Ilk çocuğunu düşünenler...

listeye tekrar bildirimde bulunmadım sanıyorum, geçen hafta regl oldum zaten
sıkıntımız ne biz de çok iyi bilmiyoruz zaten. benim bir sıkıntım yok görünüyor, eşimin değerleri de kötü değil. şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar olur diyordu hep. sadece bebek olmadıkça eşimde stres oluştu, ve bu kaygı hissinden dolayı bir dönem ilişkiye girme sıkıntısı çektik. kalitesiz birlikteliklerimiz oldu ve o psikoloji eminim bebiş olmasını da engelledi. şimdi daha rahatız ama gelmiyor bebiş zamanı var ama beklemek kolay değil. artık doktoruma tedaviye geçmek istediğimi söyleyeceğim. rahim filmiyle başlayayım diyorum...

inşallah yanlış anlaşılmam, ne zmandır dertleşip konuşuyorduk, olanca samimiyetimle konuşuyorum onunla, dilerim kötü düşünceler oluşmaz aklında.

korkma cnm allaha emant napalım dikkat et iki kat daha fazla dikkat et

patronumla konuştum.....
gelicenmi işe dedi. bende bilmiyorum şuan iyiyim dedim.Ben seni burda istiyorum kendini iyi hissettiğin sürece gel dedi. Doğumdada iznini kullan hatta ben sana gereken kolaylığı sağlıycam dedi.
gitmeni istemiyorum. dedi.

öncesini bilmiyorum ama güzel bir tutum sergilemiş patronun...sen istiyor musun çalışmayı?

cnm sıkıntı yapma biz bahara aşiılma yaza tüp bebek yapacaktık
sonra eşimin değerleri düzüeldi biraz eşim su koyuvermeye başladı
ama rabbim tüm bunlara gerek kalmadan gönderdi
hiç bir zaman inancımı kaybetmedim duamıda eksik etmedim
allah sığın neyimiz var ki zaten

Bir problem yoksa zamana bırak hayatım. işte aynı hatayı bende yaptım eşimin üstüne çok gittim.
nasıl sıkıntı yaşadı anlatamam.
Çok şükür atlattık.

ya cnm bu aslında güzel bişey
iyiysen olabilir tabi
yardımcıda olurum demiş
ama son karar senin

zaten ben de birtek ona sığınıyorum, elbet vardır bir bildiği, ama onun bildiğini biz bilemiyoruz işte, sabırsız davranıyoruz. sanırım biraz rahatlamam lazım...oluruna bırakmayı öğrenmeliyim

Bir problem yoksa zamana bırak hayatım. işte aynı hatayı bende yaptım eşimin üstüne çok gittim.
nasıl sıkıntı yaşadı anlatamam.
Çok şükür atlattık.

dediğin gibi işte, zamana bırakmam lazım. eşim stresle çok başedebilen biri değil, fiziksel olarak tepki veriyor hemen vücudu, onu da rahat bırakmam lazım

şu an iyiyim gelirim :))))))
hem kafamı çok kuruyorum evde olunca. en azından işe veririm kendimi diye düşünüyorum.

bence de çalışmak en güzeli, kafanın başka şeylerle meşgl olması lazım

cnm önce senin inanman gerekiyo
elitim hamile kaldığında eşimin ailesi çok üstüme gelid bayram burnumdan fitil fitil geldi kızlar iyi bilir
ama hep bir gün olacak ister tedaviyle ister kendiliğinden bir gün olcak bebeğim dedim
olmadı mı evletlık alır yüreğimde büyütürüm ama öyle yada böle anne olucam dedim
ister karnımda ister başkasının karnında büyüsün ama bana bir çocuk mutlaka anne diyecek dedim
o yüzden önce sen inanacaksın ve o inanacınla rabbimden isteyeceksn

ben saatlerce yolculuk yapıp gözümü kırpamazken. nasıl uyumuşum işe gelirken. araba kullanmıycam artık.iyiki bugün eşim bırakmış:)

ya kesinlikle bende bıraktım arabayı dirksiyon başında uyuyacam yoksa
benim eve ile iş arayı yakın ankarayla geliyorum
ama ilerleyen dönemlerde de artık eşim bırakır

ya kesinlikle bende bıraktım arabayı dirksiyon başında uyuyacam yoksa
benim eve ile iş arayı yakın ankarayla geliyorum
ama ilerleyen dönemlerde de artık eşim bırakır

dün duştan çıkıp olduğum yerde uyuyakalmışım:)))))
bende öyle yapıcam eşim alıp eşim bıraksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…