derken beni daha fazla yoruyo farkında değil
bide biliyosan donuna kadar ben hazırlardım zaten şimdi herşeyi yapmaya çalışıyo ve heryeri bir birine katıyo
o bugün çalışmıyo temizlik yaptım dedi
eve baktım ole bişey göremedim
yani
iyide banyolar falan felaket sen neyin temziliğini yaptın dedim süpürdüm dio ya
ona göre evi süpürmek yeterli yani ki oda nasıl süpürme anlamadım köşelerin pislkikleri hala duruyo
iyi yapmışsın yapıyoz deniyoz falan deme sürekli başında olur sonra
öyle deme kıız belli çabalamış işte.. senin için bişeyler yapmaya çalışmış. :) çocuk gibi oluyorlar işte.. güya iş yapıyorlar ama batırıyorlar. çocuklarda öyle değimi ? :)
DİREK OĞLUN KORKUYOR DEDİM
kızlar evde test yaptım pozitif iki tane çizgi
dün siz ole diyince kocamı gece eczeneye gönderdim
sabah ilk idrarımla yaptım ve pozitif
allahıma binlerce kez şükürler olsun
elim ayağım titriyo bayramda şekerim gerçekten gelmiş
Grip olduk melegimle. Atlatmaya calisiyorduk teyzesi. Kocisimle flort asamasini gectik. Doktor son bir aya kadar serbest kanama olursa ara verin dedi. Herufum sevincten deli oldudaisy nasılsın biraz geçtimi bulantılar
bu arada acemi peri nerelerde ya tail biteli 2 gün oldu yoksam o devam mı ediyi
kızlar gamze hamileeeeee
kan sonucu gayet iyi 564 çok şükür
oh oh çakkıdı çakkıdı
günaydın çiçeklerim. bugün bebeğimle ilk mesai günü. hastaneyi görseydiniz çok trajikti bütün aile.önce bankodan sonucu aldık nasıl bir çığlık kopardım ağlamaya başladım anlatamam. oradaki herkes ağladı benimle. saatlerce k.p ağlamasını susturmaya çalıştık. adamcağız ağlamaktan konuşamadı. çok şükür sağlıklı bebeğim. değerlerimde normal çıktı. doktorum düşük tehlikesine kaşı hemen ilaç başladı.dün bütün gün yattım tembellik ettim. bugün patronumla konuşucam bakalım ne dicek:))))
hepinize çook ama çook tşk ederim. Allah sizlerden razı olsun. okudum şimdi yazdıklarınızı. dokorum içeri girer girmez sarıldı bana. ve ne olursa olsun sonuna kadar seninleyim dedi.:)))
hepinizi çok seviyorum. tşk.
Tebrikler gullumsunnnnn. Ben sana demedim mi deli kizo gicik akraba ve arkadaslarin catir catir catlasinlar simdi
Grip olduk melegimle. Atlatmaya calisiyorduk teyzesi. Kocisimle flort asamasini gectik. Doktor son bir aya kadar serbest kanama olursa ara verin dedi. Herufum sevincten deli oldu
Tebrikler gamzecim
GUllumsunle sen hem cok sevindirdiniz hem de aglattiniz beni. Ne guzel haberler gelmis boyle
Kizlar bakin ne guzel teker teker hamile aberleri aliyoruz. Size demistim buradan haberleriniz alacagiz, bebeklerimizi beraber buyutecegiz diye
Darisi hasretle bebek bekleyen diger arkadaslarimin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?