- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.001
ben seni hatırlıyorum cnm hatta listmizdede vardın
umudnu kaybetme sıkıntı neydi onu tama bilemiyorum ama allah isteyince oluyor
sen duanı eksik etme
mutlaka arakdaşın adına sevinidin ama kendi adına üzüldün bence yaşadım bunları
beni herkes aynlış anladı umarım sen bole insanlarala karşılaşmazsın
korkma cnm allaha emant napalım dikkat et iki kat daha fazla dikkat et
Mrb canım. burası uğurlu topik hayatım. takıl bize bebişin gelir:)))))
patronumla konuştum.....
gelicenmi işe dedi. bende bilmiyorum şuan iyiyim dedim.Ben seni burda istiyorum kendini iyi hissettiğin sürece gel dedi. Doğumdada iznini kullan hatta ben sana gereken kolaylığı sağlıycam dedi.
gitmeni istemiyorum. dedi.
listeye tekrar bildirimde bulunmadım sanıyorum, geçen hafta regl oldum zaten
sıkıntımız ne biz de çok iyi bilmiyoruz zaten. benim bir sıkıntım yok görünüyor, eşimin değerleri de kötü değil. şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar olur diyordu hep. sadece bebek olmadıkça eşimde stres oluştu, ve bu kaygı hissinden dolayı bir dönem ilişkiye girme sıkıntısı çektik. kalitesiz birlikteliklerimiz oldu ve o psikoloji eminim bebiş olmasını da engelledi. şimdi daha rahatız ama gelmiyor bebişzamanı var ama beklemek kolay değil. artık doktoruma tedaviye geçmek istediğimi söyleyeceğim. rahim filmiyle başlayayım diyorum...
inşallah yanlış anlaşılmam, ne zmandır dertleşip konuşuyorduk, olanca samimiyetimle konuşuyorum onunla, dilerim kötü düşünceler oluşmaz aklında.
listeye tekrar bildirimde bulunmadım sanıyorum, geçen hafta regl oldum zaten
sıkıntımız ne biz de çok iyi bilmiyoruz zaten. benim bir sıkıntım yok görünüyor, eşimin değerleri de kötü değil. şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar olur diyordu hep. sadece bebek olmadıkça eşimde stres oluştu, ve bu kaygı hissinden dolayı bir dönem ilişkiye girme sıkıntısı çektik. kalitesiz birlikteliklerimiz oldu ve o psikoloji eminim bebiş olmasını da engelledi. şimdi daha rahatız ama gelmiyor bebişzamanı var ama beklemek kolay değil. artık doktoruma tedaviye geçmek istediğimi söyleyeceğim. rahim filmiyle başlayayım diyorum...
inşallah yanlış anlaşılmam, ne zmandır dertleşip konuşuyorduk, olanca samimiyetimle konuşuyorum onunla, dilerim kötü düşünceler oluşmaz aklında.
patronumla konuştum.....
gelicenmi işe dedi. bende bilmiyorum şuan iyiyim dedim.Ben seni burda istiyorum kendini iyi hissettiğin sürece gel dedi. Doğumdada iznini kullan hatta ben sana gereken kolaylığı sağlıycam dedi.
gitmeni istemiyorum. dedi.
öncesini bilmiyorum ama güzel bir tutum sergilemiş patronun...sen istiyor musun çalışmayı?
şu an iyiyim gelirim :))))))
hem kafamı çok kuruyorum evde olunca. en azından işe veririm kendimi diye düşünüyorum.
ya cnm bu aslında güzel bişey
iyiysen olabilir tabi
yardımcıda olurum demiş
ama son karar senin
kız gamze ben seini takvimni yirim
hakikaten var birşeyler bu topikteinşallah dediğin gibi olur
yani cnm bencede evde otur otur zamanda geçmiyo
evet hayatım hiç sorma.... dün akşama kadar miskin gibi yattım. kendimide çok dinliyorum. bugün çok iyiyim uyukluyorum sadece:)))
cnm sıkıntı yapma biz bahara aşiılma yaza tüp bebek yapacaktık
sonra eşimin değerleri düzüeldi biraz eşim su koyuvermeye başladı
ama rabbim tüm bunlara gerek kalmadan gönderdi
hiç bir zaman inancımı kaybetmedim duamıda eksik etmedim
allah sığın neyimiz var ki zaten
Bir problem yoksa zamana bırak hayatım. işte aynı hatayı bende yaptım eşimin üstüne çok gittim.
nasıl sıkıntı yaşadı anlatamam.
Çok şükür atlattık.
şu an iyiyim gelirim :))))))
hem kafamı çok kuruyorum evde olunca. en azından işe veririm kendimi diye düşünüyorum.
ya o olacak hamilesin ya ondan olmasın o miskinlik uyku hali
zaten ben de birtek ona sığınıyorum, elbet vardır bir bildiği, ama onun bildiğini biz bilemiyoruz işte, sabırsız davranıyoruz. sanırım biraz rahatlamam lazım...oluruna bırakmayı öğrenmeliyim
dediğin gibi işte, zamana bırakmam lazım. eşim stresle çok başedebilen biri değil, fiziksel olarak tepki veriyor hemen vücudu, onu da rahat bırakmam lazım
bence de çalışmak en güzeli, kafanın başka şeylerle meşgl olması lazım
ben saatlerce yolculuk yapıp gözümü kırpamazken. nasıl uyumuşum işe gelirken. araba kullanmıycam artık.iyiki bugün eşim bırakmış:)
ya kesinlikle bende bıraktım arabayı dirksiyon başında uyuyacam yoksa
benim eve ile iş arayı yakın ankarayla geliyorum
ama ilerleyen dönemlerde de artık eşim bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?