- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.461
Kızlar Gitmeyi düşündüğüm doktor hakkında çok tavsiye duyunca bolgunu inceleyeyim dedim. blogta hafta hafta hamilelik ile ilgili güzel bir çizim var.
Severek bakacağınızı düşündüm :) likini atıyorummm attımmmm;
Prof.Dr. H.Mesut ÖZSOY: Gebelik/Doğum/Kadın Hastalıkları
ben burdaki çizelgeye göre eğer hamile olursa 27 temmuz benim doğumum olacakmış, aslan burcu yanii. allahım nolur hamiş olayım çok kaptırdım kendimi((
[
süper ya koptum valla çok özendim inşallah benimde en yakın zamanda olurrr :)
inşallah canım hayırlısıyla olur bana da 14 temmuz çıktı :)
kasıklarımda sancı var ara ara göğüslerimde acımaya çalışıyo ve acayip üşüyorum ne olacaksa olsa bi an önce
hoşgeldin nasılsın bugün bakalım bende
kasık batmları devam
rahim genişliyomuş ondan mış nette ole yazıyo
bakalım belki doktoru arar sorarım
aslan da ne afilli olur ama ben de bi aslanım :) inşallah hayrlısı asyacım dualarımız sennle merak ettm bakıyorum ben de hemen.
benim en büyük belirtim üşümeydi. başkada yoktu zaten. regl olacakmışım gibi ağrı vardı gögüsler hassaslaşmıştı aynı regl dönemindeki gibi. sadece el ve ayaklarım çok üşüyodu.
sen de mi yoksa :)))
günaydın canım:)))) dün gece benim için çok kötü geçti. bildiğin kramp yaşadım gözümden yaşlar geldi. yaa aslında ben her gece uyuduktan bir süre sonra bu ağrılarla uyanıyorum. çok canım acıyor. bir kaç dk sürüp geçiyor ama beni çok yoruyor. napıcam
ben çok üşümeme rağmen bu ara çok ateşliyim nedensee... ?? :)) ama eller ayaklar üşüyor tabi
geçmiş olsun canım yaa sabır
Günaydın hanımlar
Dün sanırım 10 saat uyudum. O kadar uykum vardı ki. Sabah da kalkamadım. Gece bir kere uyandım sanırım hatırlamıyorum. Nasıl bir yorgunluksa üstümdeki artık siz düşünün. Bebekten mi hastalıktan mı kaynaklanıyor bilemedim.
Dün bütün gün karın derilerimi geren, gaz sancısı yapan bebeğimden bu sabah tık yok. Pek bir uslu
korkuyorum asyam yaaa. hamile kaldığımdan bu yana her gece yaşıyorum ağrıyı. uyuyorum bir süre sonra krampla uyanıyorum.
Ben de iki haftadır gece iki-üç kez kalkıyordum. Deliksiz uykuyu unutmuştum. Onun acısı mı çıkıyor ne.maaşallahhh hayatım. ben unuttum 1 haftadır deliksiz uykuyu
günaydın canım:)))) dün gece benim için çok kötü geçti. bildiğin kramp yaşadım gözümden yaşlar geldi. yaa aslında ben her gece uyuduktan bir süre sonra bu ağrılarla uyanıyorum. çok canım acıyor. bir kaç dk sürüp geçiyor ama beni çok yoruyor. napıcam
Günaydın hanımlar
Dün sanırım 10 saat uyudum. O kadar uykum vardı ki. Sabah da kalkamadım. Gece bir kere uyandım sanırım hatırlamıyorum. Nasıl bir yorgunluksa üstümdeki artık siz düşünün. Bebekten mi hastalıktan mı kaynaklanıyor bilemedim.
Dün bütün gün karın derilerimi geren, gaz sancısı yapan bebeğimden bu sabah tık yok. Pek bir uslu
Ben de iki haftadır gece iki-üç kez kalkıyordum. Deliksiz uykuyu unutmuştum. Onun acısı mı çıkıyor ne.
Kötü rüyalarım da son buldu. Daha iç açıcı rüyalar görüyorum artık. Bu da hormınlarımın oyunuymuş galiba
Ben de iki haftadır gece iki-üç kez kalkıyordum. Deliksiz uykuyu unutmuştum. Onun acısı mı çıkıyor ne.
Kötü rüyalarım da son buldu. Daha iç açıcı rüyalar görüyorum artık. Bu da hormınlarımın oyunuymuş galiba
Günaydın kızlar nasılsınızzz bugün
Asyacım link çok hoş inşallah bizde bu ay kavuşuruz bebişlerimize
Ya bende kaptırmayacağım diyorum ama dün akşam eşim bile farkedince göğüslerimdeki yanmayı acaba demeye başladım
Allahım dualarımızı kabul etsinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?