Ilk çocuğunu düşünenler...

doktora ılk gıttıgımde doktor ultrosonla kontrol ettı hersey normal dedı. folıkasıdı kullan adetın gecıkınce bı hafta sonra gel dedı ılacın bıtınce gel fılan demedıgı ıcın bende gıtmedım .

anladım cnm sabır o zaman hemen olmuyo maalesef ben 2,5 sene sonra gebe kalabildim azcık sabır ha

allahım ınsallah bebegını saglıklı kucagına almayı nasıp eder canım cok beklemıssın senın yanında ben agzımı bıle acamam bı ay oldu daha gecelı benım.

cnm daha ilk ay sende her kadın gibi bu ay kesin olacak dedin sonrası malım hayal kırıklığı
ama üzülme dua et sabır göster elbet olur zaten doktorlar 1 yıl korunmuyosan ve olmuyosa ondan sonra tedaviye başıyolar

canım bi kan değerlenrine bakalım demediler mi, demir, kan , b12 fln ben hemen istedm eksik bişey varsa takviye yaparız diye?

hayır cnm demedi
önce kalp atışı dedi doktorum
kalp atışı gerçekleşmeden gebeliğe gebelik demiyoruz dedi
o yüden kalp atışını duyunca yol haritamızı çizecez dedi

Kızlar Gitmeyi düşündüğüm doktor hakkında çok tavsiye duyunca bolgunu inceleyeyim dedim. blogta hafta hafta hamilelik ile ilgili güzel bir çizim var.

Severek bakacağınızı düşündüm :) likini atıyorummm attımmmm;

Prof.Dr. H.Mesut ÖZSOY: Gebelik/Doğum/Kadın Hastalıkları

ben burdaki çizelgeye göre eğer hamile olursa 27 temmuz benim doğumum olacakmış, aslan burcu yanii. allahım nolur hamiş olayım çok kaptırdım kendimi ((

aslan da ne afilli olur ama ben de bi aslanım :) inşallah hayrlısı asyacım dualarımız sennle merak ettm bakıyorum ben de hemen.

[

süper ya koptum valla çok özendim inşallah benimde en yakın zamanda olurrr :)

inşallah canım hayırlısıyla olur bana da 14 temmuz çıktı :)

iyimiş ya :) 23 temmuz da doğum yapabilirm (inşallah) güzel bi tarih sıcak bi yaz günü suda doğummm

benimkide 23 temmuz çıktı eğer hamile kalırsaam bu ay ve bebişim 3 gün daha sabrederse doğumgünlerimiz aynı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…