- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.441
ben ufak ufak kaçıyorum kızlar işleri toparlayıp gideyim evime
malum akşama çalışma var gerçi misafirde var nasıl olcek bilmiyorum artık
gullumsun kan testlernde tsh hormonun nasıl çıktı canım?
doktora ılk gıttıgımde doktor ultrosonla kontrol ettı hersey normal dedı. folıkasıdı kullan adetın gecıkınce bı hafta sonra gel dedı ılacın bıtınce gel fılan demedıgı ıcın bende gıtmedım .
anladım cnm sabır o zaman hemen olmuyo maalesef ben 2,5 sene sonra gebe kalabildim azcık sabır ha
allahım ınsallah bebegını saglıklı kucagına almayı nasıp eder canım cok beklemıssın senın yanında ben agzımı bıle acamam bı ay oldu daha gecelı benım.
daha yaptırmadık ki cnm
biz bi hcg yaptırdık
sonrada keseyi gördük bekliyoz daha çok küçük teyzesi
canım bi kan değerlenrine bakalım demediler mi, demir, kan , b12 fln ben hemen istedm eksik bişey varsa takviye yaparız diye?
hayır cnm demedi
önce kalp atışı dedi doktorum
kalp atışı gerçekleşmeden gebeliğe gebelik demiyoruz dedi
o yüden kalp atışını duyunca yol haritamızı çizecez dedi
Kızlar Gitmeyi düşündüğüm doktor hakkında çok tavsiye duyunca bolgunu inceleyeyim dedim. blogta hafta hafta hamilelik ile ilgili güzel bir çizim var.
Severek bakacağınızı düşündüm :) likini atıyorummm attımmmm;
Prof.Dr. H.Mesut ÖZSOY: Gebelik/Doğum/Kadın Hastalıkları
ben burdaki çizelgeye göre eğer hamile olursa 27 temmuz benim doğumum olacakmış, aslan burcu yanii. allahım nolur hamiş olayım çok kaptırdım kendimi((
şimdi önce kan tahlilini verdik kocacım yerinde duramıyor tabi sağı solu oynayıp duruyor. neyse az sakinleşsin diye hadi hep birlikte kahvaltı edelim dedik. k.v k.p annemler biz kahvaltıya gittik. masaya oturdu kusmaya başladı heyecandan. herkes nasıl gülüyo ama..
sonra tabi sonuç alma vakti geldi hastanenin giriş banko var. oraya gittik sekretere kan sonucu vardı çıkmışmı dedim. kızcağız baktı yok dedi. eşim kızın üstüne atlayacaktı.
neyse ben rica ettim labaratuarı arayın çıkmış olması lazım diye.aradı kızcağız sağolsun. çıkmış gönderiyolar sisteme bakalım dedi. eşime bir baktım bankoda atlamış kızın ekranına yapışmış aç aç diye bağırıyo:)
sonra. kız pozitif deyince eşim ortalıktan kayboldu. ben ağlamaya başladım annemlerde ağlıyo ama ben kocamı arıyorum güyaa sarılıcam. eşimi aradım cep ten nerdesin seni arıyorum dedim koşarak şahrin merkezine kadar gitmiş. orda olduğunun farkına telefonla vardı:)))
sonra koşarak geri geldi hastaneye. doktorun yanına çıktık. doktor yemeğe gitmiş. Allahım hemşireye sarıldı ağlıyooo... doktor nerdeee bizim çocuğumuz olacaaak.. hemşireler gülüyoo. ben kocamı çekiştiriyorum dur rezil olduk sarılma falan diye..
neyse öğleden sonra doktor geldi gittik yanına. adam kapıyı açar açmaz benimki doktorun üstüne atladı nasıl sarılıyo adama:)))))
doktor hi tepki vermeden gülüyo...
ben en son eşime dedimki hayatım doktorumuzu rahat bırakta konuşalım öyle bıraktı.
Kızlar Gitmeyi düşündüğüm doktor hakkında çok tavsiye duyunca bolgunu inceleyeyim dedim. blogta hafta hafta hamilelik ile ilgili güzel bir çizim var.
ben burdaki çizelgeye göre eğer hamile olursa 27 temmuz benim doğumum olacakmış, aslan burcu yanii. allahım nolur hamiş olayım çok kaptırdım kendimi((
anladım canım şuan 6 hafta kaç gnlk? ne zaman gelin dedi?
kasıklarımda sancı var ara ara göğüslerimde acımaya çalışıyo ve acayip üşüyorum ne olacaksa olsa bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?