Ilk çocuğunu düşünenler...

hmmm... ozaman totoş ihtimaline devammm

yok yok senin bebiş erkek olacak erkek.. gamzenin de erkek, benim kız :)) kv. ısrarla erkek istiyor da... sağlık olsun

asyammm yaaa... hiç sorma... kocam bizim oğlan diye konuşmaya başladı. k.v erkek görmüş rüyasında. teyzem erkek görmüş. bi görümcem ve ben kız diyoruz bakalım:))

Merhaba kızlar size bi sorum olucaktı geçen hafta snu doktora gttm bbek düşünüyorum doktor kntrl etti ve yumurtamı gösterdi ve tam günündesin dedi bi takım testler istedi ve folik asit verdi test sonuçları normal çıktı sadece progesteron 0.8 çıktı doktorumu aradım yumurta var ama çatlamamış oran düşük dedi haftaya tekrar istedi tahlill yumurta çatlaması önmli dedi aranızda böyle olan varmı acaba çatlama oluncamı bebiş oluşuyo ??

Merhabalar kızlar..

İşlerim vardı anca gelebildim..

Nasılsınız?

Gamze benimde ilk zamanlar ağrım çoktu..Şimdilerde azaldı ama bitmedi malesef..

canım sorma yaaa. çok fenaa oluyor. benim gün içinde değilde akşam yatıyorum uyku arasında oluyo. canım çekiliyo sanki. çok korktum. ağlıyorum ağrıdan resmen. senindemi öyleydi.

bilmiyorum ki canım yaa
dün akşam göğüslerim yanıodu eşim bile farketti ne oldu böyle diye
belirtiye yormak istemiyorum ama aklım hep oraya kayıyooooo
inşallahhhh belirtidirrrr

gülümsün ayağını sürüdü ben hamiş oldum. ben sürüyorum şiddetle bakalım piyango kimin:)))

kızlar merhaba..hala adet olmadım bugün 31.günüm geçen ay 7 de oldum :S ama fena agrım var kasıgımda ve belimde gögüslerimde hiç ağrı yokk işde

evet hayatım yumurtanın çatladığı güne denk getirmen gerekiyo. gerçi sperm 48 saate kadar yaşıyor .. yani 1 gün arayla ilişki tavsiye ediliyor.

normalde 30 günde bir oluyorum işde bugün 31.günümm ama olucam galiba çok ağrım varr geçen ay 7de oldum yaa yarın 7 si atlatırsam ancak ozaman umutlanabilirm

hayırlı ve sağlıklı olsun olacaksa hayatım stres yapma. olacaksanda gecikir seni hayal kırıklığına uğratır. kafanı meşgul et başka şeylerle. olacağı varsa nasılsa olacak dimi.

merhabalar...ıkı yıllk evliyim eşim çok çocuk istıyor ama ben bır turlu cesaret edemıyorum neden acaba kendımı hazır mı hıssetmıyorm bı garıplık mı var bnde:26:

evet hayatım yumurtanın çatladığı güne denk getirmen gerekiyo. gerçi sperm 48 saate kadar yaşıyor .. yani 1 gün arayla ilişki tavsiye ediliyor.

Evet doktorumda sadece gün aşırı ilişkiye girmenizi tavsiye ediyorum dedi yalnız ben doktor dedikten snra ilişkiye grdik tahlilli daha önce yapmıştı sanırım o yüzden çatlama olmadı dyo benmde kafama takıldı çatlama yok dynce korktum biraz.

merhabalar...ıkı yıllk evliyim eşim çok çocuk istıyor ama ben bır turlu cesaret edemıyorum neden acaba kendımı hazır mı hıssetmıyorm bı garıplık mı var bnde:26:

biliyomusun. öyle beklersen kendini hiç hazır hissedemiyorsun. canlı örneği karşında:)
bazen koyacan gidicek. ben hamile olduğuma bile hala inanamıyorum.

bunda korkulacak bişey yokki hayatım. çatlamazsa bir iğne vuruyolar çatlıyo yani.
Allah daha büyük sorun vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…