Ilk çocuğunu düşünenler...

oy sen bizim acemi annemizsin ne olursa olsun bir kere
cnm inş. öğrenirsin cinseyitini
hadi başka bi heyecan başladı desene

bebeğin cinsiyeti annein içine doğarmış :))) oğluşun olacak o zaman. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı sıhhatli doğsun hayatım.
bende gece kasıklarımda krmpla uyanıyorum. progesteron yazdı doktor bu kez düşük tehlikesini göze almayalım dedi.
ağlıyorum resmen ağrıdan ama her gece yaşıyorum. bakalım ne zaman bitecek. bugünde belim ağrıyoo:))))
ama sen bizim ilk göz ağrımızsın hayatım. senin adını ben koydum:)))

ben hsg sonuclarımı almaya gıdıyorum,dua edın kızlar,mumin'in mumın kardesıne ettıgı dualar kabul olurmus,ınsallh temız cıkar hersey

merak etme hayatım biz topiğimizdeki herkes hamiş olana kadar buradayız:)

kızlar merhaba bugün hastaneye gittim ense ölçümü yapıldı bebişim 12 haftalık yanı 3.ayımızı bitirmişiz biraz önde gelişimi boyu 51,5 mm ay gorseydınız cok tatlıydı ikili test için kanımı da verdim cuma günü sonucumu alıcam ümraniye devlet hastanesinde yaptırdım hastane cok iyi doktor da cok guzel ilgilendi uzun uzun bebegımı inceledi gayet iyi dedi sonrada bana gösterdi ama tabı ben hala kalp atısını duymadım ve devlet hastanesi oldugu için ultrason resmide yok malesef

olsun cnm sağlıklı olsuğunu biliyosun ya bu en büyük mutluluk otesi varmı

oohh maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim hayatım. :)))

acemi 2 li test için ne zaman gideceksin..Bu arada randevum benim doğum günümde
İkili test falan demedi. 23 kasımda randevum. Ben biraz erken gideceğim sanırım. Doktoru da değiştireceğim. Başka bir bayan varmış ona gideceğim.
BAzen doktorlar ikili teste gerek görmmüyor direk üçlü yaptırıyorlar aklında olsun.
oy sen bizim acemi annemizsin ne olursa olsun bir kere
cnm inş. öğrenirsin cinseyitini
hadi başka bi heyecan başladı desene
İçime öyle doğuyor. Sanki belli olacak gibi.
Aslında hep karışıktım ben. Hatta bebeğimle konuşurken kızım deyiveriyordum. Ama son günlerde erkek gibi gelmeye başladı. Rüyamda bebeğimi kucaktan kucağa veriyorlar ve ... Bey diyorlardı. Bundan da çok etkilendim.

Kardeşim bir ay önce anneannem de iki gün önce üçüzüm olduğunu görmüş rüyasında. Hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…