- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.501
hoşgeldin sen nasılsın asıl toparlandım mı bıraz
foru düzenliyoz dediler gebelik takvimim gitti ya of off
ehh biraz olsun iyiyim diyebilirim, ama zor atlatıyorum.cuma öğleden sonra randevum var dktor da.bakalım içtiğim soğansuyu vs., neye iyi gelmis.
sizler nasılsınız.
evt beğen butonu da gitmis, ama düzenliyorlar ya, geri gelir bence.
umarım geri gelir
ama cnm git tabi haberde verbakalım ne diyecek
veririm elbette,. hani o rüyam vardı ya, o danıstığım abla bu konuyla ilgileniyo, birisine sormusta, sirke bu gibi seylere iyi geliyo, 40gün boyunca sabahları üç kere parmağıını batırarak ağzına sirke koysun üzerine su içsin fln demis, bu korku gibi seyleri gideriyomus.. bakalım bunu da yaparız, ben elimden geleni yapim de, doğru yanlıs , yeter ki şifa olsun
foru düzenliyoz dediler gebelik takvimim gitti ya of off
kıyamam tatlımmm yeniden yaparsınnn
veririm elbette,. hani o rüyam vardı ya, o danıstığım abla bu konuyla ilgileniyo, birisine sormusta, sirke bu gibi seylere iyi geliyo, 40gün boyunca sabahları üç kere parmağıını batırarak ağzına sirke koysun üzerine su içsin fln demis, bu korku gibi seyleri gideriyomus.. bakalım bunu da yaparız, ben elimden geleni yapim de, doğru yanlıs , yeter ki şifa olsun
yapıyomda olmuyo ki gelmiyoki kaldırdılar galinba
herşey kaybolmuş canım yaa bu neeee
aynen ole eski hali daha iyiyidi
sevmedim bu halini
:))))) asbeloveeee..... nooluuyoo bakiiimmm.... belirtimi yaşıyosun seeen:)))
kızlar... doktorumu aradım. gece olan ağrımdan bahsettim. dayanamıyorum ve çok korkuyorum dedim.
magnezyum ve kalsiyum yazdı.
gülümsün seninde kemik erime problemin var dimi. doktoruna söyledinmi. ek destek verdimi.
kızlar... doktorumu aradım. gece olan ağrımdan bahsettim. dayanamıyorum ve çok korkuyorum dedim.
magnezyum ve kalsiyum yazdı.
gülümsün seninde kemik erime problemin var dimi. doktoruna söyledinmi. ek destek verdimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?