- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.981
günaydın çiçeklerim. bugün bebeğimle ilk mesai günü. hastaneyi görseydiniz çok trajikti bütün aile.önce bankodan sonucu aldık nasıl bir çığlık kopardım ağlamaya başladım anlatamam. oradaki herkes ağladı benimle. saatlerce k.p ağlamasını susturmaya çalıştık. adamcağız ağlamaktan konuşamadı. çok şükür sağlıklı bebeğim. değerlerimde normal çıktı. doktorum düşük tehlikesine kaşı hemen ilaç başladı.dün bütün gün yattım tembellik ettim. bugün patronumla konuşucam bakalım ne dicek:))))
hepinize çook ama çook tşk ederim. Allah sizlerden razı olsun. okudum şimdi yazdıklarınızı. dokorum içeri girer girmez sarıldı bana. ve ne olursa olsun sonuna kadar seninleyim dedi.:)))
hepinizi çok seviyorum. tşk.
günaydın çiçeklerim. bugün bebeğimle ilk mesai günü. hastaneyi görseydiniz çok trajikti bütün aile.önce bankodan sonucu aldık nasıl bir çığlık kopardım ağlamaya başladım anlatamam. oradaki herkes ağladı benimle. saatlerce k.p ağlamasını susturmaya çalıştık. adamcağız ağlamaktan konuşamadı. çok şükür sağlıklı bebeğim. değerlerimde normal çıktı. doktorum düşük tehlikesine kaşı hemen ilaç başladı.dün bütün gün yattım tembellik ettim. bugün patronumla konuşucam bakalım ne dicek:))))
hepinize çook ama çook tşk ederim. Allah sizlerden razı olsun. okudum şimdi yazdıklarınızı. dokorum içeri girer girmez sarıldı bana. ve ne olursa olsun sonuna kadar seninleyim dedi.:)))
sabah sabah acemi periyi gamzeyi görünce bi heyecan yaptım hah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayanlar
sıpacığım anasını ağlatıyo valla midem çok feciiiiiiiiiiiiiiiiii
sabahın kör şafağında ağlattın beni aşk olsun
benim kocayı biliyosun net düşmanı
ogün kargonu alınca sordu bu nerden geldi die
bende zamanıdır diyip senden topicten kızlardan bahsettim
önce astı yüzünü erkektir onlar falan dedi
konuştuğumuzu anlattım faceden gösterdim rahatladı
senden bahsettim herifime
hamile olab,leceğinden yaşadıklarından
cumartesi bana diyoki gamze naptı
bende hamile dedim
karıkoca sarıldık birbirimiz ağladık
çok mutluyum cnm seenin adına çok
gamzecim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsinn canım benim
dikkat et kendinee ve bebeğine :)
günaydınn canımmm....sıpacık varlığını belli etmeye başladımı bundan sonra hayat onun etrafında dönecek canımm
Günaydın kızlar....
Acemiperi dikkat et kendine canım ya...Şimdi hastalanmak çok hırpalar seni...
Canım çok sevindim adına..Ben emindim zaten senden..İnşallah sağlıkla bebeğini kucağuına alacaksın...
ya sorma valla zaten doktorum beni uyarmıştı bundan sonra o ne isterse ole artık seni o yönetiyo demişti
senin kociş bize alıştı sanırım bu vesile ile:)))) çok sevindim.
sabah sabah acemi periyi gamzeyi görünce bi heyecan yaptım hah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayanlar
sıpacığım anasını ağlatıyo valla midem çok feciiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen cnm aynen sorma ya korkuyodum iyi oldu senin hediye vesile oldu
yazık oda çok merak etmiş ama seni
sağolsun..:)) ne güzel artık aile olduk.:)))
çok sevindim. seni ararken hep tedirgin oluyordum. ooohhhh....
:)))))
çok slm larımı söyle hayatım.
gülümsün her gece çok fena bir kasık ağrısıyla uyanıyorum. çok korkuyorum ama allahtan kanama yok.
cnm bende ağrı değil ama batma var
gece ona uyanıyorum bazen
çok akıntım var sürekli wc deyim kan geldi diyim gidiyorum bakıyorum akıntı bi oh çekiyorum ozaman
allah korusun melekerimizi gamze
aminnn gülüm. bende ağrı gelince çok korkuyorum biran önce geçse:)))
1 haftadır falan bu topiğe hiç uğramadım, belki beni hatırlamazsınız bile, nadir yazıyordum ama sürekli okuyordum sizi. Bu sabah bir girdim ve aman Allahım herkes hamileherkesi tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ben hala hamile kalamdım ve bu ayla birlikte 1 yıl bitiyor. işyerimde 4 aydır deneyen bir arkadaşım vardı, dün haberini aldım hamile o da...onun adına çoook sevindim, sabah geldim sarıldım hemen. her duama onu da katardım. ama içim de burulmadı değil. bu kadar zamandır bana nasip olmadı diyeeee...
herşeyin bir zamanı var evet, ama o zamana kadar sabretmek zor. çevremdeki herkes bu 1 yılda ya doğurdu ya da hamile... inşallah ben de daha fazla beklemem.
sizlerin güzel haberlerini alınca olacağına yönelik inancım artıyor
1 haftadır falan bu topiğe hiç uğramadım, belki beni hatırlamazsınız bile, nadir yazıyordum ama sürekli okuyordum sizi. Bu sabah bir girdim ve aman Allahım herkes hamileherkesi tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ben hala hamile kalamdım ve bu ayla birlikte 1 yıl bitiyor. işyerimde 4 aydır deneyen bir arkadaşım vardı, dün haberini aldım hamile o da...onun adına çoook sevindim, sabah geldim sarıldım hemen. her duama onu da katardım. ama içim de burulmadı değil. bu kadar zamandır bana nasip olmadı diyeeee...
herşeyin bir zamanı var evet, ama o zamana kadar sabretmek zor. çevremdeki herkes bu 1 yılda ya doğurdu ya da hamile... inşallah ben de daha fazla beklemem.
sizlerin güzel haberlerini alınca olacağına yönelik inancım artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?